Toto je zoznam najlepších reštaurácií v Dolnom Kubíne. Možno je medzi nimi aj tvoj budúci gastroorgazmus.

 

5. miesto si zaslúži Reštaurácia Pod Hradom

Reštaurácia Pod Hradom

Čo hovoria foodblogeri:

Nikola - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Vegan makové šúľance....

Silvia Loverde - Pekný podnik,sedeli sme.... Na terase s pekným výhľadom,príjemné prostredie.Obsluha bola povedzme,že"diskrétna"jedlo bolo fajn a ceny primerané..

Lucia Fechova - Vynikajúce jedlo aj.... Obsluha.Boli sme spokojní,dostali sme všetko,čo sme chceli.Obsluha rýchla a príjemná.Ďakujeme.

Filip Liskay - 23.Septembra - Po.... Prehliadke hradu sme sa sem zastavili na obed a musím povedať že sme boli maximálne spokojný. Milá veselá čašníčka a veľmi chutné jedlo.

Veronika Furdekova - Dobrá poloha, veľmi.... Milá obsluha avšak jedlo priemerné, nedochutené, halušky chutili ako bez bryndze, navyše nájdený chlp v jedle. Kapustnica bola v poriadku..

jan lukac - Vkusná reštaurácia, príjemná.... Obsluha. Jedlo bolo výborné. Určite môžem o bryndzové halušky so slaninkou, bryndzou rozhodne nešetrili. Návštevu tu určite odporúčam, plus je to doslova na skok od Oravskeho hradu.Boli sme tu s bábätkom a nebol s tým žiadny problém. Drobca sme dali do stoličky a obed vybavený ..

Peter Pročka - Keďže tam, kde.... Sme chceli ísť bolo zatvorené, tak sme prišli sem. Mali sme dosť málo času, lebo sme si vybrali skorší spoj smer domov. Dali sme si iba kapustnicu s chlebom. Keďže pivo nemali moju značku, tak som si dal iba kofču a polovička aj to pivo. Kapustnica chutila a ten chlebík tiež nemal chybu. Priestor pekný a obsluha milá. Čo by som mal len jednu pripomienku, tak tá cena Kofoly. Za takúto som ju ešte nikde nemal..

Maťko Stubko - Držková polievka hustá.... Aj dostatok držiek tam bol, chlieb čerstvý. Káva chutná a obsluha príjemná. Boli sme tam mimo sezóny, nebol tam nikto..

Peter Kviatkovský - Pekne prostredie, obsluha.... Bola OK. Jedlo halušky a kurací steak boli tiež výborné. Možno bryndza mohla byť lepšia..

Ivana Kmeťová - Príjemná reštaurácia v.... Krásnom prostredí.Čašníčky boli veľmi milé...jedlo bolo chutné,akurát to moje bolo presolene a tak nám dali nápoje zdarma, čo nás samozrejme potešilo.Dakujeme a určite sa sem vrátime:).

Dávame 8.1 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

4. miesto si rozhodne zaslúži Salaš - koliba Syrex

Salaš - koliba Syrex

Čo hovoria foodblogeri:

Katarína Krížová - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Dnes sme išli.... Touto cestou náhodou okolo a zastavili sme sa pozrieť. Prekvapilo ma nádherné prostredie, všetko krásne, čisté. Vyskúšali sme polievky, boli výborné, hlavne bryndzova, ta bola ozaj vynikajúca. Vývar tiež, hustý, dochuteny. K tomu syr ovci s opekanými zemiakmi v šupke s rozmarínom 👍 a domáca tatarka. Vsetko chutné. Ceny vyššie, ale stalo to za to. Bryndzova 4.9.Vyvar 3.9. Syr 10.2, zemiaky 2.9 tatarka 1.7. priamo dnu sa nachádza výrobňa korbáčikov a predajňa. Krása 👌oplatí sa zastaviť.

