Jedlá:
Podrobnosti reštaurácie:
- Možnosť donášky
- Možnosť konzumácie jedla vo vnútri
- Možnosť jedla so sebou
- Bohatá ponuka vín
Otváracie hodiny:
pondelok: | 9:00 - | 0:00 |
utorok: | 9:00 - | 0:00 |
streda: | 9:00 - | 0:00 |
štvrtok: | 9:00 - | 0:00 |
piatok: | 9:00 - | 0:00 |
sobota: | 10:00 - | 0:00 |
nedeľa: | 10:00 - | 22:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Eva Vargová
"Už dávno som..."
Nezažila tak príjemnú obsluhu. Ako predjedlo sme si dali bruschettu s N'Duja pomazánkou ktorá bola akurát pikantná. Pizza patrí asi medzi mojich top 10 na Slovensku ale trochu ma sklamal dezert. Tiramisu bolo velmi priemerne, krém bol takmer biely a ja preferujem keď sa použije viacej vajec, potom je krém do žltá, je viac nadýchanejší a lepšie chuti.
Matej Weisz
"Už dlhší čas..."
Sme chceli ochutnať vašu kuchyňu a prvá návšteva naplnila moje očakávania. Dali sme si chobotnicu na balzamiku s listovym šalátom a pizza chlebom. Lahky letný obed sme mali na stole do 15 min. Chobotnica čerstvá, lahodná s plnou jemno vlastnou chutou, dala sa prekrojit aj vidlicou👍 listovy šalát čerstvý, pizza chlieb tenký chrumkavy s vôňou čerstvého rozmarnú a olivového oleja. Maximálna spokojnosť s jedlom aj obsluhou aj prostredím neďaleko centra Nitry, ďakujeme všetkým za vynikajúci kulinársky zážitok.
B H
"Prvy dojem nebol..."
Najlepsi, boli sme v restauracii takmer sami, asi kvoli horucave a chybajucej klimatizacii. Jedlo vsak bolo vyborne, pizza na taliansky styl, teda nizke suchsie cesto. Ceny su kvalite jedla primerane, vratime sa vsak iba ked bude vonku chladnejsie.
Peter Scharf
"Veľmi chutné a..."
čerstvé jedlo. Vždy niečim prekvapia aj v rámci obedového menu . Dnes to bola naozaj top chrumkave , mäkké kačacie masko na štýl ala hamburger v knedlikovej žemľy s červenou kapustou a skaraméizovanou cibuľkou . Naozaj to bolo famózne . Odporúčam , prijemne prostredie , obsluha a gastronomická úroveň .
Slavomíra Ladzianska
Michaela Klištincová
Ján Ďurica
"Ak chcete ísť..."
Do Talianska, stačí prísť do tejto reštaurácie. Obsluha na úrovni, jedlo výborné (obzvlášť paradajkový krém, ktorý je ako z talianskej učebnice!). K dispozícii aj detské ihrisko s trampolínou. Žiaľ sa to Taliansku podobá aj cenami, ale tak asi tam nebudete chodiť každý týždeň.
Robo K
"Tri návštevy nie..."
Sú nekonečne veľa. Tri návštevy však nie sú ani celkom málo. Obzvlášť, ak nasávate atmosféru, "vdychujete" čo sa okolo vás deje, ako ten zvláštny hodinový stroj funguje - či "s vrzgotom a pískaním, alebo ľahúčko a harmonicky" - a ako do seba zapadajú /prípadne "ne-"/ všetky tie jeho súkolia... Áno - metaforicky - práve tie, ktoré v konečnom dôsledku prezrádzajú gro o atmosfére a fungovaní danej kuchyne a tímu. Či si senzoricky, ale aj podprahovo "prečítate" - že okolo vás hostí chodia ľudia so zmyslom pre povinnosť a či svoju prácu majú radi alebo "iba robia čo musia". Záleží i na tom či dostanete úprimnú otázku počas konzumácie, prípadne v jej závere - či je všetko v poriadku, prípadne či máte iné, ďalšie priania - a či ich vaša spokojnosť naozaj poteší. Tiež či - ak sa opýtate na to, čo by vám naozaj radi ponúkli - a dostanete zanietenú obšírnu odpoveď, v čom sú naozaj majstri a čo považujú za "rodinné zlato" svojej ponuky. Ak vám s hrdosťou garantujú čerstvosť i kvalitu surovín, rýb a špecialít - dostaví sa potešenie i odhodlanie ochutnať čo to z jedálnička... Exteriér bežného štandardu no neurazí. Interiér patrí k lepšiemu priemeru. Dôležitá je čistota a prívetivosť prostredia. Ak ste zažili atmosféru menších reštaurácií v grécku, v taliansku či trebárs v belgickom Bruseli - vystihovala ich (teraz hovorím o tých s najlepšími gastronomickými zážitkami) vždy výnimočná kvalita jedál, čistota a prívetivosť a profesionalita personálu. Ani náhodou ich necharakterizuje okázalosť prostredia a samoúčelný prepych či snobstvo. Ak sedíte pri tabuli s 12 ľudmi, kde si každý vyberie iné jedlo, a i napriek tomu je každé pastvou pre oči a kde (by vaše oči najradšej ochutnali z každého taniera) a kde všetkým pri stole naozaj chutilo - je to