Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | 8:00 - | 22:00 |
utorok: | 8:00 - | 22:00 |
streda: | 8:00 - | 22:00 |
štvrtok: | 8:00 - | 22:00 |
piatok: | 8:00 - | 22:00 |
sobota: | 10:00 - | 22:00 |
nedeľa: | Zatvorené |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Matej Trubini
"Myslím ale že..."
Aj 5je malo... Obsluha zábavná ochotná a čo je málo kedy vídatelné dokáže vám odporučiť a aj čo to povedať o jedle.... Obsluha na jednotku a čo sa týka kuchyne... Kuchár je génius..... Odporucam či na romantickú večeru alebo posedenie... Za mňa táto reštaurácia patri do top 3 podnikov čo som navštívil... Ďakujeme...
Kristian Kreskoci
"Večera 11.01.23 (hoädzie..."
Líčka) Som unesený… Konečne po dlhej dobe…. Priateľský a úctivý servis, krásne prostredie, jednoduchý výber v prehľadnom a nepreplnenom jedálnom lístku, a neuveriteľná kvalita surovín a jedla za “normálnu cenu”. Na koniec výborná káva z “ozajstných espresso šálok”! Super, ďakujem, určite sa vrátime a poviem všetkým, aby podporili poctivosť a navštívili Red Horn Steakhouse!!! 👌👌👌
robert bezak
"Obsluha prijemna a..."
Priatelska. Stejky vynikajuce, medium - upecene presne podla nasho gusta. Kvalita mäska excelentna, to uz bolo vidiet aj na prvy pohlad, vonou a samozrejme chutovo. Kazdopadne, priloha - zemiaky a omacky boli skor take priemerne, tu by som povedal, ze je sa este kde zlepsovat, ale kvoli zemiakom a omacke sme sem nesli... kludne by som to skvele mäsko zjedol aj bez priloh.
Peter Schvarz
"Fantastické jedlo, ochotný..."
Personál ktorý rád poradí a vysvetlí rozdiely medzi jednotlivými steakmi.Obsluha milá... dokonca počas chodov sa zastavila pri našom stole s otázkou či je všetko v poriadku a či nám chutí.. Rýchla príprava jedla z kvalitných surovín...Za mňa 5 ⭐ z piatich a k tomu palec hore. Tiché miesto s príjemnou atmosférou. Možnosť rezervácie stola.
Zoli Kollárovič
"Perfektne !! Obsluha..."
Top!! staraju sa ako keby ste boli VIP Hostom !! Tatarak ten proste musite to bolo nebo v papulke!!! Ziadna falosna! Steak bol neskutocne brutalne fasa!!!odporucam Doporucujem ochutnavku rumov Aj vinko je super Cenu nerieste peniazky vzdy boli aj budu!! Dobru chut Perfektne
Roman Malovec
"Personál v tejto..."
Reštaurácii bol veľmi profesionálny a vstřícný. Vždy ochotne odpovedali na všetky moje otázky a snažili sa vyhovieť všetkým mojim požiadavkám. Ich znalosti o stejkoch a vínach boli impozantné a pomohli mi vybrať to najlepšie spojenie pre moje jedlo. Myslím si, že takýto prístup k zákazníkom je dnes veľmi zriedkavý a preto si ho vážim ešte viac. Atmosféra v reštaurácii bola tiež veľmi príjemná. Interiér bol vkusne zariadený a vytváral príjemnú a relaxačnú atmosféru. Nielenže som si vychutnal vynikajúce jedlo, ale aj samotný čas strávený v tejto reštaurácii bol veľmi príjemný.
Tomáš Pagáč
"RedHorn je veľmi..."
Príjemná reštaurácia na okraji Nitry, ktorú sa jednoznačne oplatí navštíviť. Prostredie a interiér reštaurácie je moderné a naozaj vhodné pre steak house. Mnohých isto osloví aj vínna karta s lokálnymi vínami a kvalitný výber rumov. Našu objednávku tvorilo denné menu, ale aj a la carte. Hríbová polievka bola jemná, krémová a veľmi dobre vychutená. Podobne na tom bola aj kôprová omáčka, ktorá bola rovnako jemná s nádychom kôpru, čo naozaj oceňujem. Mäso bolo mäkké a rozplývalo sa na jazyku. Steaku týždňa s dubákovou omáčkou nie je čo vyčítať. Mäso bolo medium posypané hrubozrnnou soľou, prílohy v podobe restovaných fazuľových luskov a amerických zemiakov boli chuťovo vyvážené. Možno len omáčky mohlo byť viac. Cheese burger s brusnicovo-mangovým chutney nebol práve najlepší. Mäso bolo veľmi dobre upravené (medium), ale kombinácia chutí moc nesedela, celkový dojem bol až príliš sladký. Taktiež polotovar v podobe steakových hranoliek nemôžem hodnotiť pozitívne. Obsluha bola milá a ústretová, avšak nejaké výhrady by sa našli. Prvou je gastronomicky nevhodná odpoveď na otázku, či je v rizote aj smotana: „No samozrejme“. Bohužiaľ nikde na svete to nie je samozrejmé, pretože do rizota smotana nepatrí. Druhou výhradou v oboch prípadoch (pri steaku aj pri burgri) bolo neposkytnutie možnosti výberu prípravy mäsa zo strany obsluhy. Myslím si, že toto by sa v steak house nemalo stávať. Každopádne RedHorn opäť veľmi rád navštívim a vyskúšam ďalšie steaky.