Bola reštaurácia plná nás veľmi skoro obslúžili. Personál bol veľmi príjemný a jedlo bolo výborné, ani sme ho nezvládli dojesť, tak sme si ho dali zabaliť so sebou. 🙂
Sme sa veľmi dobre najedli. Pizza aj cestoviny boli výborné, obsluha milá a jedlo nám veľmi rýchlo priniesli. Navyše sem môže človek zájsť aj so psom, čo je pre nás veľmi veľká výhoda.
Aj lepšie sushi. Obsluha bola taká nemastná neslaná. Miesto a atmosféra boli celkom fajn. Avšak stačilo raz vyskúšať viac sa už nevrátime, aj keď čo sa týka cien tak to bolo v pohode.
Si zašli pre to, že sme počuli naň veľa dobrých ohlasov ešte minulý rok, ale spravili sme si cestu až dnes. Spolu s kamarátom, ktorý u vás bol už viac krát a chválil vás, aj keď vravel, že sú burgre lepšie v Bratislave.
Možno aj to, že človek už podľa rečí má vysoké očakávanie, prispelo k nakoniec k tomu, že by som Remys celkovo hodnotila ako úplne obyčajný priemer.
Z asi 4 burgrov na výber som si vybrala Paroháč, nakoľko na mňa opisom v jedálnom lístku pôsobil najviac originálne. Hruška, lesné ovocie, syr typu brie, jelenie mäsko, slaninka. Čakala som od toho, že všetko toto bude sladké a to (asi ?) chutney z lesného ovocia tam pridá trošku takú sviežu, kyselkavú chuť. Avšak chuťovo ma to neoslovilo, bolo to len sladké a mastné (asi skrz tú slaninku). Nehovorím, dalo sa to zjesť, ale čosi tomu chýbalo, čo by som tam rozlíšila hneď na prvý moment, ako zakusnem, niečo, čo tú sladkosť troška rozbije a celé to nebude pôsobiť tak jednoliato. Takže taký normálny burger.
Hranolky mám radšej, keď majú tie konce také "křupavé." Ale hranolky sú hranolky, na tých v podstate neni moc čo ani pochváliť, ani skritizovať. Dôležitá je k nim omáčka a ja som si objednala tú z údených jalapenos. A... neviem, či to bola ona, či sa nepomýlili, ja som proste nejak nerozoznala, aká vlastne chuťovo bola, čakala som, že to bude trošku štipľavejšie, alebo tak, chutilo mi to veľmi, veľmi jemne a tak majonézovo. Možno to tak má ale byť, ja neviem, či jalapenos papričky po zaúdení strácajú pikantnosť alebo čo, takže ani neviem, čo som mala od toho očakávať, možno som bola hlúpa, že som čakala, že to bude aspoň trošku štípať. Ale keby mi ktosi donesie túto omáčku a povie mi, že to je majonéza a trocha paprikovej pasty zo sladkej papriky, tak nepoznám rozdiel.
Môj partner si objednal k svojim hranolkám tiež túto istú omáčku a potom ešte tú cvikľovú. Čašníčka troška asi najskôr nerozumela, prečo by chcel dve omáčky, tak sa spýtala ako to chceme, na čo aj po zopakovaní a odkývnutí hlavou, že chápe, priniesla aj tak o jednu omáčku menej. Ale hneď po upozornení doniesla k jedlu aj druhú, takže by som to neriešila, keby nechcem nadviazať na ďalšiu tému a to, že sme sedeli pri barovom pulte a obsluha sa tam pred zákazníkmi začala medzi sebou hádať, kvôli nejakým ľuďom, čo čakali pol hodinu na 3 pivá, a že musia medzi sebou komunikovať a že tam je chaos. Tohoto by zákazníci v žiadnom prípade nemali byť svedkami, takéto veci sa riešia v súkromí. My sme mali svoj rozhovor pri stole, ale ostali sme ticho zo zvedavosti počúvať, čo sa to tam deje. 😅 Toto si určite vyriešte, lebo obsluha bola príjemná podľa mňa, ale ak majú medzi sebou nejaké spory, tak sa to časom bude prenášať aj do pracovného výkonu.
Inak, k cene nemám výhrady, veď tie suroviny čosi stoja.... a je super, že podporujete Slovenských dodávateľov. 🙂
Boli sme tam inak v Sobotu o 15, najskôr tam bolo troška rušno (mne vyhovovalo, partner a kamarát, čo bol s nami, tvrdili, že majú radšej tichšie miesta na konverzáciu). Po hodinke tam bolo dosť voľných stolov a príjemná atmosféra na posedenie pri čapovanej kofole/pivku/čo má kto rád.
Parkovať sa dalo tiež na ulici, pozdĺž, nemali sme problém.
Koniec koncov, suma sumárum, tento podnik neurazil...ale ani nenadchol. Kamarát, ktorý u vás bol už viac krát pred rokom zhodnotil, že ostal sklamaný, lebo predtým sa mu tie burgre zdali lepšie, ale možno to bolo tým, že si teraz nevybral asi nejaký zaujímavejší. My sme čakali od toho viac, na to, aký je tento podnik vychýrený pre burgre, tak mne to prišlo také... obyčajné. Ale dúfam, že moja recenzia padne na úrodnú pôdu, že tu, tam pošpekulujete ešte nad tým, čo do budúcnosti "vytuniť" a na čom popracovať.
Píšem to ako obyčajný človek, možno mám jednoduché predstavy o náročnom biznise a nedá sa vyhovieť každému.
Ja si pôjdem ten "svoj" burgrík ale asi ešte hľadať kamsi ďalej 😉