Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | Zatvorené | |
utorok: | 11:30 - | 23:00 |
streda: | 11:30 - | 23:00 |
štvrtok: | 11:30 - | 23:00 |
piatok: | 11:30 - | 0:00 |
sobota: | 11:30 - | 0:00 |
nedeľa: | 11:30 - | 20:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Lucia Kupčová
"Pre milovníkov piva..."
- raj! Niekoľko druhov remeselných pív, ktoré sa obmieňajú tu čapujú pomocou výnimočnej techniky dvojitého chladenia. Je to dosť navštevované miesto, takže môže nastať prípad, že bude plne obsadené, ale my sme si zatiaľ vždy našli stoličku. Príjemné prostredie a chutné jedlo k pivu. Ceny sú trochu vysoké (hlavne nápojov) a porcie jedla menšie, oplatí sa však vyskúšať.
Veronika Čierna
"Jedlo bolo velmi..."
Chutne a zaujimave. Uplne postacuje maly vyber jedal, pretoze z dovodu kombinacie ingrediencii sme sa aj tak dlhsie rozhodovali. Priestor je velmi pekny, zaujimavo rieseny v exterieri na vyuzitie letnych vecerov (podium). Sklamala ma obsluha, velmi dlho sme cakali, kym si nas vobec vsimli. Vyber jedla sme vyriesili cez web a objednali pred prinesenim menu. Zvazila by som preto vyuzitie barcodov k menu, co je inde v Europe bezne.
Petra Šiatkovska
"Príjemné prostredie, ktoré..."
Však úplne zabíja hluk a preplnenost aké sú to väčšinou zvykom. Na obsluhu sa čaká dlho, hoc je milá, ale väčšinou naozaj nestíha. Jedlo pomer cena a kvalita... No úprimne pri tých cenách by som čakala iné ponuky jedál ako 15€ za vysmazany syr a 19€ za malý tatarák, ktorý je ako jednohubka. Ale chuťovo v podstate ide o dobrú kuchyňu.
N M
"Boli sme trosku..."
Sklamani z navstevy tejto mimoriadnej restauracie. Ani nie tak z jedla ako z obsluhy. Ciasnicky absolutne nevedeli co podavaju, nevedeli nam popisat menu. Nakoniec priniesli nieco uplne ine ako sme si objednali a po opakovanych dotazoch ci je to ozaj to jedlo co sme si objednali nas trosku ignorovali. Same zrejme nevedeli o co ide. Jedlo bolo aj napriek nedorozumeniu vyborne, len skoda tej obsluhy. Porcie degustacne, ale postavujuve. Ceny trosku vyssie.
Richard Muller
"Ďakujem za veľmi..."
Milé a príjemne prostredie. Cítili sme sa skvele, s priateľkou a prišli sme si na svoje. Za mňa obsuhla je na vyššéj úrovni ako 5 hviezdičiek dal by som kľudne aj 10 stars. Úsmev na tvári charakter a pozornosť pre nás znamenalo viac ako sa dalo čakať. Nie nadarmo sa hovorí, že vždy to bude o ľudoch. Jedlo nepotrebuje komentár :)
Baška Chrenková
"Kedysi vychýrený podnik,..."
Dnes žiari už len zašlou slávou. Akademia je skvelý podnik so skvelou lokalitou a zážitok dokáže byť jedinečný, za predpokladu, že nenatrafíte na zlú náladu a podráždenosť obsluhy. Od návštevy k návšteve je to horšie a horšie. Personál by si mal uvedomiť, že je potrebné aj niečo viac ako chutne vyladené konceptuálne menu, ktoré našťastie je stále 5-hviezdičkové. Je samozrejmé, že každý môže mať zlý deň, ale keď je niekoho prácou komunikácia s ľudmi, tak by to mal vedieť, vonkoncom ak sa jedná o "tímový inventár". Zároveň ma dosť sklamal prístup počas eventov, ktoré sa dejú na Nádvorí počas leta. Mobilný bar vonku je super nápad, ako sa vyhnúť veľkým radám na hlavnom bare. Čo však nie je super nápad, je odmietnuť obslúžiť zákazníka, ak si už vystojí radu na perfektnú tankovú Plzeň a obsluha ho vypoklonkuje na vonkajší bar, kde sa tank so sudom chuťovo absolútne vôbec porovnať nedá. A to, že festivalová sudová chuť v plaste má rovnakú cenovku ako tank do skla je len čerešnička na torte. Občasného zákazníka to odradiť nemusí. Pravidelného môže. Držím palce do budúcna...
