Toto je zoznam najlepších reštaurácií v Kežmarku. Je medzi nimi aj tvoj gastrozážitok?

 

7. miesto si rozhodne zaslúži Salaš Goralský Dvor

Salaš Goralský Dvor

Čo hovoria foodblogeri:

Eva “Herminka” Heribanova - A ako to hodnotíme? : Veľké sklamanie!!! Objednala.... Som si domácu zabíjačku, mala obsahovať údené koleno, jaternicu, br.mäso, varené zemiaky, kys.kapusta. Doniesli viď obrazok. Bez upozornenia, že nemajú plný obsah z jedálneho lístka!!!!!! Po upozornení čašníčky, že som nedostala čo som si objednala, sa išla poradiť zo šéfkou ktorá navrhla, že mi to dajú za polovičnú cenu, to som odmietla. Jedlo som vrátila,a objednala si živansku. Viď obrázok v alobale. Bola som milo prekvapená, výborné jedlo, veľká porcia, chute vyvážené. No prvotné sklamanie to aj tak nevyvažilo!!.

Zuzana Brečková - My sme boli.... Spokojný, rýchla obsluha, fajne jedlo 🙂 odporucame.

Zuzana Peková - Útulné priestory, boli.... Sme obslúženi chvíľku po príchode. Okrem nás bol obsadený jeden stôl. Vybrali sme si kapustovú a fazuľovú polievku a bryndzové halušky, kofolu a citronadu. Polievky nám doniesli do 10 min. od objednania a boli chutné. Do bryndzových halušiek sa mi žiadalo viac bryndze. Ináč ok. Cenovo 18 eur..

Juraj - Rýchla obsluha chutné.... Jedlo porcie dostatočné.

Michal Bobko - Halušky boli vynikajúce.... Už dlho som také nejedol a ani takú veľkú porciju som na tanieri už dlho nemal 👍👍 Cena ? Za tú porciu by som kľudne o 2€ viac. Káva 🙁.

Radovan Bahna - Večera s rodinou..... Príjemné vonkajšie posedenie, s detským ihriskom, drevenými stolmi, prístrešky. Jedlo dobré za 4 hviezdy, cena na hornej hranici ale OK. Dve hviezdy dole za nemožnosť platenia kartou🥴🥴. Čo je škoda, k dobrému jedlu chýba dobré víno. Super steak a jedna rozlievaná frankovka? Veľká škoda. Je to kazenie vlastnej dobrej práce...toto odporúčam ihneď napraviť. Tých pár dobrých vín v zálohe určite nespôsobí ekonomický pád. 🤕Hviezda hore za veľmi zlatú čašníčku 😉😉. Výsledok tri hviezdy..

drdolitle1 - Parádička. Milá a.... Rýchla obsluha. Jedlo goralská kapsa na jedničku, ak máte radi chuť bryndze..

Lenka Čižmáriková - Vynikajúce jedlo za.... Primeranú cenu, deti aj veľkí najedení do sýta. Pikantné bravčové rezance s cibuľou a klobaskou preverili nase čilli chute, rovnako panenka a držková boli výborné, šúľance, pirohy aj halušky tiež. Trochu nám vadilo že šli asi 4 pesničky dookola ale inak ozaj výborné..

Jan - Milá obsluha ale.... Jedlo nie moc podľa nášho gusta omáčka riedka vodova mäso len tak uvarené a vyšívané do riedke omáčky prepojená ryža..

Miroslav Bialoň - Sme v Tatrách.... A Vy tam čapujete Veľkopopovického kozla. Nejaké lepšie, či už naše alebo z CZ by nebolo?.

Rozhodne si zaslúži 8.2 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

6. miesto patrí Koliba U zbojníkov

Koliba U zbojníkov

Čo hovoria foodblogeri:

