Overiť dostupnosť jedla Predjedlá v reštaurácii
Zadajte svoj email nižšie a my preveríme, či v ešte stále pripravujú jedlo Predjedlá
Zážitkovú gastronómiu a teda, zážitok to aj bol. Jedlo bolo zaujímavé a chutné. Dali sme si k nemu aj vínne a nealko párovanie ktoré len podporilo chuť jedla. Zaujímavé bolo ochutnať brezovú vodu, alebo víno z Brhloviec. Pred rezervovaním stolu som čítala rôzne recenzie ako napríklad, že porcie sú malé. Musím ale povedať, že porcie sú tak akurát, keďže ich je 9. Ak by boli vačšie už by sme to nedokázali zjesť ani ja, a ani manžel. Určite sa sem vrátime pri ďalšej výnimočnej príležitosti.
V Bratislave chýbal. Za Michelinským zážitkom tak už nemusíme cestovať do susedných krajín. Tento koncept Vám hneď pri bookovaní miesta pripomenie online rezervačný systém, na základe ktorého obdržíte ešte pred večerou telefonát, aby sa restaurácia uistila, že Vaša rezervácia platí a taktiež sa informujú o Vašich alergiách. Celý večer bol naozaj skvelý. Od úžasného prostredia, do ktorého je reštaurácia zasadená, cez jednoduchý interér a stolovanie až po skvelí personál (pozdravujeme slečnu, ktorá sa rozhodla opustiť české veľkomesto kvôli tejto práci, určite to bolo správne rozhodnutie). Jedlo bolo jednoducho skvelé, podávané formou degustačného menu, kedy menu nieje dopredu známe, čo sa Vám postará o zážitok z každého nasledujúceho chodu, kedy môžete hádať, čo Vás ešte čaká. Už teraz sa tešime na našu ďaľšiu návštevu, ktorá bude určite čoskoro. Top 3 nášho večera: poširované vajíčko, pena z prepáleného masla a zemiaková slama husací žalúdok, kelový list, foie gras, kešu pena s čiernym kelom, lokša fermentované višne, olivový olej, karamelizované orechy, topinambur, karobová zmrzlina
Boli 3 dobré, ktoré nás ako rodinu oslovili. Ja osobne som prišiel polohladný a odchádzal som hladný. Degustačné menu je vhodné až po večeri si dať ako koláčik večera. Nulový výber nealko a o pive snívajte, bohužiaľ nie každý má rád víno. Mal som možnosť jesť degustačné menu v zahraničí a bolo na vyššej úrovni.
Sa da vyskusat len na malo miestach. Odporucam aspon raz za zivot, stoji to za to. Pacilo by sa mi vsak, keby boli k jednotlivym chodom pokladane na stol aj karticky so zakladnym zlozenim, aby clovek nemusel byt tolko v strehu pri vyklade. A aj tak to pri tom mnozstve informacii rychlo zabudne co je skoda. Najmenej zaujimave pre mna bolo kuracie a uz trochu zvlastne mat tri sladke chody na konci. Parovanie vin v hodnote 40€/os. bolo dobre rozhodnutie bez ktoreho by to nebolo „ono“.
Irin a hlavne svojej šéfke. Nebyť JEJ tak by som asi nezažila taký pre mňa nový gastro- zážitok. Prajem aby sa celému tímu darilo . Podľa mňa ako degustacne menu spĺňalo všetko čo malo. Super obsluha, zaujímavé chody a krásna atmosféra. Držím palce. Prajem veľa príjemných hostí
Som sa na tento fine dining zážitok, ale... + dobré parovanie vín + niektoré jedla mali výborný twist alebo zaujímavé rozšírenie textúry + super zakončujúci dezert, bavilo ma to + pekné príbory a môj obľúbený tip pohárov + jedlo s hľuzovkou super - hlučne prostredie (naozaj sme sa prekrikovali. Priestor sam o sebe ešte zvýrazňuje hlučnosť, takže hudbu takmer nepočuť a ste mentálne v meštianskom pivovar - priestor pomerne nevýrazný, ničím ma nezaujal - časnicka mi odmietla doliať trošku vína pri jednom z chodov, čo mi pri zanechaní 125 eur na osobu príde prekvapujúce - obsluhovali nás 3 rôzny ľudia. Pri podniku tejto veľkosti by pokojne zvládli podržať 1 osobu na stôl. Bolo by to intimnejšie - od čašníčky mi chýbal taký ten personal touch. Taký ten pocit, že baví ma, čo robím, toto jedlo bolo robené s láskou a tak si ho aj daj. Na konci sa nás ani nespýtala, či nám chutilo. - voda účtovaná extra 3 eurá bez toho, aby som túto informáciu dostal vopred. Nie som fanúšikom účtov s prekvapením a odporúčal by som podniku, aby o tomto fakte informovali zákazníka vopred. Predidu zbytočným situáciám ako bola ta moja, keď sa mracim na blocek aj na reštauráciu. - k jedlu nám chýbalo menu, či už postupne odhaľované alebo zanechané na konci. Pri 9 chodoch a hluku okolo som sa po každom chode opätovne pýtal, čo je v jedle, čo tam mám hľadať... - niektoré pokrmi boli...poviem ako je, lenivé. Kurací supreme so zemiakom a pomerne nudným šalátom? V 2 jedlách baklažán? V 2 jedlách čerešňa?...asi som mal veľké očakávania - dostali sme jeden z chodov (chlieb s maslom) na stôl na 1 minútu a hneď sme dostali aj kurací supreme. To bolo brutálne nepraktické sme tým pádom jedli medzi dvoma chodmi - malé taniere, v ktorých bolo viacero jedál, boli naozaj nešťastné a ľahko sa nakláňali. Takže sme viacero stolov občas bojovali s jedlom, aby nám tanier neodišiel niekam na zem - ak jem 9 chodov a chcem si jedlo naozaj užiť, neprídu mi 3 hodiny postačujúce. Nejem pomaly, ale chcem si aj jedlo aj víno užiť, veď o čom inom ten zážitok je? Napriek tomu nám ponúkli na konci kávu, ale 3 minútu po odmietnutí nám už bolo povedané, že máme ísť a podnik sa zatváral. Asi sme tú kávu mali do seba kopnúť. Na zhrnutie bolo mi ľúto, že devil is in the detail. Koncept je zaujímavý, snaha o tvorbu jedál je zaujímavá, ale to ALE je pomerne veľmi veľké.