Jaroslav Žák - Salaš medzi Terchovou.... A Zazrivou s výbornou polohou na kopci s krásnym výhľadom na okolité hory či farmu zvierat, patriacu tiež k salašu. Moderné vybudované priestory, vkusne vyzdobené, tak i terasa vonku. Vnútorné priestory sa mi zdali menšie, kým som nezistil, že ďalšie miestnosť je na poschodí. Milá rýchla kompetentna obsluha. Dal som si halušky so 100% ovčou bryndzou, šálku žincice, chutovo výborné. Ceny trochu vyššie ako v Terchovej, kde som si myslel, že je to strop. Za návštevu to ale rozhodne stalo..

Marcela Fusko - V Terchovej vždy.... Rada navštívim Haluškáreň, ale pondelky majú zavreté a tak sme sa dostali do kolibi Syrex. Sedenie vonku má obrovskú výhodu (oproti Haluškárni) a tou je krásny výhľad. Jedlo majú veľmi chutné (halušky sú fantastické, poctivé). Ďaľší plus oproti ostatným reštauráciam - majú čerstvú žinčicu. Celý priestor je veľmi pekný a obsluha milá. Určite sa vrátim a odporúčam 🙂.

Miroslava Odraskova - Výborne sme sa.... Na jedlo. Krásne prostredie s úžasným výhľadom. My sme sa Syrexu doteraz vyhýbali, pretože vždy to bolo na polceste niekam. A odrádzal aj ten kopec. No teraz sme už konečne skúsili a určite môžeme ľutovať, že to nebolo skôr. Radi sa sem vrátime, keď nabudúce pôjdeme do Zázrivej.

Michal Biensky - Super atmosféra .mal.... Som jahňací guláš bol super až na tu papriku ktorú som cítil v ústach ako prášok..treba ubrať!!to isté aj panenka na kuriatkovej omáčke .tie kuriatka prerazila iná chuť čo bola škoda. asi horčica či čo nevedeli sme to identifikovať.krémeše super,super,obsluha super..

Paulina Balkova - Prvykrat sme vyskusali.... Bryndzovu polievku a bola vyborna. Chlieb bol domaci taktiez super. Tradicne jedla ozvlastnene mikrozeleninkou a pekne naaranzovane💫 nevedela som si predstavit sulance k ostiepku ale bolo to velmi chutne (skonstatovali sme ze sulance = slovenske hranolky).obsluha velmi mila..

Ondrej Brtis - Výborne umiestnená restaurácia,využívaju.... Ju hlavne turisti a motoristi.Turisti po túre po krásnych končiaroch Malej Fatry a motoristi keď dosiali vrchol cesty jak s Terchovej tak aj z Oravskéj strany,počas vychladnutia motora je tu príjemne posedenie pri dobrom jedle,v príjemnej atmosfere.

Matus Konecny - Prisli sme v.... Strede tyzdna na obed viackrat, rezervacia nebola potrebna. Prijemne sedenie na zasklennej terase s vyhladom. Dal som si vyvar polievku a teda ta je jedna z naj ci som kedy mal. Sulance s makom a trikolorou boli tiez velmi chutne. Prijemny personal. Mozno o trocha vyssie ceny. Pridem rad znova..

Mirka Onderková - Veľmi pekné a.... Príjemné prostredie, šikovná obsluha a aj sme sa dobre najedli. Nemám čo vytknúť. Akurát v firemnej predajni by som očakávala od predavačky viac pracovného nasadenia a nie taký vlsžný prístup..

Pavel Bogyo - Krásne prostredie. Kontaktná.... ZOO s domácimi zvieratkami. Možnosť kŕmenia a aj hladkania. Výroba údenín a syrových výrobkov. Jedlo v kolibe vynikajúce. Rýchla obsluha..

Číselne jej patrí 8.8 z 10!

 

3. miesto získava Pizza Mama

Pizza Mama

Čo hovoria foodblogeri:

Viliam Ružvoň - A ako to hodnotíme? : Skvelá pizza Balcano.... 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻.

Peter Balko - výborná veganska pizza,.... Priestory prijemne, vhodne aj na posedenie s detmi.

Ján Murgoš - Príjemné prostredie, príjemná.... Obsluha aj atmosféra,navyše jedlo za skvelú cenu perfektné.

