Kde varia najlepšie jedlá vo svojej kategórii? Toto je najlepších reštaurácií v Zlatých Moravciach. Nájdeš tu svoju najobľúbenejšiu reštauráciu?

 

8. miesto patrí Buffalo's Grill

Buffalo's Grill

Čo hovoria foodblogeri:

Dodo Brož - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : V tomto podniku.... Som jedol najúžasnejší steak. Určite sa tam čoskoro vrátim na ďalšie skvelé jedlo. Veľmi doporučujem sem zájsť a zažiť gurmánsku nirvanu 😉👌🫶❤️.

Jozef Mrkvička - Jedlo výborne, ale.... Už druhý krát po sebe v priebehu týždňa sa tam nikto neobťažuje zodvihnúť telefón a povedať, že "dnes nerozvážame, máme toho veľa.." alebo niečo, nech sa vie človek zariadiť a objednať prípadne od inakial...za toto veľký palec dolu👎🏻 Edit: Ďakujem za reakciu. Objednáme si samozrejme radi, čo sa gastronomického zážitku týka, tam sa nemáme o čom baviť a ja dúfam, že sa vám podarí tieto ťažké časy bez ujmy prežiť, nakoľko Vás považujeme za top podnik v ZM , objednávame si aj menučka do práce...len zdvíhať tie telefóny🙂 Za reakciu pridávam ďalšiu hviezdičku a ak ďalšia večerná objednávka dopadne dobre, koment mažem a pridávam ďalšiu hviezdu😉.

Rasto Nikel - Dobre som sa.... Najedol 👍👍.

Patrik H - Dnes sme potrebovali.... Záchranu v podobe obedo-večerového vydaného jedla, keďže sme zistili, že žiaľ v Topoľčiankach, akokoľvek ich máme radí skapal pes a po 18tej sa nemáte kde najesť, hoci by malo byť otvorených viacero gastro podnikov. Záchrana sa konala v podobe dvoch burgrov, batatovych hranoliek, cibulovych krúžkov, všetky jedlá z čerstvých ingrediencií, poctivo pripravené, veľmi chutné a za rozumný peniaz. Veľmi príjemné štýlové prostredie a rýchla, milá a nenútene priateľská obsluha len podčiarkla náš zážitok. Ďakujeme, môžeme len odporúčať a keď prídem do tohto kraja zameraná tak sa isto veľmi radi vrátime okostovať ďalšie pochúťky. P. S. Fotky sme žiaľ nestihli urobiť, ako nám šmakovalo, treba však prísť osobne, hodiť a ochutnať 👌.

Radovan Šaray - Dnes som tam.... Bol zase s kamarátom. Príjemná obsluha. Jedlo bolo hneď na stole a famózne. Aj kamarát bol veľmi spokojný a doporučil ďalším. Ďakujeme..

orim kibas - Bol som tu.... Raz ale super....

Peter Drahoš - Príjemné prostredie, milá.... Obsluha a chutné jedlo môžem odporučiť návštevu 👍🙃.

Jozef Mrkvička - Tak telefóny sa.... Už dvíhajú, ale kvalita burgrov išla dolu. Teda minimálne tie na objednávku "v špičke" a menučkové. Priamo na prevádzke ale zatiaľ vždy spokojnosť, navyše majú dobré pivo, takže zatiaľ nechám 4 hviezdy...Ale pozor-sledujem Vás☝🏻😝.

Veronika Balej - Kuchyňa super veľké.... Porcie..

Tibor Tomecko (ReOrder) - Takto dobre som.... Sa už dlho nenajedol! Ak sa dostanete do Zlatých Moraviec určite by som nehľadal iné miesto kam sa ísť gurmábsky uspokojiť! Skvelá kuchyňa a moc milá obsluha🙌🏻 prídeme zas 👌🏻.

Rozhodne si zaslúži 5.1 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto si rozhodne zaslúži Motel Tribeč - Reštaurácia, predajňa syrov a vín

Motel Tribeč - Reštaurácia, predajňa syrov a vín

Čo hovoria foodblogeri:

AstridR MICHEL - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Jedlo výborné, ale.... Ceny sú dosť vysoké: 50g tatárska omáčka 1.60 euro 😱.