Mária Ľudmila Jesenská
"Veľmi príjemné bistro...."
Z recenzií som mala zmiešané pocity, ale predčilo to moje očakávania. Obsluha bola príjemná, jedlo bolo vynikajúce s zaujímavou hrou chutí. Porcie boli dostatočne veľké (určite sa nejedná o degustačné porcie). Krásna otvorená kuchyňa. Určite by malo byť viac takýchto prevádzok v okolí Trenčína. Jediným mínusom je pri veľkej obsadenosti klembový strop a riešenie jeho akustiky, niekedy si nebolo pocuť vlastného slova. Inak všetko bolo perfektné, a určite sa vrátime.
Zdenko Knapko
"Obsluha bola veľmi..."
Milá, prostredie pekné, čisté. Domáci radler nám veľmi nechutil, bol strašne sladký. Jedlo bolo výborne s nápadom, bravčové karé ale malo dosť mastného čo nemáme moc radi a hovädzí steak bol zo začiatku tvrdší, potom vynikajúco mäkký. Ceny boli príjemné. Môžeme doporučiť, osobne som ale čakal asi viac.
TheLakyen
"Ocitli sme sa..."
U Vás na základe Vašeho konceptu reštaurácie, pivárne, pekárne.. a pod. a podľa recenzií vypadá Vaša kuchyňa brutalne, a to sa aj naplnilo, tento novodobý vyprážaný syr bol luxusný, vlastne každý kúsok na tanieri užasný! Pyré bolo ako ten najlahší obláčik a o syre netreba ani hovoriť! Robíte to skvele a pokračujte v tom! :) Obsluha bola super, za tú dobu čo sme tam strávili boli pri nás asi dokopy 4ľudia z obsluhy, každý bol v pohode, usmieval sa a nerobil to nasilu, Ďakujeme za skvelé jedlo a limonádu :)
Martin Danko
"Ocakavania sme mali..."
Vysoke, po vzhliadnuti "Strýc Food: Tu, končí sranda, gastro v Trnave je na najvyššej slovenskej úrovni" sme ocakavali nieco fantasticke. Boli sme vacsia skupina a objednali sme si: Smashburger; Zaúdené kukuričné kura; Langoš, fermentované paradajky, syr Cheesio; Bravčové rebrá, rusle, bylinkový šalát; Výber syrov “Cheesio”, domáce mäsové nárezy - jedlo sme zhodnotili ako priemene, chapem ze zrejme najlepsia restauracia v Trnave, ale zopar postrehov: service vhodny do nejakej pivarne stvrtej cenovej kategorie, casnik ktory nas obsluhoval asi tak pocas 3 hodin bol otravny a obscenne gesta pri objednavani, su asi standarnym prejakov vhodnim do restauracii nizsieho standardu., kde je cielom ponuknut 10-15x za vecer pivo, nie v podnuku s takouto referenciou. Prostredie restauracie bolo prijemne, lokalita priamo v centre mesta, problem s parkovanim, 1h parkovania = 2.20 €. Celkovy dojem - restauraciu Academia hodnotim ako priemernu, nekorespodujucou s hodnotenim "Strýc Food". Za rok by som neocakaval, az taketo zmeny k horsiemu,
Žofia Ferenczi
"Podnik prenádherný v..."
Centre mesta, atmosféra dokonala, jedlo bolo však presolené a aby čašníci ohovárali zákazníkov na celú reštauráciu, prepáčte, ale to je za mňa neprijateľné… Všetko ostatné super, dajte si pozor na tu soľ a na tých čašníkov, keď chcete byt najlepší…
Marek Novák
"Reštaurácia si udržuje..."
Určitý štandard, ale mám pocit, že mala už aj lepšie časy. Ribeye steak za 34€ bol dobrý, šťavnatý, omáčka dobre vychutená, no hranolky veľmi tvrdé a suché, pravdepodobne predrobené. Pecorino podľa mna nefungovalo v tejto kombinácii. Krémeš ale výborný, štruktúra veľmi zaujímavá, to chrumkavé cesto v tej kombinácii so zmrzlinou, krémom a slaným karamelom veľmi dobre funguje. Myslím, že je to stále v Trnave dobré miesto na jedlo, no miestami je cítiť zaváhania. Odbitý tanier by nemusel byť. Držím ale palce do budúcna. 👍 Určite prídeme znova.