Najlepšie Dezerty v Banskej Štiavnici. Nevieš v ktorej reštaurácii nájdeš svoje obľúbené jedlo? Pomôže ti zoznam týchto TOP 10 najlepších dezertov v Banskej Štiavnici. Nájdeš tu svoje nové najobľúbenejšie jedlo?

 

5. miesto si zaslúži Kávový koláč od Divná Pani Caffé

Kávový koláč

Čo hovoria foodblogeri:

Jozef Kučera - K tomuto je potrebné dodať: : Môžem ohodnotiť len prostredie... Koláčiky také priemerné, kávička dobrá, limonáda OK. Ja som tam narátal 5 ľudí z personálu. Bolo plno, beriem. Sedeli sme za tou….

Katalin Győriné Boruzs - Po tretie, bol som tu, Tertre be.Számomra úticikk na základe odporúčania z tohto miesta je jednoducho neodolateľná, podmanivej atmosféry, musí vidieť turné Selmecbánya alkalmával.A kávy, koláče sú výborné, služba….

Carlos Ripoll Soler - Miesto typu kaviarne. Majú tiež sendviče pre prípad, že by ste si chceli pripraviť ľahké jedlo. Vyskúšal som tobleronový koláč, ktorý sa neotváral. Miesto je zdieľané s ďalším s názvom Old Men Cigar Club. Káva mi veľmi….

Kandy Talbot - Výborný interiér plný pohody ku ktorej servírujú kávu, sendvič, panini, croissant, toast, čaj, koláčiky atď. je si z čoho vyberať..

Ing. Ján Vangor - Prijemne miesto s krasnym interierom. Kavicka s Henessy bola vyborna a dezert rovnako tak 👍 troska dlhsie sme cakali na objednavku....

LUBOMIR MATEJKA - Vždy počas návštevy BS kaviareň neobídeme, kalvária a divná pani proste vždy!.

I am TIYA - Veľmi pekné a útulné miesto na koláče a kávu. Pekná dekorácia, ale trochu drahá.….

Rozhodne si zaslúži 8.3 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

4. miesto si rozhodne zaslúži čokoláda od BUDDY’S Coffee and Drinks

čokoláda


Obsahuje: cukor, čokoláda, šľahačka.

Čo hovoria foodblogeri:

Johny Frankovic - Prečo je aj toto jedlo v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Je to také miesto v Štiavnici ktoré by malo byt v každom meste. Kvalitná káva a rôznorodosť sortimentu ktorý ponúka táto mini kaviareň je rozhodne dôvod prečo toto miesto nemôžte nenastivit. Proste je lepšie jeden krát vidieť ako 💯 krát počuť. Odporúčame a prajeme podniku veľa zaujímavých hostí 😉.

Jedlo hodnotíme na 10 z 10!

 

3. miesto - Zákusok od Divná Pani Caffé

Zákusok

Ku kávičke
Obsahuje: cukor.

Čo hovoria foodblogeri:

Adriana Simova - Čo môžeme o tomto jedle povedať? : Výborné.

Pasi J. Pakkala - Krásne koláče a inak veľmi dobrý výber. Mal som jahodový koláč, ktorý bol veľmi chutný. Miesto s príjemnou osobnosťou a na chvíľu miesto, kde hudba nie je príliš hlasná.….

Ivetka Sondorová - Príjemná, zaujímava kaviareň. Obsluha bola veľmi milá, priateľská, pomohla s výberom koláčov, ktoré sú mimochodom fantastické odporúčam! Káva veľmi chutná a cez leto ako osvieženie skvelé limonády. Určite navštivíme znova..

Roman skopik - Radi sem chodíme , ako je to však stále známejšie tak je miesto na sedenie nájsť aj celkom problém . Obsluha milá a ústretová . Láva chuťovo výborná a čaj ešte lepší ..

Gabriel Hengerič - Veľmi krásne miesto a príjemná obsluha. Veľmi chutné raňajky s priateľkou a nápoje boli výborné..

Jana Rafajová - Veľmi zvláštne miesto s úžasnou obsluhou, nápojmi, kávou a neopakovateľnými koláčmi. To je pravdepodobne dôvod, prečo je to celé stále veľa a trvalo mi šesť pokusov pri rôznych príležitostiach, aby som sa skutočne dostal….

Rozhodne si zaslúži 9.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto - Turecká káva od Čajovňa Klopačka

Turecká káva

Ku kávičke
Obsahuje: cukor, mlieko.

Čo hovoria foodblogeri:

Andrej Mačica - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Čarovné prostredie. Veľký výber čajov..

Marián Majky Kameník - Velice dobrá kávička. Odporúčam!!.

Marian Markovic - Výborná arabská káva pripravovaná v džezve.

Dusan Matuska - Vyborne miesto so super cajmi a vodnou fajkou,skvelou obsluhou s prijemnou terasou a peknym vyhladom😉.

Slama Luboš - Klopačka patrí medzi ďalšie miesta ktoré treba navštíviť . Význam klopačky v minulosti asi netreba objasňovať. Môžte sa tu občerstviť v štýlovej čajovni s množstvom druhov káv ,čajov a iného sortimentu. Doporučujeme navštíviť !.

Katarína Soroková - Vyborny caj a kava. Pohodove miesto..

Dávame 10 z 10!

 

1. miesto si zaslúži Bubble Waffle od BUDDY’S Coffee and Drinks

Bubble Waffle


Obsahuje: čokoláda, šľahačka, čučoriedky, banán.

Čo hovoria foodblogeri:

Marek Lorincz - Čo môžeme o tomto jedle povedať? : Ko ne čne ...otvorili podnik v Banskej Štiavnici, ktorý sa netvári štiavnicky a je úplne iný ako tie ostatné, ale v pohode sú aj tie, len na jedno kopyto to je celé... Keď si objednám espresso dostanem espresso aké presne má byť atď., no….

Hodnotíme 10 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a objavili si nové jedlá, ktoré čoskoro vyskúšaš a ohodnotíš na tomto gastroorgazmickom portáli.