Kde sa rád zastavím po túre. Dve hviezdičky však strhávam za to, že vo svojich produktoch s obsahom šľahačky používajú namiesto kvalitnej šľahačky zloženej z mlieka, rastlinno-živočíšny paškvil s katastrofálnym zložením: Obnovený cmar (68%), úplne hydrogenovaný palmový olej (18%), rastlinné oleje (12,2%) (kokosový, palmový), modifikovaný kukuričný škrob, sušený CMAR (0,3%), emulgátory (sacharózové estery mastných kyselín, mono- a diglyceridy mastných kyselín, SÓJOVÝ lecitín), zahusťovadlá (guarová guma, karobová guma).
Vďaka tomu ich produkty s obsahom šľahačky (venček, kardinál, veterník, medový krémeš a podobne) nemôžu jesť osoby, ktoré sa vyhýbajú mlieku, ani tí, ktorí uprednostňujú kvalitné produkty.
Našťastie sa dá vybrať aj z koláčov, ktoré tento výrobok neobsahujú, napríklad punčový rez.
Chybu! Perkektne zladené chute, inovatívne kombinácie a to všetko s použitím veľkého množstva lokálnych surovín. Nemám čo vytknúť ani milej a ochotnej obsluhe :) Čoskoro som späť!
- sladké aj slané. Vždy čerstvé a robené naozaj poctivo, tak ako to má byť. Ja mám vždy najväčší problém si niečo vybrať, lebo by som si najradšej kúpil úplne všetko.
S reštauráciiu: názov a okolité rybníky napovedajú, že tu budú mať skvelé ryby. V jedálničku sa však nachádzaju len tri druhy, z toho jeden je losos. Žiadna ryba nie je z vlastného chovu, čo ma sklamalo. Jedlá, ktoré som ochutnal chutili priemerne, čo ma však zarazilo boli ceny. Podľa mňa nikde na Slovensku nemajú tak drahé ryby ako tu! A nie len to. Vyprážaný syr s polotovarovými hranolkami a tatarkou za 13€. Liter limonády 7€. Za tieto ceny by som očakával omnoho viac ako polotovary, balený chlieb (prečo si nepečiete svoj?), cesnačka bez cesnaku, a podobne.
DOPLNENÉ PO ODPOVEDI REŠTAURÁCIE: Ja som nehľadal najlacnejšie jedlo, chcem kvalitu, za ktorú som ochotný si zaplatiť. Avšak ako som písal, jedlo bolo priemerné, a nezodpovedalo cenám. Na jedálničku sumec nebol. Rovnako chýbala povinná informácia o tom, aký je pôvod mäsa. Ak sa voláte “Rybárska bašta”, jednoducho výber ryb by podľa mňa nemal byť polovičný (resp. tretinový) ako iných jedál (tie by tam podľa mňa vôbec nemali byť, ak sa voláte tak ako sa voláte). Moja skúsenosť z reštaurácii z iných slovenských miest a zahraničia je, že za takéto ceny sa viem najesť omnoho lepšie, a na tanier dostanem 0% polotovarov, to je celé.