Radoslav Gajdoš - Po dnešnej návšteve.... Odchádzame celá naša 4-členná rodina s úsmevom na tvári a plným bruchom. Ceny boli úplne primerané vzhľadom nato, že je to taká typická slovenská koliba s nádhernou výzdobou vonku na terase ale aj v interiéry reštaurácie. Personál bol milý a priateľský, na jedlo sa vôbec dlho nečakalo a taktiež nemôžem nepochváliť aj domáce limonády..

mi ke - Dal som si.... Bryndzové halušky, ale veľmi málo bryndze a slaniny. Dosť boli suché celkovo. Nabudúce viac slaniny a aspoň smotanu keď už šetríte s bryndzou..

Robo K - Je to pomerne.... Príjemné prostredie - najmä hlavný priestor reštaurácie má svoju atmosféru ako je poňatý. Obsluha zatiaľ vždy príjemná a milá v tej správnej miere. Káva je dobrá tiež a je možné, ba pravdepodobné, že si tú atmosféru - priestoru, prívetivosti obsluhy a zázemie kľudu a nenáhlenia sa istým spôsobom obľúbite...a budete sa tu zastavovať pravidelne. Z diaľnice je to "čo by kameňom dohodil" - a to i doslova. Nie je to miesto, kam pôjdete za gastrozážitkom - ale na druhej strane ani nevstanete od stola sklamaní či znechutení.... Na občerstvenie počas dlhej cesty diaľnicou dobre padne azyl relatívneho pokoja.. Vzhľadom na účel - občerstviť, odpočinúť, najesť sa pred "hltaním ďalších a ďalších kilometrov" - subjektívne dávam 4.0-4.5 z piatich možných..

Ján Kilík - Jedlo nič moc,kvalite.... Zodpovedala,akurát cena cca15 Eur za kačacie prsia bez výraznej chuti,červená kapusta,ako keby bola párkrát premývaná bez chuti,akurát lokše boli chutné,ale to bolo asi všetko. Zrejme táto kvalita oslovila množstvo zákazníkov v minulosti,keďže v čase 14,00 bolo v motoreste až 6!!! zákazníkov..

Andrea Dacova - Výborné typické slovenské.... Jedlá, veľké porcie, primerané ceny. Skvele sme sa napapali, nebol problém s bezlepkovou stravou, dokonca sami navrhli doplniť porciu o chutné hovädzie mäsko, keďže syn si dal rizoto s kuriatkami. Rýchla, milá, usmiata obsluha. Bezproblémové parkovanie, krásne prostredie. Môžeme len odporúčať. Ďakujeme a nech sa vám darí..

Filip Bednárik - Bol som tam....

Anna Blanarikova - Porcia dobrá a.... Aj celkom chutná ale dosť drahé. Myslím si, že pri toľkej návštevnosti by mohli dať ľudovejšie ceny. Cena ma odradila od ďalšej návštevy.

Empe Group - Spokojnosť na 99%,.... To jedno chýbajúce percento je za málo teplú polievku, ale je to dosť subjektívne lebo ja mám rád vyslovene horúcu. Polievky aj hlavné jedlá chutné, dobre dochutené, vynikajúca štrúdla ako dezert. Príjemná a uctivá obsluha. Odporúčam..

Stefan Svec - Vrelo odporúčam 👍 Príjemné.... Prostredie vnútri aj na vonkajšej terase👍 Obsluha super rýchla a ústretová 👍 Jedlo ktoré sme si vybrali bolo chutné a nemuseli sme naň ani dlho čakať 👍.

Podnik hodnotíme na 7.8 z 10!

