Overiť dostupnosť jedla Miešané vajíčka na chlebíku v reštaurácii
Zadajte svoj email nižšie a my preveríme, či v ešte stále pripravujú jedlo Miešané vajíčka na chlebíku
2 miešané vajíčka na čerstvo opečenom domácom chlebíku s vlastným kečupom z čerstvých paradajok
Velmi prijemne prekvapili beruc do uvahy prostredie. Krasny dizajn, krasna budova. Ak by sa hodnotilo potialto dam 7 z 5... Obsluha vyslovene slaba, po 10 minutach som uz musel mavat na casnikov aby aspon doniesli jedalny listok. po dalsich 10 aby sme si mohli objednat. jedlo taky priemer, nic extra ale pomer cena kvalita povedzme ze fajn. ak sa zlepsi obsluha (mozno ze staci sa zabehnut a vycibrit system) bude to naozaj top restauracia a hodnotenie rad upravim
Večer aj vďaka celému konceptu Werk v Jurkovičovej teplárni. Miesto, budova, dizajn a ohľad na každý detail hovorí za všetko, naozaj famózne a aspoň na chvíľu sa v Bratislave citit ako na Manhattan je top pocit. Jedlo bolo super, na pohľad očarujúce, kvalitné suroviny a za nás top menu poskladané medzinárodnou kuchyňou, z ktorého si vyberie aj najnáročnejší hosť. Personál bol veľmi milý, ochotný, vždy pohotovo poradil a reagoval vtipne no zároveň s rešpektom čo hovorí veľa o vysokej profesionalite (pozdravujeme Angie☺️), veľká vďaka GM Erikovi za jeho ochotu sa nám venovať a čo to prezradiť o koncepte Werk. Super atmosféra, hudba a samozrejme chutné drinky nám vyčarili pocit spokojnosti. Je super, že niečo také ako Werk v Bratislave vzniklo, prajem Vám veľa, veľa zákazníkov a aby ste si vždy udržali top formu ako ste si nadstavili. Pre mňa osobne ste príkladom toho, ako v skutočnosti má vyzerať kvalitná gastronomia. Radi sa k Vám opäť vrátime. ĎAKUJEME😊
Priestor a za p.manazera, ktory nas pri vchode pekne privital a ponukol nam stol. 2* za casnicku, ktora sa pri 7-8 stoloch (nie plnych) stracala 3* za jedlo, consomme proste nemoze byt podavane vlazne a nedochutene. Gnocchi..hovadzie trhane suché, omacky z paradajok veľmi malo(skoda, bola chutna)pecorina ako ked v Bratislave snezi :) Samotne gnocchi boli ale famozne, asi najlepsie ake som jedol. Losos bol fajn, ale skor taky priemer. Jedlo bolo pripravene rychlo, pritom reštaurácia bola plna. To sa počíta. Povedat, ze jedlo bolo zle nemozem, ale ten hype, ktory ste okolo toho urobili sluboval gastro zazitok. Cakali sme nieco na urovni Vasho Ria, ale skor to bolo take Kubu. Zaciatky su tazke, drzim palce.
Naozaj pochváliť tento skvelý koncept príjemná atmosféra ,zaujímavé jedlá ale hlavne by som chcel poukazať na bar ktorý je naozaj na profesionalnej úrovni a vidno že to barmana baví a napĺňa,tak ako jeho kolegov za barom. Ako som sa rozhodoval piatok kam do mesta zvolil som si Werk ako som si sadol na bar už som vedel že to bude zážitok. Prijemne privitanie barmana ktorý sa mi predstavil ako Branislav.Karafa s vodou a prossecco ako welcome drink potešil. Samozrejme pan barman predviedol skvelú prípravu drinku tak ako môjho tak aj ostatných a bola ho radosť sledovať a bolo vidno že vie čo robí. Z obyčajného večera bolo zrazu ukážka barmanskeho remesla. Tlieskam a ďakujem ešte raz pánovi barmanovi Branislavovi.
