Overiť dostupnosť jedla Rebierka v reštaurácii
Zadajte svoj email nižšie a my preveríme, či v ešte stále pripravujú jedlo Rebierka
Bola vyústením hľadania najlepších rebier v Bratislave a mnohých odporúčaniach Bizón pubu. Obsluha zo začiatku pôsobila dojmom, že ju otravujem (len som si sadol), to sa našťastie zachvílu zmenilo, keď ma prebral kolega tej otrávenej pani. Rebrá mi neboli extra pochuti, ale chápem, že každý má pri rebrách svoju preferenciu (sladšie marinády vs. štiplavejšie vs. nesladké a podobne). Za veľký palec hore považujem čapovanú hroznovku. Za mínus studené zemiaky. PS naj rebrá hľadám ďalej..
Na pivo a k tomu niečo pod zub. Cez deň pripravujú obedy. Ponuka poteší širokú škálu pôžitkárov chmeľového moku. Nájdeme tu klasický poctivý ležiak, špeciály, či rezané alebo rovno litrový korbeľ. Ak niekto plánuje miesto zaradiť do svojho cyklovýletu, svoje dvojkolesové stíhadlo nemôže umiestniť na terasu. Za rohom sú však stojany. Nedá sa povedať, že sa nachádza v úplne tichej štvrti, občas zarachotí tatrovka. Po pár pivách to však budete vnímať inak a večer je aj tak väčšia vrava.
Bizona prehliadal, ale ked som sa teraz prvy krat dostal dnu vdaka rodinnej oslave, tak som bol nadseny. Vyborne nasvietene, vyborna atmosfera, vyborny gulas, vyborne rebrierka. Ale chvalim špeciálne Jula za pípou, lebo takto dobre načapovanú Plzeň som pil v BA naposledy pred vyse 15 rokmi u Kristiana na Michalskej. 1*
Rebrá v Bratislave, certifikovaná ocenená výčapňa pre Pilsner Urquell a super krčmová atmosféra. Ceny sú primerané a odporúčal by som si radšej dopredu rezervovať stol. V okolí sa dá aj zaparkovať, vo večerných hodinách aj pred podnikom. Určite tu odporúčam ísť, či už na pivo alebo sa najesť
Si ochutnala, boli jednoducho úžasné! Mäso boloskvelé, šťavnaté a dochutené. Okrem toho som si užila skvelé pivo Plzeň čapované presne tak, ako má byť. K týmto fantastickým rebierkam sa úplne hodil pre mňa hlavne šnyt. Celkovo to bola výborné a určite sa sem rada vrátim. Ak hľadáte miesto s výbornými rebierkami a skvelým pivom, nemôžem nič iné odporučiť!
Pekný, ale... Prišiel som, objednal som si. Medzitým som odišiel na toalety. Keď som sa vrátil, stôl, kde som sedel, bol obsadený niekým iným. Toto obsluha dovolí? Polievka vlažná, nápoj (hroznovka) ľadovo vychladený. Kofola iba vo fľaške. Kartou sa dá platiť iba účet nad €5.
Klasiku tohto podniku teda rebierka..Boli fantastické môžem len odporúčiť. Ja pivo nepijem ale kamarát s priateľkou si dal pivo a nevedel ho vynachváliť. Obsluha ( silnejší pán) dosť odmeraný..Keď som sa ho opýtal či sa nájde stôl pre 3 osoby, tak mi odpovedal pohotovo , že v žiadnom prípade a keď sme sa prešli trocha ďalej bol tam voľný stôl pre minimálne 6 osôb.. Takže miesto sme si našli sami.Našťastie nás obsluhovala čašníčka ( blondínka) milá, srandistka...
Pub chodíme už niekoľko rokov a čím dlhšie tam chodíme tak tým je cena vyššia a mäsa na rebierkach menej. Rebierka su chuťovo síce výborne ale kvalita je čím ďalej tým nižšia. Často sa stáva že aj zemiaky su surové, rebierka orezané na kosť a spálené. Prikladám fotky na porovnanie. Rebierka iba z pred pár rokov a rebierka aktuálne.
Klasik pokial sa jedna o tankovu Plzen a bravcove rebra. Co sa tyka piva aj jedla, podnik je stale vyborny. Pravda, casnici by vzdy mohli byt o trochu milsi a priestor o nieco menej krcmovy (z pohladu aromy a cistoty) ale to je zrejme normalne. Urcite odporucam ich grilovane rebra, na ktore sem chodievaju spokojni zakaznici uz dlhe roky.
Pivo výborné, dobre načapované. Interiér tiež vhodne zariadený. Jedol som rebrá. Boli dobré ale nemôžem povedať, že je to to kvôli čomu by somxsa vyslovene vrátil. Ako prílohu by som osobne zvolil namiesto zemiakov dobrý maďarský chlieb a namiesto kečupu a nejakého dressingu radšej chren a niečo kyslé k tomu. Obsluha ...no tá keby bola lepšia tak to pridá na kvalite a celkovom dojme tohto podniku. Inal ceny na dnešnú dobu fajn a pokoj e by som sa sem vrátil ak budem mať cestu