Po “túre” z Kamzíku do Marianky keďže jeho poloha je veľmi dobrá vramci spojov ako aj taxíkov.
Na pitie sme mali pivo Stupavar, ktoré nás príjemne prekvapilo a na jedenie sme skúsili všetko od fazuľové a gulášovej polievky, bryndzových halušiek, pečeného kačacieho stehna, divinového gulášu až po sviečkovú.
Bohužiaľ jedlo bolo na veľmi priemernej úrovni, slabo ochutené avšak snažia sa to kompenzovať veľkými porciami.
Polievku by som si dovolil nazvať dokonca úplne bez chuti.
Z hlavných jedál boli rozhodne najlepšie bryndzové halušky a divinový guláš.
Určite sa v tomto podniku ešte zastavíme ale pravdepodobne aspoň za mňa už len na pivo a divinový guláš alebo halušky.
Sme sa išli na obed začiatkom októbra, čo sa značne podpísalo na kvalite a výbere jedla.
Keďže bola na celej kolibe jedna pani čašníčka a jedna pani kuchárka, čakali sme sa objednanie jedla približne 20 minút, jeho príprava bola následne o niečo rýchlejšia ale aj tak relatívne pomalá.
Z ponuky jedál a pitia bola už polovica "mimo sezóny" takže sme si objednali cesnačku, bryndzové halušky, lekvárové pirohy a trhanec s karamelom a jablkami.
Cesnaková polievka a dezerty boli výborné avšak bryndzové halušky boli na úrovni niekoho, kto v živote bryndzové halušky ani len nevidel, nie to ešte jedol.
Hrudková zriedená bryndza je jednoducho niečo, čo na kolibu nepatrí, sezóna nesezóna..čo už, možno keby sme prišli cez leto bol by nás zážitok lepší.