Jedlá:
Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | 10:30 - | 22:00 |
utorok: | 10:30 - | 22:00 |
streda: | 10:30 - | 22:00 |
štvrtok: | 10:30 - | 22:00 |
piatok: | 10:30 - | 22:00 |
sobota: | 11:00 - | 22:00 |
nedeľa: | 11:00 - | 22:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Andrej Heindl
"Výborné jedlo, dobré..."
Pivo a milá obsluha, s jednou výnimkou, čašníčka, ktorá si hovorí Anička sa ani náhodou nehodí do partie príjemných a usmievavých čašníčok. Som tu pravidelný zákazník a som si istý, že zákazníci, ktorí tu napísali negatívne recenzie, mali tú česť práve s ňou. Je náladová, arogantná, o úsmeve sa nedá hovoriť. Už som ju zažil okolo obeda opitú zo záťahu z predošlej noci, to tiež nepomáha k profesionálnemu správaniu k zákazníkovi. Toto dievča nemá čo robiť v gastronómii. V prípade zmeny k lepšiemu zase rád zmením recenziu naspäť na 5 hviezdičiek.
Juraj Machdal
"Halušky (stále menu): veľmi..."
Chutné, bryndze bolo dosť, ochutené akurát. Slanina vynikajúca. Polievka megazriedená, 2,5x-3x viac vody ako je vhodné. Vodu mám aj doma v kohútiku, ďakujem. Celkovo 7,50€ je príliš veľa, keďže s pár kúskami mrkvy z polievky ma celkovo moc nezasýtilo. Konkurencia varí lepšie, dá sa na nich spoľahnúť, sú lacnejší, dovoz majú oveľa rýchlejší, a pritom majú horšie podmienky ako Partička. Nečudujem sa, že máte vždy prázdno.
Robert Provazník
"Názov je rovnaký,..."
Ale majiteľ/prevádzkar sa zmenil. Priestory a terasa sú o niečo príjemnejšie, ako predtým. Obsluha je príjemná a nečakáte dlho. Menu je síce krátke, ale obsahuje všetko, čo by ste si chceli dať - veľmi chválim. Chýbal nám iba burger s kuracím mäsom, ale to je osobná preferencia. Majú skvelú pizzu a štangle, používajú kváskové "neapolské" cesto, pizza pôsobí ľahučko. Ingrediencií na nej by mohlo byť trochu viac (možno opäť osobná preferencia), ale vzhľadom na cenu je to aj tak super. Snáď to takto vydrží :).
Patrik Kastalánqo
"Na to, že..."
Som dlho čakal na jedlo (čo bolo pochopiteľne pri akcii trampskej skupiny), tak predsa som prekvapený chuťou pizze. Hoc bola pripravovaná na elektrike, tak kuchári ju vedeli vyladiť tak, ako by chutila v klasickej peci. Obsluha - bolo tam cítiť napätie, menší zhon (čo sa da pochopiť), no snažili sa a dali maximum čo vedeli dať. Myslím si, že veľa podnikov, ktoré pripravujú pizzu (v rádiuse 2km) by sa mohli inšpirovať. Pretože na elektrike pripraviť výbornú pizzu je ozaj umenie. Prajem vám veľa šťastia a určite sa zastavím
Mo oN
"Za mňa super..."
Ak sa tam pôjdete čisto iba napiť 3 x som dal šancu kuchyni ale sklamanie vždy niečo v jedle chyba minule na salamovej pizzi som mal salámu v plaste jedine co sa nám dostalo bolo ospravedlnenie s tým ze ukrajinku v kuchyni majú Hovorím ak chcete sa napiť kľudne ale kuchyňu vôbec neriešte hnus