potešenie, motivácia prísť opäť i satisfakcia - že výber podniku bol správny. A teraz k jedlu: Ak ste priaznivec pizze /podotýkam a zdôrazňujem PIZZE a nie jej všakovakých "imitácií"/ tak ste na správnom mieste. Cesto tak tenké a lahodné, že nenájdem tie správne slová, suroviny v nenarieknuteľnej kvalite i v optimálnom množstve - vo výsledku je možné konštatovať jediné: Dokonalá - ale výstižnejšie: PRAVÁ PIZZA! Klobúk dole - lepšiu som naozaj doposiaľ NIKDE v SR nejedol. Hoc viaceré z nich boli výborné i vynikajúce. Cestoviny, steaky, ryby, morské plody a šaláty sú nateraz v poradovníku - ak sa tu vyskytnete v čase obeda v pracovných dňoch a zhodnotíte čo sa roznáša okolo vás po okolitých stoloch ostanete - s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou - v duchu s odhodlaním, že "vám neostáva na výber nič iné", ako vodiť sem vašu rodinu a známych ešte pekných zopár desiatok návštev... Samozrejme za predpokladu, že nezažijete pri žiadnej z nich sklamanie - v čo v tejto chvíli odhodlane verím. Teda za nás nateraz plný počet a ďakujeme za jedlo u vás - je naozaj výnimočné - v tom najlepšom slova zmysle. PS: Nateraz asi 30-40 návštev za tri roky, dve či tri drobné klopýtnutia - ale stále sem chodíme najradšej.
Kristína Zimovčáková
"Známa ale celkom..."
Nevýrazná reštaurácia, ktorá sídli viac menej mimo centra Nitry, laka svojich zákazníkov na určite vyšší gastronomicky zážitok. Viem, že sme na Slovensku ale tu by som čakala viac toho Talianska, všetko je o ľuďoch a aj tu to nebolo inak. Obsluha mila, hneď sme boli obslúžení ale ten taliansky šmrnc mi tu chýbal, ktory by zanechal lepšiu atmosféru. Najedli sme sa super, ceny sú trošku navýšene k danému menu, hlavne pri predjedlách ale v dnešnej dobe to viac menej chápem. Inak odporúčam.
Soňa Talianová
"Morské plody ako..."
Sa patrí, cesnak, olivový olej, biele víno, grilovaná chobotnica navyše s originálnou príchuťou po grilovaní s tým správnym vínom skutočný gastronomický zážitok. Jediné či by som kuchárovi odporučila jakobsové mušle potreť zmesou olivového oleja len trochu cesnaku, bieleho vermutu a na panvicu s tým. Je veľká škoda tak jemné mäso zničiť napatlanou strúhankou, inak skutočná “Cucina Mediterana”. Prostredie čisté a veľmi príjemné, obsluha 5 hviezdičiek z 5. Ak si chcete nechať rozmaznať zmysly a mentálne si oddýchnuť, túto reštaráciu rozhodne odporúčam.
Lady
"Predjedlo tatarák z..."
Tuniaka bol super. Ale úprimne čakali sme od tejto reštaurácie viac. Reštauráciu sme našli na instagrame kde sa prezentuje ako najlepšia Talianska reštaurácia, no chýbalo nám tam viacero vecí. Chýbala tam atmosféra talianska, možno pár paliem v záhrade by ten priestor oživil. Hlavné jedlo morský vlk, bol fajn , čašníčka vykostila rybu, ale neopýtala sa či chce manžel nechať aj kožu z rybu, tu automaticky vyhodila, druhé jedlo Špageti s krevetami, boli také nikaké. Chýbal tanierik na odpad z kreviet, chýbali tiež utierky na utretie rúk, lyžica k cestovinam. Tieto drobnosti nám pokazili dojem z toho, že by to mala byť reštaurácia na vyššej úrovni.
Martin Sollár
"Do tejto reštaurácie..."
Chodím pravidelne cca 1x týždenne na menu,večeru som skúšal párkrát.Denné menu tvoria tri jedlá,ale cena jedného z nich aj keď prihlidam na kvalitu a suroviny je v rámci Nitry prestrelená (13,5 e za sviečkovú v rámci menu je veľa). Ostatné dve jedlá už majú zodpovedajúcu cenu.Kvalita hlavne polievok patrí určite k Top reštauráciam v Nitre.Prostredie v lete -vonkajšia terasa ok, vnútri reštaurácie by sa zišlo niečo zrenovovať.Obsluha na úrovni,aj keď v poslednej dobe veľa brigádnikov.Celkovo- kvalita jedál určite stojí za návštevu.
Michal Petras
"Profesionalita a ochota..."
Od obsluhujuceho personalu. Kuchar nas dokonca prisiel pozriet k stolu s otazkou ci nam vybrane jedlo chuti. Taketo malickosti potesia. Prijemne prostredie v historickej budove pivovarnikov, spojene s chutnym jedlom z kvalitnych surovin. Bol som tu na rodinnom obede druhy krat. Pochdzam z Liptovskeho Mikulasa ale ked opet navstivim Nitru, mozem povedat ze nepojdem sa najest nikam inam len k Friends&Rosario.