Dve návštevy. Počas prvej (december 2022) bolo všetko super, podniku sa nedalo nič vytknúť. Obsluha bola milá a veľmi profesionálna, jedlo fantastické a inšpiratívne. Bohužiaľ, pri druhej návšteve sme až také šťastie nemali (september 2023). Jedlo bolo stále výnimočné, možno dokonca aj lepšie ako minulý rok. Sklamala nás však obsluha. Prvým problémom sa ukázalo byť víno - mali sme objednanú fľašu, pričom víno sme chceli piť ku všetkým chodom. Keď však obsluha priniesla v poradí druhý chod, naše poháre boli prázdne a nikto si to nevšimol. A ani nasledujúcich niekoľko minút sa nám nepodarilo zachytiť pozornosť obsluhy, takže sme len sedeli s jedlom pred sebou a čakali. Druhý problém nastal hneď pri ďalšom chode - jednalo sa o penu, ktorú bolo treba jesť lyžicou. Tú sme však od obsluhy nedostali, takže sme opäť čakali, kým si nás niekto všimne (v tomto prípade to našťastie bolo skôr a navyše si čašník po privolaní problém všimol sám aj skôr, než sme ho stihli vysvetliť). Ďalším problémom bol syrový tanier - extra chod, ktorý si možno doobjednať. Keď sme už boli rozhodnutí, že si ho dáme, oznámil nám čašník, že hoci všetci ostatní k nemu dostali briošku, už sa minula, takže my by sme dostali knäckerbrot. Myslím si, že v reštaurácií, ktorá funguje iba na rezervácie, teda presne vie koľko hostí príde, by s nedostatkom surovím problém naozaj nemal byť. Navyše knäckerbrot jednoznačne nie je alternatívou k domácej brioške opečenej na masle a už vôbec nie za rovnakú cenu. Posledným, našťastie najmenším, prehreškom bol nedostatok utierok na ruky na toaletách - reštaurácia používa malé textilné uteráky. Nie je veľmi príjemné, keď si človek ruky po umytí nemá kam utrieť. Na záver, keď už sa reštaurácia vyprázdňovala, sme od vedľajšieho stola započuli, ako čašník ponúka kávičku zdarma a celkovo konverzácia pôsobila, že sa so zákazníkmi od tohto stola poznal. Zároveň tu počas celej večere trávil nepomerne viac času, čo bolo aj dôvodom, kvôli ktorému sme my nevedeli upútať poronosť. Na zvýšenej pozornosti voči známim síce nie je nič zlé, avšak v podniku vyššej kategórie (a pri daných cenách - náš účet presiahol 300 € za 2 osoby) by to naozaj nemuselo byť na úkor starostlivosti o ostatných "bežných" zákazníkov. Nie je to dostatočne profesionálne. Dúfame že do budúcna reštaurácie na svojom personále zapracuje a vráti sa ním na úroveň z prvej návštevy
Degustačne jedlo zostavené s 9 chodov,vína skvelé,interier reštaurácie ma nijako nezaujal,pôsobil chladné a nezaujmavo,stoličky by sa zišli ine,boli dosť tvrdé a celkovo zo stolom dosť stesnieny priestor,personál milý ,ale na začiatku nám bolo povedané že budú podávať ku každému jedlu vína a nealko,boli sme pár a ja som bol šofér,smola,vína podavali a nealko nedoniesli žiadne!!!,ak nerátam flaše vody za 3eur,a chýbal nám aj menu listok,síce vždy keď doniesli chod tak povedali čo nám priniesli,ale pri toľkých chodov si to nazapametujete,a nakoniec sme si objednali 10 chod syry,za nás sklamanie
Ten zážitok, ktorý mi bol dopriaty pri degustácií párovaného vínka k jednotlivým chodom chutného a esteticky bezchybne servírovaného jedla. Avšak bola to moja prvá a zároveň posledná návšteva Irin. Veľa stolov na malý priestor a teda atmosféra v reštaurácií pripomína skorej hostinec ako zážitkový večer. Chápem že majitel sa snaží zarobiť čo najviac a preto maximalizoval počet hostí na maximum, ale ten pocit, keď sa Vás na záver spýtajú či si dáte kávu a po jej donesení vám dajú maximálne 15 minút na jej vypitie, je fakt nepríjemný. Čo sa týka samotnej večere…. nemalo to dušu. Škoda že menu neprišiel predstaviť šéfkuchár - molo by to úplne iný efekt ako ked nám čašníčka neosobne a rýchlo odrabkala informácie o jedle. Takýchto chýb či nedostatkov by sa tam našlo veľa. Hodnotím prísne, ale ľahká večera pre štyroch za 550 eur musí byť bezchybná.
