Overiť dostupnosť jedla Zákusok v reštaurácii
Zadajte svoj email nižšie a my preveríme, či v ešte stále pripravujú jedlo Zákusok
Som ju navštívil a bol som milo prekvapený. Quiche so šunkou syrom a vajíčkom mi náramne chutilo. Rovnako aj obložený chlebík s údeným lososom a pomazánku. Chlebík presne podľa predstáv. Je pravda, že je to tu drahšie ako v iných pekárňach ale ak máte radi prémiovú kvalitu určite odporúčam vyskúšať.
Nehľadáme len miesta pre rýchlu kúpu vecí,výrobkov a vybavené,ale miesta s dušou, atmosférou a čarom,ktoré nás vtiahne so sebou. A toto je práve jedno z takých miest...po vkročení do pekárne vás na prvú omámi vôňa čerstvého chlebu, niekde spoza tej vône rozvoniava čerstvá káva a za tým všetkým vás víta milý úsmev za pultom, čo v dnešnej dobe nie je samozrejmosťou, o to viac to človeka prekvapí a poteší. 😊 Určite budeme verní a s radosťou sa vracajucí zákazníci, ktorí budú dobré meno a kvalitu širiť ďalej. 🙏
Minimálne najradšej v Trnave a navštevujem ju vždy keď sa vrátim na Slovensko. Od príchodu Vás očarí príjemný koncept otvorenej kuchyňe. Priestor medzi zákazníkom a personálom rozdeluje pult s už na pohľad chutným sortimentom, ktorý verím, že ohúri aj toho najprieberčivejšieho zákazníka. Tento gastronomický zážitok vám spríjemni aj vynikajúca káva a samozrejme vždy milý a usmievavý personál. Verím, že každý zákazník vyjde z tejto prevádzky minimálne o ždibec šťastnejší ako do nej vošiel. Vrelo odporúčam
Poviem, že v Trnave sa nedá nájsť pekáreň, ktorá by mala hutnejší a chutnejší chlebík, nehovoriac o všetkých tých ďalších maškrtách. :) Všetko by to bolo pekné, no nie s láskou a príbehom. Naštastie ľudia, ktorí vám ten chlebík podávajú sú vždy usmiati, láskaví a ochotní poradiť. Vďaka za Vrzukáča, buďte tu prosím navždy. :)
Pecivo,je vidiet veľku snahu, vela vyrobkov no kvalitovo to niekde pokulhava, pani nevedela ani presne povedat co je pouzite v danom pecive, cize ked niekto nechce jest palmovy tuk tak sa to nedozviete tak jednoducho ci to tam naozaj je alebo nie, Chlebiky semolinovy a zemiakovy vynikajuce za cerstva no za dva dni boli tie chleby chutovo oba nie moc dobre a dost tvrde, nakoniec skoncili oprazene vo vajicku lebo sa nedali normalne dobre konzumovat, cize nevieme preco sa to stalo kedze ine kvaskove chleby co kupujeme mame tyzden a takmer bezozmeny makke :) Taktiez sme ochutbali pistaciovy croisant,musim uznat ze posledny krat pretoze velmi plnka tiekla a bolo to tak presladene ze je to az odporne :( Kazdopadne vela stastia a urcite je co zlepsovat ;) Re.: Neviem kto co a jako, ja nevravim ze ten chleba sa nedal jest, iba to ze po dvoch dnoch bol tvrdy a pripominal nam nieco podobne ako z kauflandu.. A ku croisantu poviem iba to ze to bolo kupovane ked bolo vonku 11stupnov, a tieklo to vsade mozne a nemozne, nevieme aku plnku do toho robite ale bola naozaj velmi presladena, zhodli sa na tom viaceri ludia takze nevieme no ;) da sa to robit aj inak, ak neviete ako mozno treba pobehat aj ine prevadzky po slovensku pre pripadnu predstavu :) A sendvice alebo chlebicky by som sme si nekupili pretoze nam je jasne ze obsahuju minimalne tie šunky éčka v podobe dusitanu a pod.. o tych nevravime kazdopadne nic, iba o tom co sme si kupili ;)
Vždy ma víta usmiaty ochotný pár a všetko, čo som zatiaľ ochutnala bolo výborné. Chodím tam veľmi často a odporúčam všetkými desiatimi. Veľa kvalitného pečiva inšpirovaného talianskou kuchyňou a moderný koncept celej prevádzky. Cenovo nájdete aj lacnejšie, ako je táto pekáreň, ale za dobré a kvalitné jedlo som si vždy ochotná priplatiť. Inde nechodím, len tu mi chutí 😆 keď mám chuť na sladké, vždy stavím na osie hniezdo s karamelom a keď na slané, tak často si dám cioppinu alebo focacciu ❤️