Vytvorili sme rebríček najlepších reštaurácií v Dúbravke. Nájdeš tu svoju najobľúbenejšiu reštauráciu?

 

3. miesto si zaslúži Rodinná kaviareň JUST LOVELY

Rodinná kaviareň JUST LOVELY

Čo hovoria foodblogeri:

Nela Rezbáriková - Tento podnik hodnotíme takto - Neskutočne čarovná kaviareň.... S veľmi milou obsluhou 😊 Koláčiky na jednotku a pozor - pravá horúca čokoláda! Žiadne kakao! Počas pojedania môjho nákupu som si všimla, že kaviareň je v okolí obľúbená a mnohí sa tam zastavia po kávu to termosky.. Ako keby prišli k dobrému známemu, porozprávali sa, zasmiali sa a šli naspäť domov. Navyše si tam môžete kúpiť rôzne výrobky - náušničky, pletené veci, vianočné ozdoby, mydlá. Je to veľké plus, keďže máte darčeky na rôznu príležitosť rovno pod nosom. Mojim dievčatám sa takisto veľmi páči, takže keď ich chcem dostať von počas škaredého počasia, tak poviem, že ideme tam, kde jedli ten dobrý koláčik a zmrzlinu. Vtedy sa oblečú za 5 minút 😁.

Lenka Oravcová - Prijemna, utulna kaviaren,.... Dali sme si horuce cokolady so slahackou a pomarancovu limonadu, vsetko bolo skvele, od obsluhy az po domacu vlastnu slahacku. Urcite sa este zastavime ked pojdeme okolo..

Majka Sasikova - Super! Pre mňa.... Je veľký bonus, že kaviareň predáva aj miestne handmade výrobky a kozmetiku. Nie som z Dubravky, zavítala som sem náhodou, ale prijemne potesili aj bokajsie stolicky, stolik a deka. Byť Dubravcanka, som tu kazdy den :).

Petra Frešová - Mila kaviarnicka. Kava.... Bola chutna. Vytknut musim malinovku malinovu,bola velmi umela a sladka. Da sa platit kartou..

Mária Lenická - Dobre kolace, prijemne.... Prostredie, fajn obsluha.

Mária Frtúsová - Úžasný podnik, skvelý.... ľudia a perfektná káva..

Alena Alenka - Milý personál a.... čajík bol výborný.

David Bartaky - Perfektný prístup majiteľky,.... Kvalitná káva (Coffia Roastery) a samozrejme príjemný priestor..

František Leško - Krasne miesto na.... Oddych, super atmoska. Vynikajuca kava. Kaviaren objavila moja manzelka, ked sme uz niekam-kamkolvek cestou na kavu sedeli v aute. Urcite sa sem vratime :).

Petra Bočkayová - Celkom chutný koláčik,.... Ale pri odbere sa pripláca za obal a musím povedať, že som mala aj lepšie. Taký priemer..

Rozhodne si zaslúži 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto získava Daniels Pub & Restaurant

Daniels Pub & Restaurant

Čo hovoria foodblogeri:

Lukáš Struhal - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Spolu s kamarátmi.... Sme využili akciu burgrov za 6 eur. Lokalita medzi panelákmi v Dúbravke na prvý pohľad pôsobí ako nejaká miesta krčma, po vstupe do priestorov nás privítali sympatické milé a usmievavé barmanky alebo čašníčky? Objednali sme si aj tankove pivo 10, to mi nejako neučarovalo, ale osviežilo a dobre pripravilo žalúdok na burger. Potom prišli na rad burgre, vyskúšali sme bacon and egg a jalapeños, burgre boli bohato naložené, veľmi chutné (hodnotím 4,5/5), hranolčeky so skvelou BBQ omáčkou. Za takú cenu nemôžem dať nič iné než 5 hviezd. Odporúčam navštíviť tento podnik a využiť akciu burger za 6 eur, kým je aktuálna..

Matúš Ivan - Dobrý výber, veľké.... A chutné porcie, skvelá pizza, odporúčam. Na jedlo sme čakali krátko, pričom personál bol veľmi milý a usmievavý. Rád sa zastavím alebo objednam aj v budúcnosti..

Zuzana Valentína Hlatká - Vynikajúce jedlo, skvelá.... Atmosféra a úžasný personál - usmievavý hneď dokáže človeku zlepšiť deň. Jeden z mojich najobľúbenejších podnikov..