Naozaj pekný - vysoké stropy a industrialny dizajn. Mali sme rezerváciu na skoršiu poobednú hodinu a tak sme si ešte vychutnali reštauráciu takmer poloprazdnu. To sa však večer zmenilo, a do par hodín sa úplne naplnila, ľudia vonku čakali na stôl, čo pripisujem počiatočnému boomu a instagramu. Jedlá sme ochutnali všakovaké, boli chutné. Ceny mierne prestrelené, ale nové centrum mesta a moderné priestory - dá sa to chápať. Obsluha bola mierne vyvedená z miery, občas zmätkovala, čo bolo spôsobené predpokladám ešte vtedy novo otvorenym podnikom. Hádam je už personál zladený. Podnik odporúčam navštívit ak na niekoho chcete urobiť dojem, a dat si zopár koktejlov a niečo zahryznút v naozaj krásnom priestore. Jedna rada-ak chcete pokojne jest určite sa usaďte pri vhodnom stole. My sme sedeli v lounge časti pri nízkom stole a tam sa jedlo veľmi ťažko.
Prekvapena, aky podnik medusa dokazala vytvorit. Je fakt nadherny co sa tyka zariadenia, kuchyna topka jedlo bolo perfektne a krasne musim pochvalit sefkuchara Tomasa, vyborne poradil. Casnici musia trosku zabrat, mala som pocit, ze pokial nemame flasu na stole tak niesme hostia, musela som dlhsie cakat kym si ma niekto vsimol aby som si objednala jedlo a potom neskor aj aby som si objednala pitie. No nezneprijemnilo to moju navstevu, nakolko moj ciel bol kuchyna a bar. No bar musim vychvalit aj napriek tomu, ze bol podnik plny,drinky lietali von rychlo. Specialne chcem pochvalit Branciho, drink bol chutny, krasny a celkovo posobil za barom ako doma. Fakt musim pochvalit tento podnik. PREKVAPIL
Sme chceli stravit prijemny vecer pri vinku a dobrom jedle, co sa nam podarilo. Hudba, svetlo a celkovy dojem z podniku hodnotim na 10/10. Jedine minus bolo, ze sme si objednali dezert tusim o 21:50, kedze nam bolo povedane, ze kuchyna funguje do 22:00, no prisiel za nami casnik s tym, ze uz nam zial dezert nepripravia. Este jedna vec, ktoru by som vytkla (aj ked to vyznie asi zvlastne) je, ze obsluha za nami prisla pocas vecera asi 30x, co uz bolo miestami trochu otravne. Je super, ak sa personal zaujima o vasu spokojnost, ale treba podla mna najst zlaty stred. Inak toto miesto odporucam na 100% a urcite sa sem este velakrat vratim. Dakujeme.
Atmosféra tiež. Boli sme tu cez víkend na raňajkách, takže neviem zhodnotiť, ako vyzerá podnik počas najrušnejších časov - ráno bol úplne prázdny. Raňajkové menu je celkom pestré, naje sa aj vegán, hoci musím povedať, že ovsená kaša bola dosť fádna a nedochutená. Veľmi chválim domáce pečivo, vajcia benedikt tiež ušli, aj keď na môj vkus boli priveľmi tekuté. Ako najväčšie mínus by som vytkla listový šalát, respektíve zmes, ktorá bola na tanieri síce len ako garniš, ale pôsobila lacno a jednoducho.. na dozdobenie by som zvolila radšej rukolu alebo polníček - vyzeralo by to omnoho vkusnejšie. Nakoľko sa pohybujeme v trochu vyššej cenovej kategórii, bolo by dobré dbať aj na detaily. Zhrnutie: priestory, obsluha, kvalita - super, jedlo - priemer.