 

6. miesto si rozhodne zaslúži Pizzeria Župan

Pizzeria Župan

Čo hovoria foodblogeri:

Mgr. Martina Homoliak - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : S drahým sme.... Sa ocitli v ZM a hľadali sme, kam sa ísť najesť. Do rany nám prišla táto pizzeria. Vyzeralo to navonok fajn, sadli sme si na terasu. Čašníčky boli veľmi milé, hneď ako nám slečna priniesla jedálny lístok upozornila nás, že na pizzu sa čaká veľmi dlho, že nám odporúča skôr niečo z kuchyne. Pizzeria - tak človek čaká, že práve tá pizza by mala fičať ako na bežiacom páse, ale dobre. Vybrali sme si iné. Objednala som si aj kávu lungo. Chuťovo nemám čo vytknúť, no sami uznáte (podľa fotky), že čo mi priniesli, bolo espresso, nie lungo. Žiadna horúca káva navyše v kanvičke. Ale vravím si dobre, nevadí, hlavne nech ma preberie. Nakoniec sme si na jedenie vybrali burger. Čakali sme naň 40 minút a to bolo v reštike dokopy asi 10 ľudí. Priniesli, burger vyzeral na pohľad celkom chutne. Škoda tých totálne studených zemiakov. Čo sa žemle týka, stačilo by ju na chvíľku šupnúť do pece, nech je chrumkavá. Nič - proste tak, ako ju vyberiete zo sáčku, tak ju naplníte... Prežili sme. Pre mňa bol burger chuťovo dobrý, kým som neprišla k stredu mäsa, ktoré bolo absolútne surové. To nehovorím o tom, že keď sme si burger objednávali, nik sa nás ani neopýtal, či ho chceme prepečený alebo medium (to sa nás pýtajú už aj v našej "dedinskej" donáške). Tak sme zavolali čašníčku, že mäso je surové a jesť to teda takto nebudem. Navrhla, že nám vedia priniesť nový burger -- čo by som celý nový už nezjedla a jednak sme už nemali ani čas čakať na ďalší. Poprosila som teda čašníčku o tanier, kam som preložila mäso, nech mi ho dopečú. Tu musím povedať, že to urobili bez problémov, aj sa ospravedlnili, keď mi prepečené mäso priniesli späť. Odhliadnuc od surovosti, chuťovo mi burger vyhovoval. Ako ospravedlnenie nám priniesli tiramisu, za čo majú u mňa veľké plus. A ešte - na pitie sme si objednali citronádu. Každý z nás chcel 0,5 l. Slečna sa nás teda opýtala, či môže priniesť džbánik a dva poháre, keď chceme to isté. Reku, ok. Čo nás však prekvapilo pri platení, že naúčtovaných bolo 1,6 litra, hoci podľa pôvodného sme chceli 1 liter. Nebol problém to vypiť či zaplatiť. Skôr by bolo na mieste, aby nám pri objednávaní bolo povedané, že "môžeme vám priniesť džbánik, ten má ale 1,6 litra. je to v poriadku, keďže ste chceli obaja 0,5 l?" Len zákazníka vopred upozorniť. Preto, za celý tento zážitok dávam len 3 hviezdičky. Obsluha bola ozaj milá a ústretová, aj prostredie fajn. Len trošku popracovať na kuchyni. A musím pochváliť dezert, ktorý sme dostali ako ospravedlnenie - ten bol chuťovo ozaj výborný. Mňam..

David Sterbak - Prekvapila prijemna obsluha,.... Pizza Valencia nemozem nic len odporucit, vyborna aj ked cesto by som dal kusok este tensie ako robia. Burger bol fajn, hladny som bol jak slon, ale jedol som uz aj lepsi. Pivecko platan bolo vyborne skvelej teploty. Rozhodne dobre miesto v ZM kam sa pojdem najest aj nabuduce. Diky.

František Nagy - Pizza za 10.... Eur na úrovni asi 6 eur. Ale nebola zlá no kvôli cene by som neohodnotil viac než 7/10. Navyše majú v podniku nový trend (niečo ako samoobslužné pokladne v supermarkete) - nakrajaj si pizzu sám, tam máš koliecko. Možnože pôvodne zamýšľané ako ústretový krok, nech si každý pokraja na aké kúsky chce, no nie je to nič viac než len šetrenie časom a teda peniazmi. Už len si počkať kedy do reštaurácie prídete na to, aby ste si samy aj navarili 🙂.

Soňa Vančová - Po dlhšej dobe.... Sme sa boli najesť,v celku sa nič nezmenilo, všetko v poriadku,mali sme kurací vývar, kačicu s gnohi s červenou dusenou kapustou ....... veľmi dobré,nech sa darí 🍀🍀🍀👍.