Elizabeth Afton - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Skutočne výnimočné, boli.... Sme vo Veľkej Lomnici tento týždeň ( 23.6.2022-26.06.2022) ubytovaní. 3 dni po sebe sme navštívili Kolibu u Zbojníkov a max. spokojnosť. Personál ochotný, ihneď si nás všimol. Na jedlo sme nečakali viac ako 20 min., zvyčajne menej. Počas pobytu sme ochutnali Bryndzové pirohy so slaninkou a čerstvou jarnou cibuľkou a smotanou, misu Koliba - zmes bryndzových halušiek, strapačiek s kyslou kapustou a už spomínaných pirohov,, lososa na feniklovej omáčke, vyprážaný oštiepok s brusnicovou omáčkou a rôzne prílohy, zväčša zeleninové šaláty . Všetko TOP a pred pánom kuchárom “dávam dole pomyselný klobúk” za ulahodenie chuťových pohárikov. Cena - na to, že ste v Tatrách - neskutočne prijateľnná. A ešte k obsluhe - klobúk dole - každú chvíľu si nás všímali a opýtali sa, či sme spokojní a či všetko bolo v poriadku a chutilo nám 👍 pán majiteľ, alebo majiteľka môžu byť hrdí. Ďakujeme a radi sa vrátime..

Maroš Maruščák - Dokonale úžasne jedlo,.... Skvelá obsluha. Veľmi nám chutilo a radi sa tu vrátime nabudúce..

Marian Belai - Veľmi chutné jedlo….... Musím uznať kvality pána kuchára… všetko to zavŕšila príjemná obsluha a nádherný výhľad z terasy… odporúčam !.

Alexandra Bieliková - Zo začiatku príjemný.... Dojem. Po objednávke bryndzových pirôh objednaných bez slaniny mi namiesto toho doniesli pirohy so slaninou.. Hitom však bolo, keď mi doniesli nové pirohy "bez slaninky", so slaninou skrývajúcou sa pod pirohami. Čiže mi slaninu akurát zoškrabali z pirôh a doniesli mi "nový" tanier. Pri platení a pripomienke čašníkovi sa čašník ani neospravedlnil a práve jeho reakcia vypovedá o troch hviezdičkách..

Daniel Mudrák - Veľký výber jedla..... Veľmi príjemný personál. Skvelá držková polievka. Okrem kolienka bolo všetko jedlo rýchlo prípravné. Ale na kolienko sa oplatilo počkať bolo skvelé - odporúčam. Bolo sme tu na večeru 3 krát a vždy nám chutilo..

Miruša Mirušová - Prijemna reštaurácia s.... Uuuuzasnym vyhladom. 😍🏔️ Obsluha bola velmi mila a rychla. 💪✅ Jedlo vynikajúce 😉 Urcite sa radi opat vratime!.

Ján .Marjenka - Ja vlastne neviem.... Ako začať. Jedlo fajn, obsluha veľmi príjemná, ale sere ma, keď si niekto vypýta za Krušovice 10° 2,60 a jamesona 4,60 eura. Fakt ma to vytáča, pretože toto nie je reštaurácia, kde idete za gastro zážitkom. Tu sa idete najesť, dať si pivo a k tomu panák. Ale keď zistíte, že je to drahšie ako na Vaclaváku, tak z princípu vás to hnevá. Myslím si a dúfam, že už aj Slováci prichádzajú na to, že tieto sumy nechcú platiť a radšej sa odoberú na ubytko, kde si dajú dobrú dvanástku za 1 euro. Nejde o peniaze, ide o princíp a mali by sme sa snažiť nastavovať zrkadlo. Pretože táto reštaurácia vo finále prišla o desiatky eur, ktoré by sme radi prepili, ale ja nechcem..

Patricia Matasova - Obsluha katastrofa, dlho.... Sa caka na jedlo a taktiez na obiednanie jedla, venuju sa skor objednavkam mimo restauraciu nez ludom v nej. Krkovica surova zemiaky strasne, jedine co chutilo bola polievka a halusky..

Michal Oravec - Výhľad na hory.... Z terasy, parkovisko hneď pri ceste. Jedlo príjemné a lacnejšie ako v podtatranskych osadách. Akurát prekvapilo, že platiť sa nedalo kartou..

Paťo Majerčák - Food was great,.... Atmosphere was great. According to your side on maps, i thought i can pay with credit card. Nobody told us that you accept cash only, nearest ATM also doesn't work. It's 2023, payment terminal can be in mobile phone...or just remove the payment options from your website. Jedlo bolo skvelé, obslúžení sme boli rýchlo, atmosféra super. Nik nás vopred neupozornili na platbu iba v hotovosti, dali sme si obed, dezert a zrazu nám bolo oznámené že nevieme platiť kartou. Nebudem riešiť že je rok 2023 a že platobné terminály vieme mať v telefónoch, beriem že podnik za nw musí platiť..ale bolo by fajn upozorniť ľudí vopred a opraviť chybné informácie ohľadom možnosti platby..