Celom pracovnom roku som sa rozhodol pred Vianocami odmeniť sa, pretože tvrdá práca by mala byť odmenená tým najlepším jedlom. A to Irin. jednoznačne je! Ďakujem šéfkuchárovi Lukášovi Heskovi a celému jeho mladému tímu za odvahu priniesť a udržiavať v napredovaní na Slovensku koncept, ktorý má svetovú úroveň v každom jednom detaile... * priestor je nádherne intímny až posvätný. * servis je tam pre Vás a vie presne čo znamená slovo služba. O profesionalite, v tomto prípade, je vôbec bezpredmetné sa baviť, tu je to hygiencký faktor. * jedlo, hm, čo dodať, Lukáš Hesko je virtuóz, takto vyskladať ingrediencie, kde každá má svoj význam a necháva ich vyznieť nielen v celku aj osobitne, to je pre mňa nepochopiteľné. Je to čistá alchýmia. Zrazu je človeku jedlo zrozumiteľné. Klobúk dole. * hudba, asi prvá gastro prevádzka na Slovensku, kde som nemal chuť si pustiť vlastný playlist. * umenie, tak toto je tam cítiť všade, od miesta, kuchyne a v zásade celkového pocitu. * toaleta, kiežby som mal takú aj doma... A aby som nezabudol, cena, tak tá je za to všetko čo tu na hosťa čaká viac než adekvátna. Tu neplatí value for money, tu je value more than money. Inak, zo zaujímavosti som si prečítal aj iné recenzie a ostal som v nemom úžase na kritiku sedenia, že šéfkuchár neprišiel k ich stolu, že tam bol hluk a podobné ... . No, tak buď ste sa boli najesť v inej reštike, alebo neviete mať v úcte jedlo. Všetky zmienené názory sú absolutne subjektívne hejty, ktoré s realitou nemajú nič spoločné. A som veľmi rád, že som s nikým z Vás nemusel sedieť za jedným stolom pri tejto výnimočnej a zážitkovej večeri. Mať pri sebe počas jedenia notorického sťažovateľa je energetické upírstvo. A Vám, ktorí sa ešte len chystáte Irin. navštíviť, želám dobrú chuť a majte v ňom krásny čas. Toto je umenie vychutnávať si život a odmeňovať sa v ňom. 🙂
Koncept pre Slovenskú gastronómiu. Zákazník sa odovzdáva do rúk tohto konceptu s malými možnosťami odchýlky... Ak necháte pred dverami tohto konceptu ego zákazníka " ktorý je pán " užijete si . Ja ako zákazník by som si neobjednala morské plody, nič s hľuzovkou ... a predsa. Musí avšak vyzdvihnúť umenie pekára- cukrára.... všetko bolo super ale chlieb , ťahaná štrúdľa famózna .... ďakujem za odvahu zaradiť chlieb ako jeden z chodov...... Vína, Somelier ..... digestív podčiarkol veľkoleposť večera .
Super zážitok. Nemám čo vytknúť. Jedlá fantastických a aj netradičných chutí. Určite odporúčam. Pre dokonalý zážitok by to chcelo väčšie priestory pre intímnejšiu atmosféru pri stoloch (aj tri krát od okolitých stolov sme si vypočuli informácie obsluhy o podávanom jedle či nápoji, ako aj konverzácie okolitých hostí ). Chcelo by to zmeniť aj hudobný repertoár na niečo menej hlučné a vhodnejšie k tomuto zážitku. A samozrejme čakanie pred zamknutými dverami reštaurácie tiež nepridá na zážitku z príjemnej večere. Určite odporúčam každému aspoň raz navštíviť a urobiť si vlastný názor. Ja sa však určite vrátim a verím že moje postrehy budú prínosom pre zlepšenie celkového zážitku v budúcnosti. Za mňa určite odporúčam.