Peter Pacher - Vynikajúce jedlo ozaj.... Ako v taliansku , príjemná atmosféra, Hviezdičky za obsluhu dávam dole lebo som si pizzu musel nakrájať sám co až tak nevadilo až nato ze mi ju pani čašníčka dala na opačný koniec stola kam som ani nedosiahol. Inak super, aj viackrát sa bola opýtať ci niečo nepotrebujeme..

smutny_kazik - S poslednými dvomi.... Objednávkami som nebol spokojný. Dnes som objednal pizzu, žiadal som bez šampiónov a prišla s nimi… A predtým to bola pizza Margherita, na stránke uvádzajú aj s bazalkou a pizza prišla bez nej. Pokiaľ v daný deň už nemali bazalku mali ma na to upozorniť. Ostávam sklamaný čoraz viac každou ďalšou objednávkou..

Gabriela Siman - Celkom fajn prostredie..... Rychlo sme dostali pizzu, nedela 17:00. Pizza trosku bez chuti.. zial nemali pikantny olej, len kupovanu omacku.. skoda na "taliansku" pizzeriu.. cenova kategoria z tych drahsich..

Mária Morová - Túto pizzeriu len.... Môžem odporučiť - veľmi milý personál, chutné jedlo (pizza a cestovinový šalát) a tiež pekné a čisté priestory. 🙂.

Daniela Dobrovodská - Vyborne tiramisu, pizza,.... Aj ovocne limonady! Pohodlne sedenie a prijemna talianska atmosfera.

Jana Vilhanova - Jedlo výborne až.... Na to, že zabudli dať do šalátu aj kuracie mäso čo som si uvedomila až neskôr..

Číselne jej patrí 8.4 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto si rozhodne zaslúži Oregon Pub

Oregon Pub

Čo hovoria foodblogeri:

Zdenek Tubel - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Dlho sme hľadali.... V ZM textilu na obed. Ako posledná možnosť bola táto. Čakali sme niečo iné. Skutočnosť bola perfektná. A Je obed, aj posedenie vo dvore za pasážou. Boli sme sami, už o tretej, a všetko čo sme chceli z jedálneho lístka, sme dostali. A bolo to aj chutné. Vrátime sa!!!.

Dušan Lehocký - Posedenie v priestoroch,.... Kde je cítiť, že toto miesto je skôr vývarovňa, ako podnik na úrovni...čo voľakedy aj bol 🤭 (ILUSTRAČNÁ FOTKA!!!).

Kristína Betíková - Podnik vhodný pre.... Mladých ľudí, vadilo mi prepojenie s disco, z ktorého bola počuť hudba a pri rozhovore to pôsobilo rušivo. Prvý dojem bol skvelý, pekne vypracovaná ponuka burgerov. Keď sme si však objednali samé hranolky, (ktoré v takejto ponuke bývajú ponúkané aj osve) servírovanie nebolo vôbec reprezentatívne. Objednaná horúca čokoláda chutila ako roztopená čokoláda z Lidlu za 0,50€ a ďalší šok bol čaj. Teekane sáčok a ešte ani nie v príchuti, ktorú som si objednala.Od dobrého podniku by som očakávala, že budú mať aspoň drahšiu značku čaju, ktorá by bola hodná toho 1,30€!.

Martin Palkovic - Veľmi príjemný podnik,.... Môžem pochváliť 💯.

Jozef Borovicka - Úžasný personál. Úžasná....

caimansam - Skvelý burger a.... Veľmi dobré obedové menu..

Daniela Tokárová - Pani MARKÉTA STRNADOVÁ..... Podľa vás ne jedlo jeden veľký hnus ? Tak prečo ste ho všetok zjedli ? Ešte dobre že taniere ste nevylízali !!! Keď mi jedlo nechutí, zavolám čašníčku a jedlo jej vrátim A NEZJEM HO KEĎ MI NECHUTÍ !!! Super recenzia ešte aj pridajte fotky ako ste všetko zjedli. 👍🤌.

Sebastián Bernard Minarčic - vyborne rezane pivko,.... Super obsluha 👌.

Lu rajtarová - Boli sme milo.... Prekvapeni. .jedlo chutilo vynikajuco..