Podnik hodnotíme na 8.3 z 10!

 

5. miesto patrí Reštaurácia U Jakuba

Reštaurácia U Jakuba

Čo hovoria foodblogeri:

Miriama Marková - Toto najlepšie vystihuje, čo môžeš od tejto reštaurácie očakávať: Po absolvovaní raftu.... Sme si peši vyšli naspäť dve hodinky k autu a cestou sa zastavili na neskorší obed. Sedeli sme vonku vo veľmi príjemnom prostredí pod slnečníkom. Obsluha bola rýchla a príjemná. Upozornili nás vopred na dlhšiu prípravu jedla (u kolena to tak zvykne byť), ale i tak to trvalo o polovicu kratšie. Pekne naservírované, chutné a fakt veľa! V ten deň sme večeru úplne vynechali. :).

Anna Kinzelová - Pekná reštaurácia v.... Goralskom štýle v Červenom kláštore, hneď oproti mostíka pre peších do Poľska, chutné jedlo príjemná a ochotná obsluha, samozrejme dobré bryndzové halušky..

Daniela Garbova - Po rafte sme.... Sa prešli a šli naobedovať.. ako reštika v poriadku, všetko čisté.. ale k jedlu, to že boli ceny vysoké okej, ale objednali sme si “domáce” bryndzové halušky a namiesto bryndze nám ich podali so sýrom...

Alexandra Jendrusova - Výborné jedlo,čisté toalety,milý.... Personál. Jedna hviezdička dole kvôli dlhému čakaniu..

Soňa Hudáková - Veľmi chutné jedlo,.... A veľmi milý prístup 👌 Hodnotíme veľmi dobré 🥂.

Vladimir Kubica - Super reštaurácia, milá.... Obsluha a prijateľné ceny. Čakanie je trochu dlhšie 30-50min ale jedlo je chutné, no treba prísť skôr, nech sa vám ujde jelení hamburger, na ktorý sme my nemali šťastie..

Martina Hrušková - Jedlo bolo veľmi.... Chutné, obsluha príjemná, iba ceny boli pomerne vysoké. V čase keď sme tam boli, bola reštaurácia úplne plná, takže sme čakali dlhšie, čo sa dá pochopiť a oplatilo sa. Vzadu na terase sme mali pokoj a súkromie. Odporúčam navštíviť, nebudete ľutovať.

Martin Urík - Vkusne zariadená reštauráciu.... S dobre zvolenou ponukou jedál, ktoré chutia, dobre vyzerajú a aj napriek množstvu objednávok prídu pred vás v relatívne krátkom čase. Mňam..

Róbert Maťus - Reštaurácia naozaj v.... Centre Červeného kláštora. Dobré jedlo, možnosť sedenia vnútri aj vonku na terase. Na stenách nádherné fotky okolitej prírody..

Lucia Ďurajková - Velmi prijemna restauracia.... S milou obsluhou a skvelym jedlom. Zastavili sme sa cestou z Troch korun a padlo nam to vhod :).

Podnik hodnotíme na 8.6 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

4. miesto obsadzuje Goralská reštaurácia u Petrika

Goralská reštaurácia u Petrika

Čo hovoria foodblogeri:

Marta Kosnarova - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Zastavili sme sa.... Po dlhsom case. Jedlo si pamatame chutnejsie, ale mozmo sme len netrafili. To sa obcas stane. Restauracia pekna, obsluha mila. Paradoxne ryba bola uplne top a to sme sa bali, lebo ryby su rizikove vsade😊.

Ivana Savinecká - Krásne prostredie, veľmi.... Milá a ochotná obsluha, výborná káva. Nechodievam týmto smerom často ale už viem, že keď nabudúce pôjdem okolo tak sa tu určite zastavím..

