Slovenská Reštaurácia Koliba 77
Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | 8:00 - | 19:30 |
utorok: | 8:00 - | 19:30 |
streda: | 8:00 - | 19:30 |
štvrtok: | 8:00 - | 19:30 |
piatok: | 8:00 - | 19:30 |
sobota: | 8:00 - | 19:30 |
nedeľa: | 8:00 - | 19:30 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Kristina Slivkova
"Super restauracia,mila a..."
Rychla obsluha,vsetko co si len mozete prosit po celodennej lyzovacke v prijemnom ludovom prostredi,v strede restauracie utulny krb,peceny chlebik,huspenina,syrove nite,skoricove gulky,domaci parizsky salat,proste vsetko uzasne a rychle :-) dakujeme,uz sme boli viackrat a este prideme 👍😊
Philip Townsend
"We have visited..."
Twice, a Saturday lunchtime when very busy and a Wednesday lunchtime when not busy. On both occasions the food, service, parking and facilities were all good. Menu has English translation and the front-of-house staff speak English. This is important as this Koliba is on a busy route with many international driver's passing. As an example two Latvian men easily placed their orders using English language while we were there. It shows the importance that citizens of small European countries learn sufficient English to communicate with each other. This helps Slovakia to open itself up to the world to do business and make progress after the dark days of isolation. Navštívili sme dvakrát, v sobotu na obed, keď je veľmi zaneprázdnené, a v stredu na obed, keď nie je zaneprázdnené. Pri oboch príležitostiach bolo jedlo, služby, parkovisko a zariadenia v poriadku. Menu má anglický preklad a personál prednej časti domu hovorí po anglicky. To je dôležité, pretože táto Koliba je na rušnej trase s mnohými medzinárodnými vodičmi. Keď sme tam boli, napríklad dvaja lotyšskí muži ľahko zadávali objednávky pomocou angličtiny. Ukazuje to dôležitosť toho, aby sa občania malých európskych krajín naučili dostatočne anglicky, aby mohli navzájom komunikovať. To Slovensku pomáha otvoriť sa svetu podnikaniu a pokroku po temných dňoch izolácie.
Barbora Gáborová
"Ešte sa nám..."
Nestalo,že by sme mali zlé halušky. Cesnačka aj Držková polievka výborné. Parkovanie mimo obednej plnky bezproblémove, toalety vždy čisté,s dezinfekciou. Príjemné sedenie vonku na terase v obklopení zelene, v zime to má zas svoje čaro vnútri,kde je koliba štýlovo zariadená. PLUSOVY BOD JE VLASTNÁ PEKÁREŇ - chlebíky, sladke,slane pečivo... bryndza,korbaciky,pastety na zakúpenie,vhodne aj ako darček. MÍNUSOVY BOD JE,ŽE: - sa z parkoviska neda odbočit smer Žilina - napriek tomu,že má koliba svoju vlastnú pekáreň, chlieb k polievke nedávajú automaticky, resp.musíte si ho dokúpiť za nie lacno. Mohli by to využiť lepšie na promo svojich produktov -napr.vždy pred platbou dať jeden pagáčik ako ochutnávku,alebo dať s bločkom zľavu na nákup pečiva a sortimentu spomenutého vyššie,... Platba kartou nie je možna. Inak výborný podnik :)
Marcela Oravcová
Reni Pravda
"Hlavné jedlo sa..."
Vydáva až od 10:30, dovtedy je v ponuke polievka a predkrm. Ceny sú vyššie, ale to bude asi polohou objektu, keďže je vedľa hlavnej trasy. Platili sme 28€ za 3 polievky, 2 kávy a 3 kofoly vo fľaši, ktorá mala iba 2 dcl. Veľký bonus, pečú vynikajúce buchty aj iné pečivo.
Martin Takáč
"Začal by som..."
Od jedálneho lístka. Už len kvôli názvu sme sa tu zastavili, čakali sme vyslovene slovenské jedlá keďže sme v kraji kde v podstate vznikli. Ale bol som prekvapený keď v jedálnom lístku som našiel Šopsky šalát, vyprážaný syr, vyprážaný rezeň a iné zaujmave veci čo to doprdele je ? Chápem že iný český turista nič iné nezie ale pardon sme na Slovensku .Prečo sa voláte potom koliba ? Ďalej chcem podotknúť že je 21 storočie prečo sa nedá platiť kartou? boli sme v ,,kolibe" 30minut odišlo viac ľudí kvôli tomu jak došlo. Ďalej sme si objednali čisto bryndzové halušky no mám pocit že boli zmiešané so smotanou kedže bryndza vytvára keď uschne hrudky toto bolo riedke veľká škoda toho lebo chuťovo to nebolo zle. Kapustne halušky moc mastné na môj vkus. Obsluha mila nápomocná musím vyzdvihnúť že v prevádzke majú aj vlastnú pekáreň úžasný chlieb. Dávam len tri hviezdy treba to zlepšiť.
Martina Luptakova
"V kolibe sme..."
Vyskúšali pečivo z domácej pekárne a bolo výborne. Skúsili sme moravský koláčik, domácu makovu buchtu, čučoriedkovy koláč a škvarkove pagáčiky. Buchty i kolac boli dostatocne naplnene. Najlepšie boli domace makové buchty a skvarkove pagaciky. Obsluha bola veľmi mila.
Jana Dírerová
"Som rada, že..."
Už sa dá platiť v tejto kolibe s novým názvom Lubenná aj kartou, len je potrebné povedať to už pri objednávke jedla a pitia. Boli sme tu dnes 14.3.2024 a jedlo nám chutilo. Ja som mala pstruha, ktorý bol urobený k mojej spokojnosti, bryndzové halušky v pohode, len v guľáši mohlo byť viac mäska. Toto bolo asi pred rokom...Platba kartou nie je možná. Už o tom viem, len horšie je to pre tých, ktorí o tom nevedia. Držková polievka, pečená krkovička, červená kapusta, bolo jedlo, ktoré mi fakt chutilo. S obsluhou a prostredím som bola spokojná. Dá sa tu kúpiť aj chlebík, pečivo, koláče...čo som využila a nebanujem. Môžem len odporučiť.
Tomáš M.
"Boli sme len..."
Na polievku, ale ceny ako v Tatranskom Smokovci. Držková za 5.5 EUR + ešte si účtujú za chlieb zvlásť. 8 ľudí bolo oblúžených hlavnými jedlami skôr ako my dvaja s polievkami, po urgencii nám bolo povedali, že kuchárka na nás zabudla. Polievky boli chuťovo dobré, ale tie ceny hrôza.