Daniel Vrábel - Pizza bola slabšia.... Treba zmeniť receptúru. Posedenie bolo fajn aj obsluha..

Dávame 8.5 z 10!

 

4. miesto si zaslúži McDonald's

McDonald's

Čo hovoria foodblogeri:

Robert Keller - Tento gastroskvost sa dá opísať ako Veľmi milý personál,.... Na pobočke je dostupné veľké množstvo samoobslužných terminálov, ktoré ponúkajú aj priame objednanie si z McCaffé. Použitie kupónov umožňuje častokrát ušetriť nemalé peniaze. Veľmi sa mi páči aj triedenie odpadu pracovníkmi po odovzdaní (platí ale, že zákazníci musia dopomôcť aspoň tak, že oddelia poháre od zvyšku odpadu.).

Matej Motyka - Klasické rýchle občerstvenie.... A tuším prvé na diaľnici ( na Slovensku ) . Na to , že tam bolo dosť ľudí musím povedať, že objednávku nám spravili zatiaľ asi najrýchlejšie čo som v MC Donalds zažil a to bola dosť vyšpekulovaná ( burger bez uhorky, omáčky, horčice.... ) . Odporúčam všetkým ktorí cestujú a nebavia ich už hot-dogy z pumpy :).

Andrej Ješka - Prečo musí byť.... Všetko dopredu porobené... Najmä keď človek dôjde 10min po otvorení o 7 ráno tak by sa mohli podávať čerstvé hranolky a nie vlažné dopredu porobené kt už nemajú žiadnu chuť... A stoja tak za dve veci.

Vladimír Modzga - Áhojte. 🙋‍♂️. Ako.... McD je vždy skvelé 👌 miesto si poriadne napratať bruchá aj lícne svaly ponamáhať, skvelé 🍔🍟🌮🌶, skvelá ☕🧁, skvelé 🍰🍪🍩. Jednoducho je to 💣 🥳.

Johny F - Prijemne a čisté.... Miesto na zastávku. Obsluha ok. Možnosť nabíjať aj elektrické autá..

Zuzana Durbáková - Vhodné umiestnenie na.... Okraji cesty R1, možnosť sedenia na terase, vo vnútri aj v aute. Rýchle objednanie tromi rôznymi spôsobmi. WC zdarma..

milan csaplar - Veľký záujem o.... Túto prevádzku, čo spôsobuje problém s parkovaním a čistotou stolov. Zváčša mladí návštevníci. Dlhšie sa čaká na jedlo. Podobných McDrive koncepcií by sa na Slovensku uživilo viac..

Sükran INCE - Klasika. Výhoda je.... že aj keď stále inde, stále dostanete to, na čo ste zvyknutí..

Reinushka Janova - Rýchle, moderné, čisté,.... Perfekntne zvládnutá prevádzka..

Rin Tintin (JTVIZBN) - Neviem čo k.... McDonalds dodať. Poruke poceste a deti majú svoj rebríček... takže tak..

Rozhodne si zaslúži 8.5 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto - Gurmán u HOFFERA

Gurmán u HOFFERA

Čo hovoria foodblogeri:

marketa sutkova - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Chutné jedlá aj.... V menu každý deň. Príjemná obsluha, klimatizácia, pekné a vkusné zariadenie. Radi sa sem vraciame ..

Jan Horniak - Musím dať 5.... Hviezdiciek, lebo si to zaslúžia. Najprv som bol prekvapený parádnymi stoličkami a dokonca kreslami na terase, 3 chodové menu síce stojí 5,30e, ale aj tak tam mali počas obeda stále plné a čašníčky a kuchyňa to zvládali. Jedlo bolo chutné, akurát dezert dukatove buchtičky neboli najčerstvejšie. Oceňujem, že sú otvorený aj počas sviatkov a nedele a dá sa ísť na menu, ktoré je už o niečo drahšie ako to počas prac.dňa, ale skúste sa ísť najesť do nejakej inej reštaurácie na obed a dajte si aj dezert a uvidíte koľko zaplatíte..