marcel stropkay - Za mna v.... Zamaguri jedna z naj reštaurácii s kvalitne pripraveným jedlom. Obsluha mila rýchla a maximalne ústretová a to som im zivot uz nie raz otrávil žiadosťou o šunku do vyprážaného syru🙂Za mna velke plus, ze ako prílohu používajú skutočne zemiaky, ziaden polotovar👌, taktiez ako jedla ozdoba sezónne ovocie z regionu👍 Ceny su relativne vysoké, ale kompenzujú to kvalitou pripraveného jedla. Platbu kartou az nad 10€ pre vyssie poplatky chápem, ale obcas to moze byt pre zakaznika nepraktické. Odporúčam: vyprážaný syr, kuracie prsia s krúžkami cibule a slaninou, grilovaný ovci syr(foto), kurací vývar, prílohu opekané zemiaky, palacinky s karamelovym krémom, ktory musim podotknúť,nie je ziaden trápny toping(foto). Halušky,ako v drvivej väčšine reštaurácii ma neohurili, prisli mi ako ohrievané a rozhodne nie čerstvo uvarene, ale tuto chybu robi 11/10 podnikov. Celkovo hodnotím kuchyňu v tomto regione ako nadpriemernú 👌👍.

Juraj Beľa - Veľmi príjemné miesto.... Situované v krásnej prírode Pieninského národného parku. Miesto je hneď pri ceste s dostupným parkovaním. Jedlo chutné bez dlhého čakania. Veľmi milý a ochotný personál. Určite odporúčam. Ešte sa vrátíme..

Soňa Angelovičová - Úžasné jedlo a.... Obsluha. Otvorené bolo aj cez sviatky čo oceňujem, že myslia aj na nás (pohanov) ktorí sviatky a tradície neoslavujú. Detský kútik, krásne prostredie. Chýbal nám prebaľovací pult na WC, keďže sme boli s deťmi. Inak odporúčam. Naozaj..

Michaela Pisarčíková - Boli sme u.... Vás v piatok, všetkým sa páčilo. Najväčším prekvapením bola obsluha, na 1* Prostredie pekne a čiste, veľmi nápadité dámske toalety, jedlo chutne, pirohy fakt domáce. Vrelo odporúčam..

Anna Jakubčáková - Krásna reštaurácia .Boli.... Sme len drinkoch a všetkým štyrom nám chutili . Obsluha pecka. Iné reštaurácie a podniky by si mali brať z čašníka príklad . Ak budeme zasa v Červenom kláštore tak jednoznačne len k Vám. Ešte raz ďakujeme..

Anton Petrek - Štýlovo zariadené, ceny.... Nezodpovedajú kvalite, v konkurenčných blízkych podnikoch, síce bez atmosféry, bolo jedlo lacnejšie a chutnejšie.

Zuzana Uhlárová - Veľmi fajn obed..... Dali sme si klasiku - bryndzové halušky, cesnačku so syrom a kačacie prsia s lokšami - všetko výborné! Čašník milý, príjemný, snažil sa vybaviť všetko rýchlo a mal aj snahu pomôcť, poradiť s výberom. Boli sme naozaj spokojní! Škoda iba jedného - a to, že reštaurácia nie je priamo pri toku Dunajca, ale delí ich od seba pomerne frekventovaná cesta..To už žiaľ ale neovplyvní ani majiteľ, takže to nemyslím ako výčitku..

Renata Benicka - Krásne prostredie, jedlo.... Na najvyššej úrovni veľmi chutne a vynikajúce. Veľký vyber jedál … maximálna spokojnost. Dala by som 10 ⭐️.

Hodnotíme 8.6 z 10!

 

3. miesto - Taverna Montis

Taverna Montis

Čo hovoria foodblogeri:

Vladimír Poláčik - A ako to hodnotíme? : Z vlakovej stanice.... Pešo zhruba 40 minút,ale je to príjemná prechádzka.Odmenou však je posedenie v útulnej reštaurácii a pri priaznivom počasí na peknej terase s krásnym výhľadom na Tatry. Super obsluha s prvkami humoru.Jedlo vynikajúce a veľké porcie. Obaja s manželkou sme boli veľmi spokojní.👌👍👍👍🌞.

Veronika Janicekova - Príjemná obsluha, výborné.... Jedlo, veĺke porcie👍. Boli sme veĺmi veĺmi spokojní urcite sa sem opäť radi vrátime.

Peter Halaj - Miesto, kde zastal.... čas, čo sa týka gastronómie. Ono to ale nejako nevadí, má to svojskú atmosféru, hlavne čo sa týka správania obsluhy. Treba to brať s rezervou a nakoniec sa na Tom budete smiať..

Lukáš Moravčík - Príjemná obsluha, výborné.... Jedlo a extrémne veľké porcie - odporúčam.

