Bystrická Klubovňa - member of Medusa
Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | 11:00 - | 0:00 |
utorok: | 11:00 - | 0:00 |
streda: | 11:00 - | 0:00 |
štvrtok: | 11:00 - | 0:00 |
piatok: | 11:00 - | 1:00 |
sobota: | 11:00 - | 1:00 |
nedeľa: | 11:00 - | 0:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Ján Lakanda
"Neviem, mám z..."
Tejto reštaurácie zmiešané pocity. Je súčasťou siete reštaurácii. Dá sa tam dobre najesť ale už som bol aj sklamaný, hlavne pri dennom menu. Čo je plus majú tam tankové pivo a aj keď nie som priaznivcom Zlatého bažanta, z toho tanku je to iné pivo a dá sa. Prečo ale neviem odporučiť túto reštauráciu je, že podľa mňa ceny (a sú dosť vysoké) nezodpovedajú tomu zážitku ako by ste čakali, ale je tom môj pohľad.
Tomi Gebe
"Parádna piváreň /..."
Reštaurácia s výbornými jedlami, skvelými pivami, famóznym interiérom a skvelou letnou terasou! Klubovňa patrí pod sieť Medusa, a tak v nej môžeš využiť rôzne akcie a špeciálne zľavy. Škoda, že nemajú v ponuke višňové pivo, ktoré v minulosti podávali v Klubovni v Košiciach. A škoda, že už takúto perfektnú Klubovňu v Košiciach nemáme vôbec. Tá v Bystrici je skvelá!
Veronika S.
"S rodinou sme..."
Sa zastavili v Klubovni na nasej ceste do Polska. Davam 3 hviezdicky...aj to len kvoli priestorom, ktore nas zaujali. Fajn terasa a historicka budova,tak sme zostali na obedove menu. Zial, obrovske sklamanie. Porcie velmi male, zvlast polievka servirovana akoby v detskej miske s uskami. Chutovo vsak nic moc, a to sme sa na tom zhodli 4 dospeli a dve deti. Velmi sme boli sklamani. Na nasej dalsej ceste cez BB si vyberieme inu restauraciu na namesti... drzim vsak palce. Je tam potencional, no jedlo musi byt chutovo ozaj dobre, aj ked je to "len" obedove menu.
Katka KUKI
"Je to nieco..."
Ako "pivná" reštaurácia, no majú okrem skvelého piva aj zaujímavé a chutné špeciality v jedálnom lístku. Obsluha bola rýchla a príjemná, čašník chodil pravidelne kontrolovať, či niečo netreba zo stola odniesť, či priniesť, pýtal sa ako nám chutí... A keďže nás bolo viac, promptne nám spojil stoly. Páčilo sa mi použitie pivných sudov ako nádoby na kvety a tiež ako umývadlo na toalete. Jediné, čo môžem vytknúť je pach moču už na schodoch ku toaletám, ale tomu sa asi vo veľkej pivárni nedá vyhnúť. Toalety však boli čisté.
Gréta Lovásová
"10.júna sme..."
Mali v tomto podniku rodinnú oslavu. Ja som bola so všetkým spokojná. Personál bol veľmi príjemný, jedlo chutné. Proste bez problémov. Jediné mínus bolo to, že nebolo možné zabaliť časť jedla a časť na tanier. No verím, že do budúcna na tom popracujú. Nemám fotky všetkých pokrmov, ale aspoň niečo…
Martin Úradníček
"Výborná poloha v..."
Stredovekom hrade v centre mesta, príjemné prostredie. Ide o franšízovú reštauráciu a to je zrejme aj kameň úrazu. Gastronómia je na priemernej úrovni (píšem najmä o dennom menu) a hoci sa tvári aj ako piváreň, v minimálnom výbere pív sú len odnože pivovaru Zlatý bažant, čo je typický eurobier a skutočného pivára zrejme nenadchne. Obsluha je však veľmi príjemná a rýchla, takže kto nie je veľmi náročný na jedlo a pitie, bude spokojný.
Peter Scharf
"Vždy sa rad..."
Vrátim do historického Barbakanu . Bystricka klubovna je super miesto ktoré sa vyznačuje príjemnou obsluhou , miestom a hlavne chutnym jedlom a dobre načasovaným pivkom . My stále ideme miestnu lokálnu 11 ctku ktorá je top. Toto miesto môžem len odporučiť po všetkých stránkach
Juraj George Kopal
"V tomto zaujimavo..."
Umiestnenom podniku sme sa zastavili pri pobyte v BB, prekvapilo nas umiestnenie v katedrale, ale je to velmi prijemne miesto, mila obsluha a naozaj zaujimave prostredie na vecerne posedenie, zabavu s priatelmi. Jedlo nemozem hodnitit, nejedli sme tu. Odporucam.
Ľubomír Kríž
"Jedlo super, personál..."
Dnes na jednotku. Dnes bol sviatok, a Klubovňa bola jedna z mála otvorených reštaurácií, takže večer, keď sme sa cestou zo zahraničia chceli po celom dni najesť, boli takmer nakomplet vyjedení. Nakoniec nám ale dokázali vykúzliť perfektné hamburgery z trhaného mäsa, aj keď len v zapečenej bagete, čo ale vôbec nevadilo. Klobúk dole 👌
Rastislav Gracik
"Ja viem že..."
Máte občas veľa ľudí ale kebyže nemám kamaráta čo robí robotu čašníka rád a usmieva sa , komunikuje, doporučuje atď.. tak nehovorím že choďte robiť radšej niečo iné.. toľko k obsluhe. Jedlá tie patria do klubovne sú ok. Takže rebrá, krídla, burger šaláty.. ok.. ale bryndzové... Skúste ísť okolo mesta pár km .. to sú bryndzové... inak ok.
