Celom pracovnom roku som sa rozhodol pred Vianocami odmeniť sa, pretože tvrdá práca by mala byť odmenená tým najlepším jedlom. A to Irin. jednoznačne je! Ďakujem
šéfkuchárovi Lukášovi Heskovi a celému jeho mladému tímu za odvahu priniesť a udržiavať v napredovaní na Slovensku koncept, ktorý má svetovú úroveň v každom jednom detaile...
* priestor je nádherne intímny až posvätný.
* servis je tam pre Vás a vie presne čo znamená slovo služba. O profesionalite, v tomto prípade, je vôbec bezpredmetné sa baviť, tu je to hygiencký faktor.
* jedlo, hm, čo dodať, Lukáš Hesko je virtuóz, takto vyskladať ingrediencie, kde každá má svoj význam a necháva ich vyznieť nielen v celku aj osobitne, to je pre mňa nepochopiteľné. Je to čistá alchýmia. Zrazu je človeku jedlo zrozumiteľné. Klobúk dole.
* hudba, asi prvá gastro prevádzka na Slovensku, kde som nemal chuť si pustiť vlastný playlist.
* umenie, tak toto je tam cítiť všade, od miesta, kuchyne a v zásade celkového pocitu.
* toaleta, kiežby som mal takú aj doma...
A aby som nezabudol, cena, tak tá je za to všetko čo tu na hosťa čaká viac než adekvátna. Tu neplatí value for money, tu je value more than money.
Inak, zo zaujímavosti som si prečítal aj iné recenzie a ostal som v nemom úžase na kritiku sedenia, že šéfkuchár neprišiel k ich stolu, že tam bol hluk a podobné ... . No, tak buď ste sa boli najesť v inej reštike, alebo neviete mať v úcte jedlo. Všetky zmienené názory sú absolutne subjektívne hejty, ktoré s realitou nemajú nič spoločné. A som veľmi rád, že som s nikým z Vás nemusel sedieť za jedným stolom pri tejto výnimočnej a zážitkovej večeri. Mať pri sebe počas jedenia notorického sťažovateľa je energetické upírstvo.
A Vám, ktorí sa ešte len chystáte Irin. navštíviť, želám dobrú chuť a majte v ňom krásny čas. Toto je umenie vychutnávať si život a odmeňovať sa v ňom. 🙂