Petra Bočkayová - Raz som tu.... Mala burger, ktorý bol veľmi priemerný, až mierne podpriemerný, no naposledy som tomuto podniku dala ešte jednu šancu a cestoviny, za síce trochu vyššiu cenu, ma príjemne prekvapili. Obsluha bola milá a ochotná ich upraviť kvôli mojej intolerancii, takže chválim :).

Tana Brezakova - Bola som u.... Vás na šaláte. Cena sa mi zdala byt vyssia, no dostala som naozaj plny tanier vyborneho salatu, dost respy, dost syru, este aj krasne vyzeral! Urcite odporucam Ocenujem ze je podavany s opecenou tortilou a nie s klasickymi toustami.

Michal Benčko - **Už či denné.... Menu, pizza, ale aj slovenská klasika, tento podnik je tá správna cesta. Ceny sú stále veľmi príjemné, kvalita ešte lepšia. Dopĺňam aj piatu hviezdu, pretože si ju zaslúžite a pretože to nie je iba jednorázová "náhodná" situácia, kedy mi chutí(opodstatnene) ale je to konštantné. A naďalej budem pravidelne objednávať. Odskúšal som už viacero reštaurácií za posledné 2 roky, ale táto patrí medzi tie top. Prajem vám všetko len to najlepšie do nového roka, hlavne veľa spokojných zákazníkov a úspechov. Udržte si kvalitu. ;) *Ďakujem za odpoveď na moju recenziu a vysvetleie, cením si toho a určite od vás ešte budem objednávať :) Mením hodnotenie na 4 hviezdy zatiaľ * Nooo akože pizza chuťovo fajná, ale som mierne sklamaný z okrajov, ktoré sú suché, bublinové a takmer úplne čisté. Keď si človek už zaplatí tú cenu za XXL pizzu, tak očakáva, že splní určite predstavy. Taktiež nie je rovnomerné rozloženie surovín, olivy či kukurica su tu len decentne poprášené. Neviem, možno som len vychytal horší deň kuchára, možno to je takto stále, každopádne nemalo by sa to podla mňa stávať. Okraje pizze sú totálne vysušené a síce je na nich viditelný cesnak, ktorý však ale vobec nie je cítiť. Nerád kritizujem, ale toto je niečo, čo ma sklamalo. Nie je predsa ťažké tie suroviny potiahnuť až ku krajom a dať pozor na to, aby to tak neprihorelo a nevznikli veľké suché zhorené bubliny. Viem, že doba je ťažká, všetko je drahé, ale veď práve preto si to reštaurácie cenovo regulujú. Ako som písal na začiatku, pizza sama o sebe je veľmi chutná, ale tieto veci, ktoré som spomenul dokážu mierne pokaziť celkový gastronomický zážitok. Niektoré pizzerie robia pizzu, že aj na okrajoch je bohato obložená(niektorým ľudom to však vadí), iné zase práve ku krajom ochudobňujú, prípadne viac pripeču, ako by trebalo, čo je dosť na škodu. Určite však túto reštauráciu odporúčam a verím, že podobné prípady sa stávajú výnimočne. Nie je to nič strašné, takže ak sa to doladí, tak to bude super. Skončím pozitivne, pizza dorazila teplá a za menej než 30 min..

Kristián Šperňák - Útulná rešteurácia medzi.... Bytovkami spestruje chladnú sídliskovú atmosféru. Podnik je útlný a čistý, pôsobí dojmom lokálnej hospody. Burger bol výborný, omačka k hranolkám nič moc, možno to bolo len netradičným výberom omáčky. Hubové rizoto bolo chuťovo tiež jedno z tých lepších čo som v Bratislave jedol. Teším sa na ďalšiu navštevu..

Ján Žbirka - Zasite miesto medzi.... Bytovkami, ale rovno pri detskom ihrisku, super miesto pre rodiny s detmi. Posedenie aj von na krytej terase. Na vycape aj craft. Pomerne siroka ponuka jedal. Pizza taky lepsi priemer, kridelka celkom fajn, masko mäkke, ale skoda, ze nie chrumkave. Rebierka so statocnou porciou masa, mäkucke, ale skoda ze bez marinady... take asi len uvarene a upecene..

Eva Gergelyová - Skvele miesto s.... Milým personálom a úžasným jedlom, pizza neskutočná, priateľ si tiež nevedel vynachváliť burger 🙃😇 Odporúčam všetkými 10 👍🫶🏻.

Terézia Kvasničková - Pečené rebierko, krídelká,.... A pečené bravčové koleno,.super,.výborné doporučujem..

Podnik hodnotíme na 8.7 z 10!