Frantisek Mikla - Polievka s niťovkami.... By bola lepšia voľba, ako pečeňové halušky, ktoré sme si vybrali my. Ale nabudúce už budeme vedieť. Ešteže čerstvo vysmažené ezne ako neskorý obed- kurací aj bravčový- boli vynikajúce!.

Betka Štastna - Výborné jedlo, čistota,.... Príjemné prostredie a obsluha. Žiaľ. Neskoro sme objavili pri pobyte v ZM.

Roman Effenberger - Fajn. Jedlo. Privítal.... By som viacej zeleninové oblohy - pestrejšej..

David Sterbak - Jedna z mala.... Restik v moravciach, kde sa "nažeriete" a to doslovne. Vyborne domace jedlo, mega porcie, problem zladovat vsetko. Prijemne miesto v dufarte. Odporucam vrelo 👌.

Eliška Tižňovská - Jedlo sme objednávali.... Pre volebnú komisiu teraz v sobotu a musím pochváliť. Obed bol výborný, každý si vybral podľa svojej chuti, dovoz bol presne na čas. Po chutnom obede sme sa rozhodli pre nich aj na večeru a znovu sme si veľmi pochutnali na pizza- podľa vlastného výberu a pečenom kolienku. Gurman u Hoffera Zlaté Moravce ďakujeme veľmi pekne, boli sme veľmi spokojní a už viem, že sme neobjednávali posledný krát..

Paula Ballova - Neskutočne príjemná obsluha.... Správna atmosféra. Jedlo nebíčko v papuĺke Keby bolo desať hviezdičiek tak ich určite dám. Pochvala kuchárom to je PÁN KUCHÁR. Vždy si na jedle pochutíme. Ďakujem.

Gabriela Leitnerová - Super prostredie a.... Fakt výborné jedlo 🙏👌.

Nina Kazíková - Boli sme tam.... V čase obeda, obsluha mala veľa práce, ale napriek tomu sme boli včas obslužení, jedlo bolo chutné. Ceny nie sú premštené, odporúčam navštíviť..

Dávame 8.6 z 10!

 

2. miesto patrí Restaurant Fáro

Restaurant Fáro

Čo hovoria foodblogeri:

Branislav Uhliar - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Boli sme vyskúšať.... Na odporúčanie známeho. Neklamal, jedlo bolo výborné a obsluha milá..

Robo K - Čo sa týka.... Reštaurácie Fáro - je to stálica kvality. "Zlé" - či menej vágnym termínom nekvalitné alebo inak nedobré jedlo túto kuchyňu neopustí. Nie je to ani hviezdička, čo sa práve objavila a jasne žiari....(kedy nik nevie - na ako dlho). Je to kvalitná kuchyňa s veľmi dobrou úrovňou. Nie absolútna kulinárska špička - no od tej Fáro odlišujú iba celkom nebadané rozdiely v kvalite, no väčšinou zásadné rozdiely v cenách za služby. A teda? Spokojne a bez obáv sme viete doniesť rodinku na obed, oslavu, ale aj obchodných partnerov - viete vopred, že sa nebudete za nič hanbiť, nič vás nebude mrzieť a ani to neoľutujete. Tak prostredie, tak obsluha a ich jednanie a prístup, ako i jedlo - o ktoré v konečnom dôsledku zásadne ide. Vedia uvariť - tým myslím - pripraviť kvalitné a správne pripravené jedlo (asi) zo všetkého, čo majú v ponuke (asi iba preto, že celkom všetko som vcelku logicky neochutnal). Za mňa 4.8 z 5.0 možných. Alebo inak - určite odporúčam..

Tomas Olah - Prvá návšteva. Obsluha.... Rýchla a milá. Jedlo sme si vybrali z menu. Polievka chutná, hlavné jedlo na môj vkus trochu viac soli. Režim OTP..

henrieta fialková - Zastavili sme sa.... Tu cestou z Topolčianok,prijemná atmosféra,veľmi pekné upravené vonkajšie posedenie...čo sa týka obsluhy usmievavá,milá,ochotná 😊,...jedlo vynikajúce, skvele ochutené -môžem len odporučiť návštevu tejto reštaurácie,...my sme tu určite neboli naposledy😁😉.