Zuzana Sta - Najlepsia pizza v.... Meste, super a rychlo pripravena. Nase deti oblubuju margeritu 😉 Dnes sme vyskusali aj s kyslou kapustou - vynikajuca! Obsluha velmi mila a ochotna. Dakujeme 😊.

Matias “Maty” Trnkócy - Menšie ale útulné.... Najlepšie kusové pizze.

Petra Poliaková - najlepsia pizza aku.... Sme kedy mali 10/10 milujem.

Promo Code - Pizzeria ako má.... Byť nikdy nieje problém.

Samuel Mitruk - Veľmi dobrá pizza.... UFO .. cesto zaujímavé, skôr viac hutné, ale milo prekvapilo chuťou.

Martin Tomo - V celku v.... Pohode pre rýchle občerstvenie, len Škoda že to bolo jediné miesto otvorené v meste.

František Košarišťan - Vyborna Bezlepková pizza..... Najlepsia v DK. Milá obsluha. Rychla wifi. 👍👍👍👍👍.

Číselne jej patrí 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

2. miesto patrí Chalupa U Kramerov

Chalupa U Kramerov

Čo hovoria foodblogeri:

Martin Liko - Prečo je aj táto reštaurácia v našom zozname? Skúsime to vystihnúť : Možnosť sedieť vonku.... Aj dnu. Objednávky len tak frčia, obsluha rýchla a príjemná. Skvelé halušky s oštiepkom 🙂.

tomi AkKid - Ceny sú v.... Pohode oproti iným strediskám. Jedlo chutné a porcie adekvátne. Personál milý a tiez ich bolo dosť nečakali sme dlho ani v sobotu. Dávam 5 hviezdičiek. Sme spokojní..

Matušková Beata - Veľmi príjemná obsluha.... A príjemné posedenie či v zime, či v lete..

Andrej H. - Najlepšie domáce buchty.... V pudingu a jedlo ! Ďakujeme za pohostenie , vrátime sa 👍🙏⛷.

Maria Ulrichova - Vyborne jedlo, obsluha..... Strapacky som lepsie nejedla 🥰 Prijemna atmosfera s usmievavym personalom a velmi zlatymi majitelmi. opakovane sme si pochutili na tradicnych slovenskych specialitach, medzi ktorymi nechybali skvele strapacky a bryndzove halusky. odporucam vsetkym navstevnikom Kubinskej hole. :).

Agáta Bartošová - Skvelé prostredie, na.... Lyžiarske stredisko ceny v norme a čo je hlavné, že jedlo je štýl domáca kuchyňa od mega výbornej sviečkovej na smotane cez jelenie ragú, po halušky bryndzové nemám všetko odfotene ale ochutnané áno 🙂 plus tento burger je parádička a dnes som ochutnala syr s hranolkami a tiež spokojnosť 🙂 obsluha veľmi príjemná, usmiata a radi pokecaju. Hudba hrá a zábava graduje hlavne cez víkend 😃 neviem čo viac dodať proste na parádu lepšie ako doma 😃 pani manželka a dcéra majiteľa veľmi zdatne kuchárky 😘 pozdravujem vás 🙂 jediné možno kúsok mínus, že sa nedá platiť kartou 🙂.

Erik Hamar - Skvelá zábava pri.... Večernom lyžovaní 👍.

Nikoleta Manová - Sviečkovú a segedin.... Môžem len odporučiť 👌🏻.

Timea Hodalova - Cítila som sa.... Veľmi príjemne, jedlo bolo veľmi chutné, milí personál. Perfektné!! 👌.

Miloš Tomeček - Super miesto na.... Občerstvenie pri lyžovaní na Kubínskej holi..

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!

 

1. miesto získava Centrum Pub

Centrum Pub

Čo hovoria foodblogeri:

vladimir skrabak - Tento podnik hodnotíme takto - Ďalší super večer.... Strávený v tejto reštaurácii. Jedlo veľmi chutné. Steak s grilovanou a výborne dochutenou chrumkavou zeleninou a hubovou omáčkou najlepší v meste. Burger to isté. Pizza je super keď ste priamo v reštaurácii. Dovoz nás pár krát sklamal. Takže pizza na dovoz radšej od konkurencie. Určite túto reštauráciu odporúčam každému kto ma chuť na kvalitné jedlo, fantastický Plzeň a chce byť obslužný príjemnou obsluhou. ☆☆☆☆☆.

