Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | 11:00 - | 22:00 |
utorok: | 11:00 - | 22:00 |
streda: | 11:00 - | 22:00 |
štvrtok: | 11:00 - | 22:00 |
piatok: | 11:00 - | 22:00 |
sobota: | 11:00 - | 22:00 |
nedeľa: | Zatvorené |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Peter Franta
"Ak do reštaurácie..."
V Trenčíne, tak určite jeden z najlepších výberov. Dal som si Gnocchi di patate panna a nebol som sklamaný. Jediné, čo mi tochu vadilo je na taliansku reštauráciu pomerne tichá obsluha. Chalani by mohli byť trochu zhovorčivejší. Ale rozumiem, že aj muži majú svoje dni…
Radoslav
"Pizzeria Da Giacomo..."
Patrí medzi veľmi dobré pizzérie, chutne tu varia a robia fantastickú pizzu. Najradšej si tu dávam Gnocchi Panna, tie sú tu najlepšie a nikde inde som zatiaľ lepšie nejedol, na 100% odporúčam ich tu ochutnať. Čo sa týka pizze, tak padla voľba na Pizzu Da Giacomo s extra vareným vajíčkom. Cesto na pizzu sme zvolili bezlepkové. Čo sa týka chuti tak bola veľmi chutná a osviežujúca. Celkovo sme boli spokojní.
Andrej
"Do tejto reštaurácie..."
Chodíme častejšie. Vždy sa tu vieme dobre najesť. Je to typická talianska reštaurácia so všetkým čo k tomu patrí. Robia vynikajúcu pizzu aj cestoviny za pomerne dobré ceny. Poslednou dobou je však v reštaurácii cítiť nedostatok personálu u obsluhy. Avšak to je podľa mna teraz u viacerých podnikov.
Zuzana Šupková
"Boli sme tu..."
V piatok na obed, prostredie fajn,da sa sedieť vonku aj vnútro...stoli boli skoro všetky obsadené, takže evidentne tu dobre varia...obsluha mladý chalan fajn, čašníčka ktorá nám priniesla jedlo bez úsmevu, pozerala sa uplne iným smerom ..buď jej bolo jedno čo hovoríme alebo bola unavená alebo neviem čo sa jej dialo 🙃😝 jedlo mali sme menu za 7.90e vratane polievky...kapustová rajcinova veľmi dobrá, kuracie stehno pečene s ryžou a cuketou mnaaam...citrónada fajn...priateľ mal ravioly plnené dubakmi...myslím,že moja kuracinka bola lepšia a hlavne tá cuketa v ryži veľmi dobrá kombinácia...môžem odporučiť...nabudúce by som rada vyskúšala aj pizzu...či je ozaj talianska 🤗😙🤭 inak menu bolo gnochi s nejakou omáčkou a ďalšia možnosť bola grilovaný hermelín s hranolkami...to je také typické slovenské...vyprážance musia byť 😝 trošku by sa mohli pohrať s menu, byť kreatívnejší...ale zrejme sú ľudia s tým spokojní,keďže reštaurácia bola full 🥳
Adrian Gazdík
"Po dlhej dobe..."
Na pizzu tam, kam som chodieval. Baklažánová od Giacoma nemala konkurenciu NIKDE na Slovensku... Nemala. Ale tentoraz to bola akási placka s horou syra (nemyslím, že to bola mozzarella), ktorá zabila chuť nielen baklažánu, ale aj cesta samotného.. K obsluhe v slovenských gastro zariadeniach už sa budem vyjadrovať len s chválou. A preto radšej tu opäť pomlčím... Úprimne...neviem kam teraz v Trenčíne na pizzu
Adam Pádej
"Budem hodnotiť iba..."
Reštaurácia vzhľadom ku tomu že som tu nebol ubytovaný. Výborné pizze aj cestoviny kde bolo cítiť že su suroviny z Talianska. Úplne iný syr než ktorý nájdete na Slovensku. Reštaurácia bola úplne splna no aj tak sa nám obsluha venovala. Celkovo veľmi príjemný zážitok a určite prídem ešte raz.
Kch kt
"Reštaurácia je celkom..."
Klasika v Trenčíne s asi najlepšou pizzou. Čo ma však úplne dostalo posledné razy, je správanie jedného pána čašníka. Volá sa Michal. Michal, ak to čítate - Vy robíte takú neskutočnú prácu, kedy sa ľudia vo Vašej prítomnosti cítia dobre, zákazníkom dávate pocit bezpečia, kedy sa nemusia váť opýtať. Každá reštaurácia by chcela človeka s takým srdcom ako máte Vy. Nič pre Vás nie je problém, vždy ste nám navrhli nejaké riešenie aj napriek tomu, že každý pomaly chce niečo iné ako na menu. Práve kvôli Vám Michal mi posledné razy u Giacoma chutilo 100 krát viac, pretože reštaurácia, to nie je iba jedlo. V prvom rade je to prostredie. Ako sa človek cíti od vstúpenia po odchod. A vy ako jeho najbližší sprievodca, priateľ mu vytvárate perfektný čas kedy sa môže cítiť dobre. Robíte veľmi dobrú robotu!!! Ďakujem Vám aj za desiatky mlčiacich, ktorí len nevedia oceniť :)