Stredoveká sedliacka reštaurácia
Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | 11:00 - | 22:00 |
utorok: | 11:00 - | 22:00 |
streda: | 11:00 - | 22:00 |
štvrtok: | 11:00 - | 22:00 |
piatok: | 11:00 - | 22:00 |
sobota: | 11:00 - | 22:00 |
nedeľa: | 11:00 - | 22:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Mária Krovinová
"O reštaurácii sme..."
Počuli a boli sme zvedaví ako to tam je. Navštívili sme ju bez rezervácie a mali sme šťastie, že bol voľný stôl. Naozaj to funguje ako v stredovekej reštaurácii 😁.Hodia vám na stol žrádlovník a pýtajú sa čo budete slopať. Všetko je to také jemne vulgárne. Ale v rámci normy 😊 miesto vhodné aj pre deti. Všetko super, len zásadná chyba- nevieme po maďarsky. Možno keby o nás vopred vedeli, boli by na nás pripravení a boli by sme sa aj viac zasmiali. Lebo všetci maďarsky hovoriaci zákazníci sa smiali a dobre bavili na hláškach personálu.Neje sa tu ale žerie hlavne rukami, nepije sa ale slope z plechových hrnčekov alebo priamo z fliaš a neďakuje sa za dobré jedlo ale povie sa že "dobre sme sa nažrali. Pobavíte sa už pri čítaní Žrádlovníka.Tie názvy sú super. Jedlo chutné, perfektne dochutené a vkusne a pekne naservírované. No a porcie maxi. Takže sme sa najedli- nažrali dvaja z jednej polievky- cesnaková, z jedného hlavného jedla- pečené rebierka a jedného dezertu slivkové gule. A mali sme plné bruchá. Keďže sa je rukami v reštaurácii je umývadlo kde si potom ruky umyjete. No my sme boli maximálne spokojní. Ak budete v Štúrove určite navštívte túto zaujímavú reštauráciu.
Andrej Kúdela
"Vysoké hodnotenie reštaurácie..."
Je dosť zavádzajúce pokiaľ sa budeme pozerať z pohľadu gurmána. Je to skôr o zážitku a netradičnom poňatí servírovania a komunikácie obsluhy. V tomto smere je to ok. Prečo 2 **dole? Jedlo nie veľmi chuťovo doladené, zameranie najmä na kvantitu a dekoráciu servírovania. Jelenie ragú veľmi obyčajné a možno ani nie veľmi čerstvé, knedľa asi kupovaná alebo nízkej kvality. Úplne rozmočená v šťave. 1 porcia pre dvoch ľudí, čomu zodpovedá aj cena. Netreba sa hanbiť objednať 1 jedlo pre dve osoby a čistý tanier naviac. Lebo buď necháte veľa jedla do pomyjí alebo si to pekne zabalíte (sami v rámci konceptu reštaurácie - ok, beriem) do polystyrénovej nadobky za 1,70. Toto bol asi najväčší úlet, ktorý som zaznamenal. Pretože pri tých porciách každý poctivo balil zvyšky jedla do krabičky za 1,70. Proti tomuto know-how by bol Rockefeller len malý žiačik. Ceny isto nezodpovedajú kvalite jedál. Asi sa platí za tie netradičné "tanečky" okolo . Pre gurmánov neodporúčam. Kto by chcel vyskúšať niečo iné a je zvedavý, tak smelo do toho. Ale varoval som vás 😂
mery tiby
"Jedlo bolo vynikajúce..."
No nedalo sa dojesť( veľké porcie) jediné čo by som vytkla boli držky ochutnala som ich ale neboli dostatočne korenené/ slané bylinky tam boli cítiť dosť ale korenie to pokazilo personál bol úžasný skvelo hrali :D je to pekný zážitok odporúčam ani smiech vás tak ľahko neprejde. Taktiež pridám jednu stránku z jedálnička nech si viete predstaviť čo vás čaká :)
Ondrej Straňai
"Zábavný štýl posedenia..."
čašníčky sa s vami "neserú", ale o tom to je😉 cena jedla podľa mňa primeraná množstvu a zážitku a musím uznať nám aj veľmi chutilo 🙂 dali sme si dvaja jedno jedlo a musím povedať že stačilo tak akurát. Radi sa vrátime znova keď budeme nablízku. Ešte poznámka je potrebná rezervácia ktorú sme nemali, ale keďže bolo miesto nevyhodili nás a povedali že nabudúce bude lepšie keď bude.
Monika Balgova
"Svojská reštaurácia kde..."