Miloš B - Varia chutné a.... Obrovské porcie a aj dosť rýchlo na to, že z čerstvých surovín a nie polotovarov. Čašník zhovorčivý, rád poradí atrakcie v okolí. My sme sa vrátili aj na druhý deň, pretože sme neriskovali a chceli sme sa najesť..

Gabriela Krakovska - My sme tu.... Boli už dávnejšie, ale stále spomíname🙂 porcie boli naozaj veľké a aj výborné, čo sme nezvládli zjesť pán nám ich s radosťou zabalil. Keď pôjdeme okolo isto sa znova zastavíme..

Tímea Szarková - Obrovské porcie jedla,.... Všetko bolo vynikajúce a určite odporúčam palacinky, boli neskutočne dobré :).

Ivana Kubová - Podnik má krásnu.... Terasu, vo vnútri to už vyzerá horšie - tak krčmovo, ale čisto. Obsluha ok. WC čisté. Jedlo bolo taký priemer, nebolo zlé ale ani neprekvapilo, ale porcie boli fakt veľké..

Marek Zitnansky - Aj cez veľmi.... Zmiešané recenzie sme sa rozhodli vyskúšať - nakoniec pozitívne sú veľmi pozitívne a z negatívnych občas cítiť skôr nepochopenie a vlastné komplexy. Prvý krát sme sa prehnali, otváracia doba 13.30-21.00 je trocha neštandardná. Obsluha - ak máte radi "človečinu" a ste otvorení priateľskému rozhovoru, je veľmi príjemná a ústretová. Pán majiteľ má síce trochu svojskú komunikáciu, prejav a asi aj názory, ale nakoniec nemusíme sa na všetkom zhodnúť. Priestor - všade čisto a upravene, nečakajte interhotel ale skôr "vidiecku izbu" s rázovitým dekorom. Sedenie na drevených laviciach, v zime príjemne hrejúca piecka. Jedlo - naozaj kráľovské porcie, príloha a nadštandardná porcia šalátiku /oblohy/ v cene jedla. Výber nie je veľký, ale to nemusí byť na škodu. Všetko vyzerá byť čerstvo pripravené. Hermelín v cestíčku à la Černohor je nebíčko v papuľke. Jedlo je chutné, žiadne inovatívne chute a kombinácie, domácka kuchyňa. Mäso by mohlo byť trochu dlhšie tepelne spracované. Celkovo ale neurazí, poteší a zasýti..

Peter Trostel - Veľmi pekne ďakujem.... Za pozorné informácie, obsluhu a jedlo. Magyarok, ide gyertek! 😁.

Hodnotíme 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto si zaslúži OK pizza

OK pizza

Čo hovoria foodblogeri:

Tomáš Gemza - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : výborná pizza, fajn.... Obsluha, odporúčame.

Adrian Gnebus - Vynikajúce jedlo veľká.... Pochvala pre kuchára interiér skvelo zariadený, čašníčky by si mali riešiť súkromne hovory mimo zákazníkov. Odporúčam.

Mária Drozdová - Keď sme prišli,.... Bolo plno. Dalo sa sedieť len vonku, kde písali bez obsluhy ale obsluzili nás tam normálne, pomerne rýchlo sme dostali nápoje aj jedlo. Maju dobry výber čapovaného piva 3 druhy, aj nealko pivo. Jedlo bolo skvele, dosť veľká porcia, vyberie si naozaj každý. Prídeme určite znova 😁.

Peter Vernarsky - Skvelé miesto kde.... Veľmi chutne varia, či už pizzu alebo aj cestoviny. A navyše za stále prijateľné ceny a príjemná obsluha k tomu stále poteší :). V okolí určite naj podnik..

Tomáš Melicherčík - Radi sa na.... Toto miesto vraciame. Veľmi nám tu chutí. Výhodou sú veľké porcie za výbornú cenu..

Viktória Bachledova - Milé a zlaté.... čašníčky s úsmevom na tvári a dobrou náladou . Perfektná pizzeria . Pizza úžasná nemám čo vytknúť 👌🏼🍕Odporúčam každému dole klobúk ☺️.

Maroš Gromovský - Vyskúšali sme špenátové.... Halušky a boli výborné. Ďakujeme.

Lukáš Podracký - Velmi dobra pizza.... A restauracia s dobrou polohou a dobrymi sluzbami. Odporucame navstivit vramci Kezmarku..

