Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | Zatvorené | |
utorok: | 8:30 - | 22:00 |
streda: | 8:30 - | 22:00 |
štvrtok: | 8:30 - | 22:00 |
piatok: | 8:30 - | 22:00 |
sobota: | 10:00 - | 22:00 |
nedeľa: | 11:00 - | 15:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Viktor Gašparík
"Príjemný podnik, veľmi..."
Chutné jedlo, milý personál, v ponuke aj vegetariánske jedlá a boli ochotní mi jedlo upraviť podľa mojich "dietických" potrieb, nakoľko mi cesnak a cibuľa hrozne smrdia a čo i len štipka mi znechutí celé jedlo, odporúčam vyskúšať aj jednu z ich limonád, celkovo veľká spokojnosť, pol hviezdičky by bolo dolu len za nemožnosť platby kartou
ozoracka
"Miesto veľmi príjemné,..."
Jedlo lepší priemer, obsluha dobrá, jej oblečenie ubralo zážitok aj z miesta aj z chuti. Čašníčky boli nevhodne oblečené do legín. Pripadala som si ako vo fitku. Chýba kultúra obliekania, vzhľadom na vysoké ceny by som očakávala vkysné čašnícke rovnošaty.
Lucia Audyova
"Zacnem pozitivami: - krasne..."
Moderne ambiente - ciste prostredie - dostatok parkovacich miest - moderne menu - mila obsluha - pekne naservirovane jedlo Negativa: - Objednala som si sosovicovy salat s argentinskou svieckovicou. Porcia naozaj mala, co by nevadilo, pokial ide o skvele jedlo. Zial, asi 30% masa, bolo so slachami a nedalo sa pozuvat. Co pri cene 10 e za maly salat, vporiadku nie je. - Druhe jedlo cestovinys telacim meson- neurazi, ani nepotesi, hlavne za cenu 10 eur. - Obsluha mila, ale nedostali sme priestor, na vyjadrenie spokojnosti/nespokojnosti. Otazka, ci chutilo, nezaznela. - Nedalo sa platit kartou. - Porcie, podla mojho nazoru, neodpovedali gramazi v menu. Fascit- vyskusali sme. Na Zamky pokrok. Ale pokial ma clovek platit 10-20 e za chod, tak tomu musi odpovedat aj kvalita jedla. Takze stangasti sa z nas nestavaju.
Peter Csányi
"Pozitiva - pekné moderne..."
A ciste - menu prispôsobené vyššej cenovej kategórii - dá sa parkovať , miest je však pomenej - obsluha fajn - veľmi dobré chutné jedlo Negativa - vyššie ceny, ale za kvalitu sa platí (kofola 3, hlavné jedlo 10-30, dezert 6) - stoly oproti baru sú vystavené prievanu od dverí (vonku bola zima a išiel odtiaľ chlad - sedenie na gauči bolo pomerne nízke - HLAVNÉ MINUS JE VŠAK ZA JEDÁLNY LÍSTOK. V tejto cenovej kategórii priniesť jedálny listok vytlačený na A4 dokrčený, bez zafóliovania ... no otras. Zbytočne dlhá vínna karta, tá by mala byť zvlášť aj s popisom vín, príp fotkami. Taká malá poznámka : boli sme tam v nedeľu niečo po dvanástej a podľa výpisu majú mať otvorené do 15.00. Na všetkých stoloch bolo RESERVE, tak sme sa spýtali či majú voľno. Po odpovedi že budeme čakať na jedlo asi hodinu sa čašník vrátil, že sa môžeme posadiť (k stolu s nápisom Reserve). Obsluha bola pohotová a na polievku, ktorá bola výborná sme čakali hádam ani nie 10 minút. Hlavné jedlo bolo tiež rýchlo hotové, takže som nechápal tú poznámku, že budeme dlho čakať, ani tie obsadené stoly. Odchádzali sme niečo po druhej takže do tretej tam tí hostia nemali šancu prísť, objednať, zjesť a na záverečnú odísť. Mne to trochu pripadalo ako keby si vyberali hostí a keď príde niekto , kto tam "nepatrí" tak sa povie že majú všetko obsadené. Inak okrem dezertu (za ten by som ani 2 eurá nedal) bolo všetko výborné.
Hana Vaňová
"Úžasné jedlo ,..."
Ceny adekvátne kvalite , v den navstevy sa nedalo platit kartou a na moj vkus dost silna hudba , na takomto mieste by mala byt atmosfera prisposobena kvalite restauracie , a nie ako na diskoteke , ludia ktori by sedeli blizsie baru by nemali sancu sa rozpravat Celkovo to pokazilo dojem. Na poziadanie to sice stisili s komentarom ze velmi nemozu ale v zapäti to druha casnicka opäť vypeckovala , takze za mna posledna navsteva. Rada sa rozpravam pocas vecere a nie prekrikujem. Zopakujem komentar z hora , jedlo je vyborne a cena adekvatna kvalite. Za toto 100%
Annamaria Takacsová
"Reštauracia na úrovni. Ale..."
Jeden mínus ,,objednala som si špagety z mušlami,chýbali mi tie male vlhčene utierky(citronove) , tiež pred seba si položit obrúsok aby sa nezababrem,(čo sa podarilo ked konzumujete take jedlo) Pochodila som dost takych reštauracii tak mam skúsenosti(nechcem mudrovat) Ale som rada,ze mame v NZ tip top reštauraciu.
Petr Jungwirt
"Pred prichodom do..."
Restauracie ma sklamalo to, ze i napriek mnozstvu obrazkov s jedlom, nikde sa clovek nedopatral, co je v jedalnom listku. Toto bolo vsak vynahradene samotnym jedlom. Obrovska porcia cestovin(manzelka to dala😀), maso v inych jedlach makke, omacky vybornej chuti. Obsluha prijemna, napomocna s vyberom jedal a prilohami k nim. Na dezert(profiteroles s vanilkovym prelivom) sme cakali dlhsie, ale stal za to. Pri rezervacii stola sme boli upozorneny, ze terminal na karty hapruje. Na nasu spokojnost, fungoval. Jedina mala vyhrada - uz to v komentoch bolo spomenute, je jedalny listok v tvare salatoveho vydania. Pyta s oddelit napojovu cast a jedalnu cast zvlast. Na NZ vyssia cenova hladina, avsak kvalita jedla a servis zs to stoji.
Janka Štefunková
"Prvá návšteva Modys..."
- ceny sú jemne vyššie, ale za kvalitnú mediteránsku kuchyňu sme ochotní si priplatiť. Čašník nám poskytol asi naj servis aký sme za posledné mesiace zažili - aj nevypovedanú otázku okamžite preveril v kuchyni a odporučil mám jedlo na našu ďalšiu návštevu. Príprava jedla trvala veľmi krátko a to len vypovedá o tom, že chobotnica a Slávky boli dokonale pripravené a nie tuhé, ako sa na Slovensku často stáva pri dlhšej príprave. Ďakujeme za tento príjemný zážitok, prídeme znovu.
Michaela Nosianová
"Tak musím povedať..."
že sme sem išli s veľkým očakávaním a neskutočne sme radi ! Už len vo vchode Vás zláka neskutočná vôňa .. 🥰priestranné, čisté, krásne priestory,.. obsluha blesková s úsmevom na tvári, neskutočne chutné porcie a kombinácie jedál 🤩.. tu nie je čo negatívne hodnotiť .. jediná škoda je malý parkovací priestor ale aj tam sa nájde pozitívum keď zaparkuješ ďalej lepšie Ti bude chutiť keď sa prejdeš 😉👍🏻 u mňa Top 🏆