Ján Mlynár - Polievka mala byť.... Rybia. No toto bol zeleninový mix a plávali v ňom cca 3 malé kúsky rybieho mäska, ktorých pôvod by možno neurčil ani Sherlock Holmes. Jediné čo tam bolo z celého menu fajn, bola vinea, ktorá mi aj po rokoch pripomenula dávne časy..

Marián Brunovský - Bol som tam.... Iba raz. No taký STEAK aký som dostal tam som nikdy nejedol!! Bol veľmi chutný super pripravený! Kuchár či kuchárka TOP ďakujem..

Ján Mlynčok - Jedlo výborné, pripravené.... Rýchlo a chutne. Milí personál. Určite sa sem ešte vrátime. Odporúčam.

Marika Lalíková - Bola som tu.... Prvý krát. Obsluha veľmi milá a ústretová. Prostredie čisté a príjemné. Na večeru som zvolila dubákové rizoto s parmezánom. Prekvapila ma cuketa v rizote a odhadujem že obloha bola dochutená pestom z medvedieho cesnaku. Určite vhodné parkovanie aj s väčšími autami, motorkami a len kúsok od diaľnice..

Juraj Richtárech - Veľmi chutne som.... Sa najedol... skvelá fazuľová polievka na kyslo, jediné čo co chýbalo k dokonalosti bol čerstvejší chlebík....

Zdenko Knapko - Po rokoch som.... Sa sem opäť vrátil. Mimo toho, že som nemohol sedieť na mojom obľúbenom poschodí, lebo to vraj majú zavreté (nikde žiadny zákaz, nič) som bol spokojný. Obsluha bola slušná a milá, jedlo bolo skutočne veľmi dobré. Posunuli sa už aj v čistote kedy začínajú utierať aj okenné parapety. Chcelo by to ale aj vymaľovať, tie mastné steny si pamätám aj roky dozadu. V podstate by som prišiel opäť, keď budem mať cestu aj sa stavím, Indická polievka je skutočne výborná..

Dávame 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto si zaslúži Požitavský dvor

Požitavský dvor

Čo hovoria foodblogeri:

Lenka Samuelova - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Výborná a silná.... Slepačia polievka. Restovaná pečienka bola akurát spravená, výborne vychutená, k nej slaninový čips a viedenská cibuľka je príjemné osvieženie, štuchané zemiaky s cibuľkou skvelé. Zemiakové placky a dusená kyslá kapusta s údeným maskom je skvelá osviežujúca voľba, placky sú príjemne tenké ale mäkké a nie sú nasiaknuté olejom, kapusta udusená tak akurát aby bola ešte trochu chrumkavá a výborné údené mäsko. Rezníky spolustravnikov nesklamali, šťavnaté. Dali sme si aj sladkosti, domáce perky chutia ako od babičky, ochutnali sme verziu so všetkými alternatívami, ktorú nám na žiadosť bez problémov pripravili bez príplatku. Výborne chutili aj šùľance, ako od maminky, príjemne prekvapilo väčšie množstvo másla. Palacinky boli kvalitná klasika. Prostredie štýlové, čašníčky sú odeté do krásnych, oku lahodiacich, akoby krojov, ktoré sa veľmi hodia do prostredia. Majiteľka sa viackrát pristavila aby sa uistila, že je všetko v poriadku. 1* za všetko..

Katarina Mrvova - Vynikajuce, od prostredia.... Cez chutne jedlo az po obsluhu. Boli sme velmi milo prekvapeni, nasli sme toto miesto nahodou a oplatilo sa. Zastavili sme sa tu na ceste do Arboreta takze ak sem idete - 15 minutova cesta na obed sem sa rozhodne oplati 😍 Dakujeme. PS: Nic by som si nerobila z komentarov recenzenta predomnou Patrika (myslim dokonca, ze sme v restauracii boli v ten isty cas). Mala som ten divinovy gulas a bol vyborny, masko svele urobene a knedlik chutny a makky, neviem o com tento gastro “znalec” a zaroven skvely ovladac slovenskej gramatiky hovori 🤷🏻‍♀️ asi si chcel rypnut. Netrapte sa tym, vsetko bolo skvele 💛.