 

1. miesto - Pizza Boss & Boss Burgers

Pizza Boss & Boss Burgers

Čo hovoria foodblogeri:

Peter Bakša - A ako to hodnotíme? : Prvýkrát sme odskúšali.... A neskutočne spokojný sme ostali. Dodanie cca 25min (objednávali sme v pondelok okolo 12:50 takze sme očakávali dlhšie dodanie) s pizzou veľká spokojnosť určite objednáme znova. PS nepodarilo sa mi odfotiť vcelku nakoľko vôňa a chuť boli neodolateľne..

Andrej Holly - Veľký výber burgerov.... A pizza, všetko aj vo vegánskej verzii - super, ak máte problém s mliečnymi výrobkami. Obsluha milá, jedlo dobré. Dnu mali trochu zimu :).

Ivana Bérešová - Ako vždy Boss.... Nemá chyby 😍 Jedlo jedna fantázia, milý personál a čisté prostredie. Jediné male mínus je že vo fajčiarskej časti bolo kus chladno, ale to je individuálne. Fotka by bola lepšia keby sme sa toľko netešili z jedla a nepustili sa do neho hneď. Ďakujeme a určite odporúčame všetkými 10timi. Ďakujem za odpoveď a dodám len 🙏 áno tá troska chladu sa dá prežiť a dobrú vzduchotechniku cením aj keď som fajčiar na veciach to vôbec nebolo cítiť takže ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Ivana Bérešová - Ako vždy Boss.... Nemá chyby 😍 Jedlo jedna fantázia, milý personál a čisté prostredie. Fotka by bola lepšia keby sme sa toľko netešili z jedla a nepustili sa do neho hneď. Ďakujeme a určite odporúčame všetkými 10timi. Dobrá vzduchotechnika sa cení aj keď som fajčiar na veciach to vôbec nebolo cítiť takže ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Burger set (hambi set) jedna fantázia 🍔🤤 Nikde som nemala lepší Burger 🩶 oh a ako pozornosť podniku sme dostali gintonic ktorý bol tiež vynikajúci 🩷.

Roman - Dobrý deň, máte.... Naozaj super pizzu, konkrétne cardinale čo si dávam stále a nikdy ma nesklame, chuť je bombová naozaj super pizza, odporúčam 100% tne..

Veronika Hrušová - Jedlo sme si.... Dali doručiť domov a môžem povedať, že vegan pizza ktorú som si objednala bola jedna z najlepších (vegan aj nevegan) aké som v živote jedla. Dokonalé cesto, vegan varianty "mäsa" a "syru" a aj všetko ostatné 🙂 niečo úžasné až ma to donútilo napísať recenziu 🙂 veľmi odporúčam 🙂.

Andrew Cholvad - Maju naozaj vybornu.... Pizzu. Mal som aj ich cestoviny a burgre a hotdog a rozhodne patria mezi topku v Ba..

Lukáš Gába - V tejto reštaurácii.... Sme sa rozhodli navečerať na základe hodnotenia a malo prieskume v oblasti dúbravky čo by sme si dali na večer. Boli sme naozaj milo prekvapený kvalitou jedla a obsluhou, obsluha bola milá a dbala na to aby zákazník bol spokojný. Burgre boli chutné a štavnaté, hranolky vyzerali že sú domáce a dobre dochutené. Omáčky boli naozaj výborné i napriek ich vyššej cene chutilo naozaj že to je domáca výroba. Ceny boli primerané ku kvalite služieb. Ďakujeme, odporúčam navštíviť..

Filip Richter - Jedlo bolo naozaj.... Vynikajúce, kuriér ho priviezol do hodinky, a to aj napriek tomu, že v daný deň bolo naozaj nepriaznivé počasie a donáškové appky hlásili výpadok kuriérov. Jedlo prišlo teplé a vo vynikajúcom stave. Oceniť treba zároveň aj prístup personálu reštaurácie, ktorý veľmi ochotne vyhovel požiadavkám v poznámke k objednávke. Nemožno naozaj nič vytknúť. Určite odporúčam navštíviť a vyskúšať túto reštauráciu. Objednávka z 21.12.2023.

Jakub Paliatka - Obsluha bola super,.... Milá, jedlo bolo vynikajúce odporúčam pizzu s talianskej ponuky.🤌.

Dávame 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Našiel si si v zozname reštaurácie, ktoré si ešte nenavštívil? Veríme, že ich v najbližšej dobe vyskúšaš a tiež zažiješ nejaký ten gastroorgazmus :) .