Sa určite pri spravaní obsluhy netreba uraziť ale pobaviť ;). Človek sa akoby prenesie v čase do úplne inej doby. Jedlo je výborné, radi sa sem vraciame no bez objednania dopredu sa sem uz nedostanete. Naposledy som stôl zajednavala tri týždne dopredu ;) ale oplati sa aj keď hrozí ze vas tu zavrú do klietky k bosorke ked budete "papuľovať" ale aspoň je tu vždy sranda :D Odporúčame
Ladislav Selnekovič
"Ak sa niekedy..."
Ocitnete v Štúrove, budete po prehliadke mesta a prechádzke po hraničnom moste Márie Valérie do maďarského mesta Ostrihom s nádhernou katedrálou určite dostatočne hladní na to, aby ste si začali robiť plány na dobrý obed. Pokiaľ máte zmysel pre humor, nič vás len tak nerozhádže a chcete aspoň na malú chvíľu zažiť stredovekú atmosféru, určite navštívte stredovekú sedliacku reštauráciu. Je to niečo, čo sa vo všetkom vymyká všeobecným predstavám. Má jedinečnú, originálnu výzdobu a naozaj neopakovateľnú atmosféru. Jedálny lístok vás ohromí nielen pomenovaním jednotlivých jedál "meníčka" ale aj gramážou, ktorá začína na 750 gramových porciách. Kvalita troch rôznych jedál, ktoré som si spolu s manželkou a vnukom objednal bola kategórie 1+++ Niekoľko praktických rád, nečakajte príborový servis, máte predsa svoje ruky, platba výhradne v hotovosti, cenové relácie hlavných jedál sú cca od 19 -189 €, porcie sú ale obrovské. Cena za obed pre troch sa zmestí do 55-65 €. Ak svoju porciu jedla nezjete, dajú vám na požiadanie obal, do ktorého si ale musíte stravu preložiť sami. Také sú tam pravidlá.
Boris Michal
"Podla hodnoteni som..."
Mal velmi vysoke ocakavania. Bohuzial sa nenaplnili. Cesnacka slabo zohriata v par dni starom bochniku chleba. Hlavne jedlo nicim neocarilo. Bolo to chutne ale vobec nenaplnilo ocakavania, ktore bolo vysoke. Take jedl osi dam v kazdej druhej restauracii. Atmosfera podniku mi prisla akoby to robili nasilu, bez zaujimu, bez nadsenia. Preto je aj moje hodnotenie priemerne.
Jana Čizmárová
"Všetko mäso sme..."
Zjedli. Výborne, výborne, výborne. Zážitok na celý život. Nemám čo viac dodať. Určite odporúčam. Pripravte sa na drzé správanie ako zo stredoveku, kedy sa museli vedieť oháňať. Vynikajúca kuchyňa a sedliacke ceny 😀 a keď nebudete poslúchať zatvoria vás do klietky. Super
Marcel Černý
"Fantastické jedlo, omastená..."
Papula ako má byť. Porcie obrovské. Misa pre 4 osoby stačila aj nám šiestim a aj tak sme brali 3 plastové misky ešte na ubytovanie. Obsluha výborná, pripravte sa na neštandardný (ale úprimný) prístup. Dá sa platiť iba v hotovosti v eurách aj vo forintoch.
Jozef Kmeť
"Výborne sme si..."
Pochutili v tejto tematicky stredovekej reštaurácii. Jedlo bolo skvelé dochutené. Obsluha milo drzá. Cena primeraná mega porciam. Dali sme si s manželkou 1 porciu pečené koleno + slivkové gule a po šialke vína. Boli sme obaja doslova dožratí. Ak pôjdeme okolo určite sa tu ešte zastavíme pretože je to perfektný podnik.
Petra Zmatková
"Pravdupovediac, nevieme, čo..."
Si máme myslieť. Keď sme volali popredu, povedali, že majú rezervácie na celý víkend a nemajú pre nás miesto. Prišli sme v nedeľu pred ôsmou, v podniku dojedali posledné dva stoly. Hoci je písané, že sú otvorení do desiatej, mali sme si stihnúť objednať do deviatej - toto nebol problém, ale fakt, že o pol desiatej chceli zavrieť nám prišiel zvláštny. Po nás do reštaurácie už nikto neprišiel a obsluha si veselo upratovala - veľmi, veľmi zvláštne, že mali tak prázdno napriek ich slovám cez telefón. Cesnačka bola dobrá, z 850g porcie druhého by sa však dvaja hladní ľudia nenajedli - gramáž v jedálnom lístku rozhodne zdvíha chlieb a množstvo surovej cibule. Mäsa veľa nebolo, omáčka však bola chutná. Bochníky chleba sú tiež výborné. Zážitok je asi väčší, ak hovoríte po maďarsky, ich prejav v slovenčine úplne zážitok nedotváral (hovoríme o tom, že na vás majú hovoriť stredoveko - sedliak, bosorka, žrádlo, slopať, atď).