Veronika Michalčíková - Skvelé jedlo, veľká.... Porcia za prijateľné ceny. Jednoznačne odporúčame.

Milan Belaň - Davam 4* koli.... Tom ze sa tam neda platit kartou ale pizza super.

Podnik hodnotíme na 8.8 z 10!

 

1. miesto získava Zbojnícka Koliba

Zbojnícka Koliba

Čo hovoria foodblogeri:

David Nagy - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Vynikajúce jedlo, super.... Obsluha. Porcie a chuť hodne tej ceny. S partiou sa vždy radi vraciame každý rok. 100%.

Dominic - Perfektné jedlo 👌.... Skvelá obsluha tiež pán majiteľ 👌 živá hudba a atmosféra 👌👌 dokonalosť.

Zuzana Cvangova - Nezažila som nikde.... Takú úžasnú domácu atmosféru, priateľskost.. Úžasné jedlo, zdravá drzosť, vtip, neskutočná obsluha.. Kapela vysoko hodnotena v mojich očiach akákoľvek pieseň zaspievana. Dokonca na účet podniku pol deci každý sme dostali a na našu žiadosť dokonca zakúpený alkohol ktorý nebol v ponuke bol hneď zakúpený na druhý deň. Pan majiteľ za mňa neskutočne ďakujem toto som nezažila ešte.. A vďaka aj za krížik na čelo na cestu. A sólo pre naj kamarátku. Ti co dávate negatívne recenzie ste to vôbec nepochopili ako je myslena Slovenská prostá jednoduchosť, domaca skvelá kuchyňa, prostorekost, vtip a ľudskosť.. Za nás ďakujeme 🙏.

Luda Bubenickova - Pekná koliba, .... Jedlo dobré, ale predražené.. Príjemná živá hudba..

Jakub Kubáň - Dačo nezabudnuteľné nádhera.... Atmosféra super zábava. ODPORÚČAM NAOZAJ VŠETKÝM. Skvelý ľudia..

Martin Miklas - Menší výber jedál,.... Ale chutne pripravené. Hrala živá hudba. Výborná domáca štrúdla..

Ondrej Turis - Rozhodne zážitok a.... Chutné jedlo. Úprimne povedané, vďaka nízkemu hodnoteniu sme čakali nejaký pajzel, ale bolo neskoro a hlad bol silnejší než nejaké hviezdičky na googli. No vošli sme dnu, hrala živá hudba a všetko bolo nejak inak, ako sme boli zvyknutí zo slovenských reštaurácií. Pre niekoho to môže byť šok, preto toľko negatívnych recenzií. Priamočiary prístup čašníkov treba brať s rezervou. Spomeniem len výstreli s poplašnej pištole, alebo zabijácky koment inkasujúceho čašníka, že "bryndza bola po záruke". Jediné mínus: ten kto sa chce napráskať, bude sklamaný z menších porcií. Pivo síce netypické pre "bačovskú reštiku", ale takúto výbornú Plzeň mi ešte inde nenačapovali. Treba skúsiť..

Martin Hrabla - Topka koliba, odporúčam.... Pre jedlo , rodinnú atmosféru a trošku tie zbojnícke srandy grátis. Niekto s nižším IQ by to mohol brať neúctivo, ale uvedomte si že ste v zbojníckej Kolibe. Jednoduché parkovanie , živá hudba. Určite , 5/5. Na tú kvalitu by si zaslúžili mať plno 365..

Valér Tomeček - Vzhladom na kontroverzne.... Hodnotenie kde sme si precitali iba vyborne a iba hrozne nazory hlavne na obsluhu.tak sme boli zvedavi co nas u zbojnikov caka. Musim povedat ze som bol milo prekvapeny vo vsetkych smeroch. Vyborna kuchyna a ziva domaca hudba.kde hral prim sympaticky pocerny cigan na husliach.. Obsluha je svojska ale fajn. Najlepsie bude ked sem bratislavske panicky prestanu chodit a bude po kontroverznom hodnoteni...

Peter Škoda - Perfektné jedlo a.... Pivo, k tomu cigánska ľudová muzika a samozrejme skvelí čašníci. Jožko ďakujeme..

Dávame 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Dúfame že sa ti zoznam páčil a našiel si tu pár tipov na tvoj vlastný gastrooragzmus.