Matej Studený - Dnešná neskorá večera.... V reštaurácii Požitavský dvor opäť nesklamala. Vynikajúce chutné jedlo ako od babičky ktoré Vás zasýti už po prvom súste. Chutný marinovaný kurací steak na bylinkovom masle s grilovanou zeleninou, prepoleným zemiakom a lahodným cesnakovým dipom bola neskutočná pastva nielen pre oči ale aj žalúdok. A zo sladkých jedál som si vybral neskutočne úžasné tradičné zemiakové perky so slivkovým lekvárom s makovou posýpkou a maslovým prelivom. Na okolí snáď jedny z najchutnejších domácich periek akých som kedy jedol. Obslúžila ma milá, usmievavá a príjemná obsluha. Veľmi príjemné prostredie, nádherná drevenica nielen z vonkajšieho prostredia, ale aj z vnútra. Priestor pre Vaše ratolesti ktoré sa vám zahrajú čo je veľké plus. Rozhodne odporúčam a rozhodne som tu nebol posledný krát..

Branislav Križan - Krasne prostredie interier.... Ale aj uzasny exterier. Personal velmi vmudny, mily a ochotny. Vyber z jedal sa moze zdat kratky a vsak je prisposobeny charakteru restauracie a prirodzene aj narokom ako su napr vege. Vyskusali sme zopar jedal ktore vidite na foto. Pri platbe personal ochotne ponukol aj maly slany snack (pagaciky, pracliky). Vyborne splna vsetko co ma charakteristicka restauracia splnat. Odporucam..

Poiree - Pekný interiér a.... Veľmi milá obsluha. Halušky som však jedol aj lepšie, na môj vkus obsahovali menej bryndze. Pisoár na toalete umiestnený rovno pod okno som vôbec nepochopil. Celkovo odporúčam..

Peter - Zastavil som sa.... Na halušky s bryndzou s cyklo výletu. Dal by som si aj polievku, ale s plným bruchom fuuu, :D asi by som nevládal domov šliapať :D Takže čo sa týka jedla, bolo výborne, síce slaninka trošku gumová, ale inak všetko super. Milý personál, teda slečna čašníčka sa starala, len neviem jej meno, tak aj touto cestou sa jej chcem poďakovať za dobrý profesionálny prístup :) Cola v priebehu 5 minút donesená, aj keby to trvalo 20 minút nevadí mi to. Rovnako aj jedlo rýchlo donesené a to mali celkom dosť ľudí. Pekné prostredie, z vnútra aj z vonka. Určite prídem znova a znova. Len škoda že len od piatku máte otvorené. Určite odporúčam. A tí, čo píšu, že neboli spokojný, že obsluha nestíhala, nech si to idú vyskúšat. A potom nech mudrujú. Za mňa maximálna spokojnosť. :):):).

Natalya Ch - Veľmi pekné vnútro.... “koliby”, jedlo bolo dobré ale ničím výnimočné a obsluha moc zbrklá ale priateľská. 😆.

Filip Lofaj - Výborne jedlo, skvelá.... Obsluha, príjemne prostredie . Dávno som sa tak výborne nenajedol ako tu . Môžem odporučiť som z Liptova ale rad sa tu znova vrátim .☺️.

Cecília Marčišová - Boli sme tu.... Na obed v nedeľu, bolo voľné miesto, ale stále veľa ľudí. Čakali sme asi hodinu na jedlo, ale stálo to za to. Polievka aj hlavné vynikajúce. Obsluha milá. Dalo sa platiť kartou. Parkovisko zadarmo k dispozící. Určite sem ešte prídeme..

Karolína Predáčová - Veľmi príjemné miesto.... Aj obsluha. Mali sme kapustnicu, halušky a požitavský tanier, na jedlo sme trošku dlhšie čakali takže nie je to na krátku zastávku ale jedlo bolo naozaj výborné, čerstvé, horúce, voňavé. V jedálničku si prídu na svoje fanúšikovia klasických jedál ale aj ľahších variant. Vrelo odporúčam, určite prídeme zas..

Číselne jej patrí 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Poznáš ďalšie skvelé tipy na gastroorgazmus? Pridaj ich na tento portál, inšpiruj ostatných foodblogerov a možno sa tvoj zážitok dostane aj do tohto zoznamu.