Tu počas korony objednávame. Najobľúbenejšie jedlá sú definitívne udon rezance s teriyaki hovädzím flankom a udon rezance tom kha s tofu. Ako prílohu si tiež rád dávam ich kimchee šalát. Ceny trochu vyššie, ale cez Bolt Food sa dá často objednať so zľavou 30%. Balenie v kompostovateľných obaloch.
Viackrát počas nášho pobytu v Maladinove (nie polpenzia, vždy à la carte). Pekný interiér, pohodlné sedenie. Vskutku milá obsluha, vždy usmiata a pohotová, hoci boli v službe cely deň a každý deň od piatku až do nedele. Veľmi nám chutil hovädzí hamburger so slaninkou, guacamole a bbq omáčkou, ale aj kurací vývar (veľa mäsa, chutné rezance) či šalát s medovými kačacími prsiami. V ponuke je aj miestna špecialita Liptovské droby, ktorá určite stojí za ochutnávku. Už podľa názvu podniku je jasné, že sa tu čapuje pivo Bernard, pripravia vám ale aj napríklad Aperol Spritz alebo Gin&Tonic. V reštaurácii sme zároveň mávali aj raňajky a musím povedať, že lepšiu grilovanú zeleninu som ešte nejedol ;-)
Všetky burgre v Bratislave, pre mňa je ale toto najlepší burger v meste. Pripravte sa, že budete zaprasení až za ušami, ale na to sú na stoloch papierové rolky :-) Objednať si môžete single (double/triple) burger alebo combo s hranolkami a nápojom. Odporúčam Pork Quin s úžasnou chrenovou majonézou. Tiež tu majú skvelý kapustový šalát, aj keď spolu s hranolkami to už môže byť pre niekoho príliš...Interiér je podobne ako burgre - smashed :-)
Mám rád toto miesto na rodinný obed. Podnik má oplotenú terasu s detským ihriskom, takže vypustíte deti a môžete v kľude sedieť :) V nedeľu sme mali všeličo, k zemiakovým plackám s údeným mäsom a smotanou by sa mi hodil ešte kúsok cesnaku…
Reštauráciu sme navštívili na druhý deň po otvorení. a boli sme plní očakávaní. Zo skúsenosti viem, čo znamená čerstvo otvorený podnik, preto niektoré nedokončené detaily (nedokončený budúci zrejme obchodík, neprístupné horné poschodie,…
Reštauráciu sme navštívili na druhý deň po otvorení. a boli sme plní očakávaní. Zo skúsenosti viem, čo znamená čerstvo otvorený podnik, preto niektoré nedokončené detaily (nedokončený budúci zrejme obchodík, neprístupné horné poschodie,…
Z najlepších talianskych reštaurácií v Bratislave, ak nie aj najlepšia, keď zohľadním pomer cena/hodnota. Príjemné posedenie na terase, milá obsluha, ktorá sa v jedálnom lístku skutočne vyzná. Varí sa tu výlučne z domácich cestovín a v jedlách sú použité iba talianske syry vrátane ovčieho. Objednal som si jednu zo špecialít - spaghetti a la ragú de pesce - a môžem len odporučiť. Al dente cestoviny s paradajkovým ragú z morského vlka, presne, ako som si to predstavoval. Manželke veľmi chutili ľahké trecce s cuketou a dobré bolo aj tiramisu na záver. Kávu majú samozrejme taliansku, espressu nebolo čo vytknúť. Ako som na začiatku spomínal pomer cena/hodnota, ten je tu veľmi dobrý. Ceny sú tu viac ako príjemné (predjedlá od 4 do 10 eur, cestoviny v priemere okolo 10 €). Počas týždňa tu varia aj denné menu.
Minulym 'Majom' tak interier 10/10... jedlo 9/10... obsluha 9/10... zabava, life hudba vo vybrane dni 10/10. teda u mna + 2 body minimalne v porovn. s minulostou. Detske mini ihrisko treba cistit a zveladovat , teda 6/10. Ceny su na urovni 9/10 za to co dostanete, snazia sa v kuchyni . Lokalita dobra, trebalo by podla mna dat nejaku pridanu hodnotu, ale lepsite sa vyrazne !!!
Trenčína sa nám konečne podarilo sem prísť na obed. Lokalita mimo centra, ale nie ďaleko. Parkovať sa dá na ulici, cez víkend cez deň zadarmo, v pracovné dni za 0,50 €/hod. Dve veci, ktoré boli najlepšie - jedlo a obsluha. Určite odporúčam Vintage Burger, je obrovský, šťavnatý a veľmi chutný. Ochutnal som aj burratu, ktorá bola tiež chutná. Čašník, ktorý nás obsluhoval, bol veľmi milý, poskytol nám všetky info o ponuke jedál a nápojov, venoval sa. Platba iba v hotovosti, čo môže byť trochu "voprus". Treba navštíviť.
Som bol na večeri spojenej s degustáciou vín v hotelovej pivnici. Jedlo bolo famózne – mali sme teľacie líčka na červenom víne s zelerovým pyré, baby karotkou a navrchu kúskom kačacej foie gras...mňam. Dezert bola čokoládová pena s pomelom a plátkom citrusovej čokolády, tiež super, ale na dezert možno až príliš sýte. Súčasťou večera bola degustácia vín v pôvodnej palugyayovskej pivnici, ktorej kapacita je 60 tisíc fliaš. Degustáciu viedla somelierka z vinárstva Matyšák – mladé a veľmi vtipné dievča, ktoré až ohromovalo rozsahom znalostí a prehľadom.
V rámci teambuildingovej večere s kolegami a bol som veľmi spokojný. Jedlo mohlo prísť trošku rýchlejšie, ale bolo nás jedenásť, čo možno tiež zavážilo. Ako predjedlo som mal arancini, veľmi príjemná syrová omáčka navrchu. Keďže som sa tešil na tiramisu, ako hlavné jedlo som si dal iba malú (piccolo) pizzu Crudo - bola výborná, figový džem a prosciutto išlo k sebe veľmi dobre. Tiramisu fajn, espresso tiež, výborné negroni. Spoko :)