Tomas Valenta - My sme boli.... Aj s detmi 3 dni po sebe, lebo sme boli velmi spokojni. Vzdy sa daju robit veci lepsie, ale dostali sme dobre jedlo - pizza, tatarak, kridla, cestoviny.. Mozno jedine rebra neboli uplne podla nasich ocakavani a maso v burgri bolo viac urobene na nase pomery (suchsie). 5 hviezd davame aj vdaka personalu. Dievcata boli paradne - lietali, snazili sa, boli mile a vsetko riesili s usmevom. No a samozrejme paradna Plznicka :) Dakujeme a odporucame..

Jakub Jurina - Aby som sa.... Nesklamal alebo neoklamal hladom objednal som si 2x ale bezkonkurenčné najlepšia bezlepkova pizza co som jedol a to som s BA kde je takáto ponuka rozsirenejsia, 2-3mm cesto veľkosť pizze, všetky pizzerie ktoré som.doteraz vyskúšal majú sa co učiť keby sa dalo dám 6 hviezd všetkým bezlepkacom odporúčam toto je moja top čo som vyskúšal. Doplňujem recenziu: podarilo sa mi tento rok ochutnať vo viacerých talianskych mestách bezlepkovú pizzu iba jedna bola takato dobrá. Ale táto bola o trošku lepšia. 😀.

Drahoslav Kalina - Pomerne chutný obed.... S obsluhou bez čakania a cenovo prístupné Menu. Prekvapilo ma, že sa obsluha niekoľko krát spýtala (6x), či mám objednané (viacero čašníčok)..

Vladis Michal - Krásne prostredie, nádherne.... Zariadenie, príjemne sa tu vždy cítim. Milá obsluha, jedlo výborné, dávajú si pozor na detaily. Vhodné prostredie na stretnutie v skupine ludí, teambuildingy a pod. Možnosť zarezervovať si velky stôl a pod. Čisté WC. NEfajčiarske! Spokojnosť a odporúčam.

Adriána Adriána - Napriek tomu, že.... Sme si v čase obeda objednali z jedálneho lístka, príprava netrvala viac, ako 15 minút. Najedli sme sa výborne. Odporúčam a ak budeme mať cestu do DK, určite prídeme znovu 👍.

stano stano - Majú jednu z.... Najlepších 🍕 v DK a obedové menu majú tiež výborne a páči sa mi že klasiku vedia urobiť a neboja sa urobiť aj inak zaujímavejšie. Mali sme tam aj viackrát oslavy a bolo nám príjemne..

Daša Brnová - Super reštika úplne.... Vhodná pre deti so širokou ponukou jedál, milí personál, my sme ju len nedávno objavili, zastavíme sa tu určite zakaždým, keď budeme v DK😊.

Dana Libiaková - Na prvý pohľad.... Neviete či ste dobre, lebo z boku to vypadá staro a ošúchane. Vo vnútri ale neviem povedať, lebo sme sedeli vonku. Jedlo dobré, čapovaná kofola/radler tiež dobré. Obsluha priemerná. Dobrá zastávka, keď cestujete a potrebujete sa niekde najesť..

tomas velecky - Výborné jedlo. Naozaj..... Aj Plzeň bola super načapovaná. Keď si však sadnem na terasu k stolu bez rezervácie, nečakám, že tam príde čašníčka a namiesto pozdravu na môj stôl rezervačku položí pre niekoho iného. Prosím, Oravci, robte niečo s tou obsluhou, nielen v tomto podniku to bola Achylova päta. Možno nejaké desatoro ústretového správania by stačilo hromadne poslať..

Číselne jej patrí 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Sme veľmi radi, ak sme ťa niečim inšpirovali a pevne veríme, že si na nás pri tvojom najbližšom gastrozážitku spomenieš a pridáš svoje jedlo na tento portál.