Priestor, velmi vkusne a rozumne navrhnuty, zrozumitelny. Obsluha ustretova a pozorna. Stavaju sa do polohy vysokeho standardu a tak ich treba aj hodnotit 😀 Jedlo - paci sa mi koncept otvorenej kuchyne, kde vidite panom kucharom na ruky - velmi profesionalne pracujucich. Suroviny a prevedenie na dobrej urovni…zial premna chyba dusa jedla, kazde jedlo pozostavajuce z niekolkych surovin je v kazdom “dieliku” dobre prevedene, dobre vyzerajuce, ale dohromady by som od “vysokej gastronomie” (do ktorej sa sami stavaju) ocakval lepsiu suhru chuti - wuau efekt sa zial nedostavil ani v jednom z 5tich ochutnanych jedal. Opakujem, bolo to fajn, ale nic extra. Podnik je “vytvoreny” zhora…velky doraz na priestor a koncept a do toho zasadeni ludia…ja si tam viem predatavit v rovnakom priestore dobre fungujucu onieco lepsiu kolkovnu, vela dobreho piva, pitia a jednoducheho, ale kvalitne uvareneho jedla. Drzim Vam palce 😀
Na neskorsi obed , krasne priestory , prijemne sedenie, vyber napojov a samotne limonady velmi dobre, s jedlom to bolo horsie. Predjedlo bolo vyborne - paradajky s jarnou bryndzou, hlavne jedlo som mal kari - casnicka na moju otazku povedala te je velmi mierne stiplave skoro vobec. Stiplave bolo riadne ale to je vec chute , nepacilo sa mi ze zelenina a tempeh bol nakrajany na dlhe platky co som nepochopil pretoze cele ich do ust nikto neda a bolo si treba v miske zeleninu s tempehom pokrajat - co je u kari dost divne , kimchi bolo stiplave este viac co je ok ale som sa na to pytal a ze nie je . Dcera mala makarony s paradajkami pricom susene paradajky boli tiez velke kusy a zle sa dali pozut - skratka sa vzdy do jedla krajaju na male kusky . Kuraci hamburger mal cudnu olejovu pachut a druha dcera ho ani nedojedla . Obsluha bola priemerna , personal bol scasti vonku pred podnikom kde sa bavili pripadne telefonovali . Chapem ze sme boli mimo silnych navstevnych hodin ale na restauraciu tejto triedy a deklarovanej kvality sa to nehodi. Zaverom - vzhladom na ceny a pekny priestor tazko priemerne uz sem nepojdeme
Ma teší, že Medusa Group vytvára ďalšie miesta kde sa dá celkom dobre posedieť. Na druhej strane mi vadí, že ich podniki sú zbytočne predražené. Aj tento Werk patrí k tomu. Pri značke Medusa viem, že majú príjemné miesto na posedenie pri pive, lenže veľmi rýchlo môžem ísť aj ďalej, lebo nechať za 3 pivká 11,10€ je fakt na premýšľanie. V tejto dobe to nebude určite podnik na časté návštevy....
S kamoškami prišli na raňajky o 9:30. Čašníčka nás obslúžila v priebehu pár minút a nápoje sme mali na stole do 10 minút od objednania - super. Jedlá prišli viac-menej v rovnakom čase (4 rôzne) a každé z nich chutilo výborne. Krásne priestory. čísté toalety a milý personál. Určite sa vrátime :)
Na vysokej úrovni spolu s dizajnovým prostredím v historickej budove presne definuje reštauráciu Werk. Spomedzi zaujímavých à la carte jedál si každý určite nájde to svoje. Veľmi odceňujem ich "domáce" fermentované limonády a bez ochutnania dezertu Mango&Kokos by hosť jedloznačne nemal odísť. :)
Jurkovičovej teplárne. Dokonalý design interiéru. Atmosféru dotvára vhodne zvolená hudba, live DJ, perfektná obsluha a zaujímavý výber moderných jedál. V bare moje obľúbené giny a single malt whisky z Islay. Výborná arabica (Etiópia) a fresh sezónny dezert "čučoriedka/pomaranč.
Krásna reštaurácia s veľkým potenciálom. Veľmi sa mi páči extetiér aj štýlový interiér, nábytok, rastliny a osvetlenie. Žiaľ hlavný účel reštaurácie je sa najesť. Za cenu, ktorú zaplatíte ale nedostanete nič extra. Skúsila som aj denné menu aj a la carte. Porcie sú naozaj malé, nikto pri stole sa z toho nenajedol. Žiaden extra gastronomický zážitok. Ešte aj obsluha priznala, že porcie sú primalé.
Slovenské pomery. Už pri príchode nás prekvapil veľmi pekný zladený interiér, pokračovalo to príjemnou a pozornou obsluhou. Všetky jedlá čo sme ochutnali - predjedlo, hlavné a dezert boli krásne naservírované a chutné. Craft pivo nám tiež veľmi chutilo. Cenovo trošku vyšší priemer ale stojí to za to. Nenašli sme žiadnu chybu :) Čoskoro sa určite vrátime. Ďakujeme!
Zákazník vrelo odporúčam WERK. Kvalitná kuchyňa, prijemné posedenie v reštaurácii s možnosťou relaxačnej kaviarenskej časti ☕️ Krásne luxusné prostredie s terasou v lete. Najviac oceňujem príjemný a usmievavý personál / dnes Veronika :) / Odporúčam Werk aj na biznis stretnutia alebo aj večerné posedenie s partnerom alebo priateľmi 😊