Nevieš kde si môžeš dať najchutnejšie jedlo vo svojom okolí? Pripravili sme aktuálny zoznam najlepších reštaurácií v Lamači. Nájdeš tu svoju najobľúbenejšiu reštauráciu?

 

4. miesto si zaslúži Mondieu

Mondieu

Potešte svoje chuťové bunky jedinečnými zdravými a chutnými jedlami a nápojmi, ktoré pre vás poctivo pripravujeme z tých najkvalitnejších surovín každý deň.

. Dobré parkovanie

Čo hovoria foodblogeri:

Juraj Šrámek - A ako to hodnotíme? : Slušný personál. Pohoda.... A kľud..

Monika Holocsiová - Bolí sme veľmi.... Spokojné, vynikajúci 😍❤️.

Michal Holan - Prijemne posedenie v.... Prevádzke Bory Mall na prízemí nákupného centra. Otvorená a vzdušná kaviareň, s ústretovými personálom.

Lucia Deutschová - Príjemné miesto aj.... Personál, kvalitné a zaujímavé jedlo, vynikajúca chuť, ponuka aj pre vegetariánov a veganov. Pozitívum je, že nahradili plastové slamky papierovými, resp. na požiadanie prinesú nápoj bez slamky..

Tícia - Mondieu s klasický.... Presladkou čokoládou. Čokoláda asi obsahuje dosť vysoký podiel cukru, nakoľko i horká bola neznesiteľné sladká. Personál je veľmi milý. Cena čokolády stúpla o 1Euro z 3,50 na 4,50, čo je pomerne dosť, ak dáme do pomeru kvalita vs. cena. Taktiež i fakt, že zvýšenie ceny neodráža žiadnu inováciu či lepšiu chuť. Ak má niekto chuť na sladkú bombu odporúčam, avšak existujú i lepšie alternatívy čokoládovni..

Peter Chikan - Tak dnes je.... To za 5 hviezdiciek. Chodievam sem len na cokoladu. Stavalo sa mi ze cokoladu ktoru som chcel nemali, no dnes mali vsetky. Je to sice drahsie ale chutne. Bol som spokojny. Pri dalsej navsteve v Boroch sa opat zastavim na cokoladku..

ihab samaneh - Zvyknem sa obcas.... Zastavit v tejto prevadzke na chutne palacinky a vzdy narazim na priatelsky pristup personalu.

brona petelenova - Vyborna ustretova, mila,.... Usmievava a pohotova obsluha, vzdy nam poradia pri vybere jedla vzhladom na intolerancie. Sme velmi spokojni a radi sa sem vraciame. ;).

Leonie - Vynikajúca horúca čokoláda.... Aj limonáda, ochotný personál..

Bestino - Priemerná káva, podpriemerné.... Zákusky (teda dostali sme oschnuty korpus a zosusenu vrchnu malinovú pastu, pri coko-malinovom kusku a cheescake je chutovo nevyrazny, cerstvost tiez uz ma davno za sebou…) obsluha sa tvari otraveno ale aspon nasadiana na chvilku profesny usmev cez zuby, ked pridu k stolu, ale dalej posobia velmi otravene. V nakupnom centre kde je vela konkurencie, by som od sietovej znacky ocakaval, ze nebudu latku tak hlboko podliezat..

Podnik hodnotíme na 7.1 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto patrí Regal Burger Bory mall

Regal Burger Bory mall

Dobré parkovanie

Čo hovoria foodblogeri:

M - K tomuto je už len potrebné dodať: : Burgre skvele. Akurat.... Odkedy sme videli, ze gyozy su mrazene kupovane, tak sa nam tam uz moc nechce. Mrazene gyozy zo sacku si mozem kupit aj v obchode, straca sa mi tam ta pridana hodnota. Na to, ze sa tak velmi chvalia, ze burgre su z cerstvych surovin, su kupovane gyozy velky fail 👎.

Jozef Bardik - Najlepšie jedlo v.... Foodcourte! V jednom obchode majú čerstvo pripravené hamburgery, tykadlá a mexickú kuchyňu. Dal som si skvelý burger - šéfkuchár. Vysoko odporúčané.

Jakub Košík - Super burgre a.... Obluha..

Matt Baggins - objednaval som si.... Tu hranolky+burger+gyozu... hranolky a hamburger poho, ale pri gyoze to bolo citit, ze to je polotovar, ked bolo citit, jak to je studene a nedorobene :) za mna polovicne sklamanie.

lucyisalone - mily personál, vyborne.... Burgre, poke som este nestihla ochutnať ale tesim sa ked konecne ochutnam :).

Samuel Sučík - Výborné burgre v.... Podaní najlepšieho, najmilšieho a najochotnejšieho zamestnanca Dominika.

Milan Čech - Burger top top.... Kvality. Odporúčam ..

M P - Keď som sem.... Prišiel druhýkrát, povedal som o svojej skúsenosti s Regalom v pri Redute, obchádzal som ich dlho, no tu som povedal aký bol posledný zážitok a zamestnanec (Pišty) sa mi zaprisahal, že moju mienku zmení - stalo sa, stavnatejsi, chutnejsi a vyváženejší burger som ešte nejedol, ďakujem! Som tu znovu akurat a neviem sa dočkať! Cielene som sem siel lebo som videl, že pracuje ☝🏽 určite vrelo odporúčam!.

Peter Varga - Dali sme si.... Len batatove hranolky. Manzelka vravela ze boli vyborne, ale 5* ide hlavne za velmi ochotnu slecnu na prevadzke. Taky zakaznicky servis nie je u nas samozrejmost..

