Janosik v nazve nas zmiatol, ze tu okusime tradicnu liptovsku kuchynu. Halusky sice nesetrili bryndzou, ale pomer muky k zemiakom bol vo vyrazny neprospech zemiakov, takze boli na nas vkus tuhsie. Tomu sekundovali sulance, ktore boli mierne rozvarene... a kedze boli plnene, bud klobuk dolu pred kucharom, ze sa mu chce, alebo pred prevadzkarom, ze ma gule ponukat tepelne upraveny polotovar z obchodu (podozrenie potom zial pada aj na halusky). Cesnacka v bosniaku sa nekonala, lebo dosli bosniaky, cira so syrom bol ale skvela.
Celkovo to vyzera, ze hlavnym artiklom je tu pizza, co z hladiska funkcie pre miestnych asi dava zmysel, ale turista na tahu na Oravu bude mierne sklamany.
Personal je ale velmi mily a ochotny, 10/10 a prostredie prijemne, aj ked nicim nie vynimocne.
Stedre porcie. Vzdy mila, priatelska obsluha. Prijemne prostredie, kryta aj nekryta terasa, detske ihrisko. Zvykneme si objednavat aj donasku a este nas nesklamala. Vzdy dobre capovane pivko. Po novom aj chutny novy Bazant.
Zmiešané recenzie sme sa rozhodli vyskúšať - nakoniec pozitívne sú veľmi pozitívne a z negatívnych občas cítiť skôr nepochopenie a vlastné komplexy.
Prvý krát sme sa prehnali, otváracia doba 13.30-21.00 je trocha neštandardná.
Obsluha - ak máte radi "človečinu" a ste otvorení priateľskému rozhovoru, je veľmi príjemná a ústretová. Pán majiteľ má síce trochu svojskú komunikáciu, prejav a asi aj názory, ale nakoniec nemusíme sa na všetkom zhodnúť.
Priestor - všade čisto a upravene, nečakajte interhotel ale skôr "vidiecku izbu" s rázovitým dekorom. Sedenie na drevených laviciach, v zime príjemne hrejúca piecka.
Jedlo - naozaj kráľovské porcie, príloha a nadštandardná porcia šalátiku /oblohy/ v cene jedla. Výber nie je veľký, ale to nemusí byť na škodu. Všetko vyzerá byť čerstvo pripravené. Hermelín v cestíčku à la Černohor je nebíčko v papuľke. Jedlo je chutné, žiadne inovatívne chute a kombinácie, domácka kuchyňa. Mäso by mohlo byť trochu dlhšie tepelne spracované. Celkovo ale neurazí, poteší a zasýti.