Richard Druska
"Dnes sme sa..."
Zastavili, ze niečo malé zjeme, takze domáce nátierky s čerstvým chlebom by boli super keby čerstvý chleba bol čerstvý a nie zo soboty, alebo keby aspoň nebol konzumný, alebo aspon opečený. Ale napísať čerstvý chleba, najmä keď je možné v nedeľu kúpiť čerstvý chleba kdekoľvek je na vytočenie, a ak to nezmenite tak v nedeľu neotvarajte. Ked som sa pýtal obsluhy tak mi bolo povedané, ze v sobotu im ho doviezli, a hladny aj klince pojedia a nepýtajú sa. Odstráňte si hrubé nedostatky a potom mi napíšte.
Anna Cinkaničová
"Boli sme sa..."
U Vas najest v stredu s partiou. Jedla boli vyborne, taktiez aj ich vlastne pivo. Obsluha rychla a prijemna. Jedina vec ktoru musim vytknut bola hlasna hudba ktora bola pustana z otvorenej kuchyne. Kuchari tam mali zapnutu hudbu, ktora sa bila do hudby pustenej na prevadzke. Upozornili sme na to aj casnika ktory to hned siel promptne riesit, na chvilu sa to stisilo a potom znova nahlas. Asi sme si vybrali zly stol, ale slo to tak nahlas ze to muselo byt pocut vsade. Dost neprijemne ked sa chcete rozpravat s priatelmi a trosku si oddychnut.
Michaela Roháčová
"Chcela by som..."
Pochváliť celú atmosféru a jedlo v Klubovni, chodíme sem pravidelne a ani raz nezklamali. Dnes sme mali klubovňácky hot-dog a tatarák, ktorý bol bezpochybne najlepší v Bystrici. Zvlášť by som chcela pochváliť pána čašníka, ktorý aj napriek tomu, že sme prišli v neskorších hodinách bol ústretový, pozorný, prijemný a s úsmevom nás obslúžil. Vždy sa sem radi vraciame.
Jana B.
"Super, az na..."
Obsluhu , ktora sama sebe protirecila. Bola mila, myslela to dobre ale asi by som zvolila trosku iny styl. Koleslaw robia absoltune skvely!. Hotdog bol super len co sa mna tyka dala by som viac cerstvej zeleniny (paradajka, kapusta, ...) namiesto tolkej rukoly a polnicka. Ale kazda restauracia to samozrejme robi inak.
Mária Filipková
"Fuuu. Dnes veľké..."
Sklamanie. Bohužiaľ. Vždy sme sem chodili na burger, ktorý bol naozaj fantastický. Ale to, čo sme dostali dnes, malo chuťovo ďaleko od toho burgra, na ktorý sme boli zvyknutí. Čašník priznal, že burgre prešli zmenou zloženia. To, že fnančne išli hore, ok. Ale chuťovo, žiaľ, dole. Baby zemiaky absolútne nedochutene. Výborná 11tka, tá, našťastie, na kvalite nestratila a chválim obsluhu. :) Nechali sme tam skoro 50 eur, ale nabudúce už len pivo.
Pavol Ďurkovič
"Pub zo siete..."
Klubovna, maju klasicku Klubovnacku 11tku, psenicny Bruder aj tmavy Master. Jedlo som neskusal, ale co nosili okolo, vyzeralo dobre. Ide tam v telke futbal, boli ochotni prepnut na kanal kde som chcel sledovat futbal. Casnici ochotni, nebolo treba cakat. Len tam vnutri bolo dost chladno, odhadom tak 18°C.. v lete je to mozno prijemne, teraz v novembri to nebolo az tak pohodove. Ale odporucam.
Richard Demovič
"Po sobotňajšej návšteve..."
Som bol sklamaný. Objednal som si teťací rezeň, ktorý nebol taký čerstvý ako som si predstavoval na tak vychýrenú reštauráciu a takú cenu. Zemiakový šalát k tomu ako príloha tiež nič moc, mal som podozrenie, že bol kupovaný. Pivo bolo fajn. S použitím Medusa karty ma to však až tak nebolelo.
Marek Šanta
"Ako každý Nový..."
Rok zavítame do klubovne na pivko a makové šúľance. Samozrejme bolo všetko výborné, aj keď šúľance iné, ako pred rokom. Pravidelne si vyberáme miesto pri okne, aby sme mali dobrý výhľad na novoročný ohňostroj. Asi bude v roku 2024 posledný. Uvidíme, necháme sa prekvapiť. Každopádne odporúčam všetkým navštíviť aj 1. 1. tento priestor.
Jakub Sokol
"V nedelu sme..."
Nasli podnik poobede prazdny. Obsluha bola mila, pozorna. Dala nam cas na vybratie. Opytala sa na napoje. Krupoto bolo pripravene velmi dobre a do re duchutene. Vyprazany syr je tu tiez dotiahmuty do dokonalosti. Burgre bol chutny ale zemla bola suchsia a trusiva. Celkovo velmi dobry dojem z jedla. Ceny prijatelne.
Silvia Takáčová
"Obsluha veľmi milá..."
A ochotná. Čo sa týka jedla, manžel si dal rebierka a ja som moc nebola hladná, tak som si dala pečený plnený zemiak. Všetko bolo výborne a nemali sme čo vytknúť. Ja som neodolala a dala som si aj palacinky s mascarpone a marhuľovými krémom. Tie boli pre mňa TOP. Určite odporúčam.