Ján Tančibok - Dobry, burger mäso.... šťavnaté dobre ochutené, hranolky za tú cenu by mohli byť dvojnásobne veľké. Ochutnal som aj burger bowl odporúčam všetkým bezlepkacom, ale doneste si vlastnú omáčku na hranolky lebo len mäso je trošku poliate..

Číselne jej patrí 7.9 z 10!

 

2. miesto si zaslúži EDO-KIN Bory Mall

EDO-KIN Bory Mall

Dobré parkovanie

Čo hovoria foodblogeri:

CakeSpy - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Vždy sa tu.... Zastavím na ramen, ktorý nedostanem okradnutý ako inde. Obsluha vždy milá len im to trvá dlho..

Gabriela Mlynčeková - Mila obsluha, vynikajuce.... Sushi..

Silvia Dašková - Kvalita jedla fajn..... Inak obsluha na veľmi nízkej úrovni. Na jedlo sme čakali skoro 1,5 hodiny napriek tomu, že bola reštaurácia prázdna..

Alexander Sám - Uz to neni.... Ten Edo kin do ktoreho som chodil kazdy tyzden. Žiaľ 🤕.

Petra Brin - Výborne sme si.... Pochutili, aj obsluha rýchla a milá.. Valentinsky večer vo štvorici v príjemnom prostredí. Rezerváciu nebolo treba..mali volne...

Michaela Trubirohová - Objavili sme danú.... Reštauráciu počas nakupovania. Jedlo bolo výborné a skvele dochutené. Taktiež bol veľký výber jedla a nápojov. Vyskúšali sme aj čaj a bol výborný. Obsluha bola nápomocná a veľmi rýchla. Kto má rád zahraničnú kuchyňu, určite sa oplatí navštíviť..

Danka P - Velmi mila obsluha Priestor.... Taky, ako to povedat, no ako skolska jedalen Vcelku fajn.

Ivana Sopkova - Pekné priestory, milý.... A ochotný personál, sushi tiež super. Majú aj bezlepkovú sójovku :).

Lukáš Kravec - Čašník bol vždy.... Veľmi profi, sushi na najvyššej úrovni, aj udon rezance perfektné. 4 návštevy a vždy som bol spokojný. Akurát treba rátať s tým, že na sushi si cca hodinku počkáš. Ja som s tým nemal problém, mal som s kým pokecať a ubehlo to rýchlo. 🙂 Ak sa ti ale nechce čakať na jedlo... Ja inak odporúčam 🙂.

Chrissy K - Krásne miesto, milý.... Personál aj chutné jedlo.

Rozhodne si zaslúži 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si rozhodne zaslúži Kubu Bory - member of Medusa

Kubu Bory - member of Medusa

Romantické Dobré parkovanie

Čo hovoria foodblogeri:

Valeria Kadasova - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Velmi mily a.... Profesionalny personal, jedlo uzasne, najlepsi Cesar salat v Bratislave 👌😊 krasny detsky kutik 👌👏.

radoslav valko - Velmy prijemna restauracia.... Nachadzajuca sa na druhom poschodi nakupneho cdntra borymall. Obsluha bola promtna a prijemna. Zaroven vedela doporucit jedlo podla preferencii. Objednal.dom si paradajkovu polievku a bola naozaj vyborna ako druhy chod som sa nechal prehovorit na kacku a neolutoval som. Urcite restauraciu doporucujrm 😉.

zelka schmidtova - Spravidla fajn jedlo,.... Dnes vsak tie linguine carbonara boli az prilis korenene. Pizza vsak vynikajuca ako vzdy 🙂 servis a personal tiez na jednotku.

Zaneta Sitkova - Výborne jedlo a.... Príjemný personál 😄. Prídem určite opäť.

Lucia Deutschová - Príjemný podnik, veľmi.... Fajn miesto na návštevu s deťmi, majú tú veľa možností sa zabaviť 🙂 Personál prívetivý, jedlo chutné, ponuka zaujímavá aj pre vegetariánov..

Andrea Polakova - Boli sme tu.... Vzdy spokojny.robili tu vybornu rajcinkovu polievku.ano presne robili.bud zmenili recepturu alebo kuchara ale to sa neda porovnat.na moj vkus vela casnikov na smene.rozpravaju sa pri bare a vy na nich mavate a nic.dali sme si cestovinky a mensie predjedlo bolo to sice chutovo dobre ale niekedy tam varili lepsie.radi sme tam chodili no asi si dame dlhsiu pauzu.ceny su podla mna trosku predrazene.ale tak s tym clovek musi ratat v BA..

Milan Kopiar - Dnes super reštaurácia,.... Veľmi príjemné posedenie a super jedlo. Prírodná limonáda na začiatok. Predjedlo kalamáre a krevety uplne super ako niekde pri mory. Pizza naparadu. Môžem len doporučiť. Na záver koláčik..

Tanja Milkovski - Priestor krásny,obsluha milá,.... Len ta tepla čokolada za tu cenu by mala byť čokolada a nie prach zo sáčku.

Michaela Ester - Jedna z naším.... Top restauracii ked sa rozhodujeme kam sa ist najest. Vzdy mili personal na cele s velmi ochotnym panom manažerom a jedlo je vzdy naozaj bezchybne. Dakujeme.

Eva Kováčová - Oceňujem,že je tam.... Detský kútik a tak isto že deti si môžu sami z cesta vyváľkať a dať upiecť malý posuch. Super nápad..

Dávame 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Poznáš ďalšie skvelé tipy na gastroorgazmus? Pridaj ich na tento portál, inšpiruj ostatných foodblogerov a možno sa tvoj zážitok dostane aj do tohto zoznamu.