Overiť dostupnosť jedla Tuniakový steak s tekvicovým pyré v reštaurácii
Zadajte svoj email nižšie a my preveríme, či v ešte stále pripravujú jedlo Tuniakový steak s tekvicovým pyré
Dvore starého domu. Ak si sadnete k stolu bez priameho slnka, tak si užijete príjemné popoludnie. Ochutnali sme výbornú polievku, cestoviny a famóznu mrkvovú tortu. Za toto trojchodové menu sme zaplatili 23 eur na osobu. Zhodli sme sa, že príjemná reštaurácia, dobré jedlo a rozumná cena. Reštaurácia funguje úplne bez rezervácií. V nedeľu popoludní bolo plno, ale nemali sme problém si nájsť miesto. Odporúčame, aj keď výber jedál je len obmedzený a pre malé deti nemusí byť jednoduché niečo vybrať.
Počas návštevy Modry ma prekvapilo v pozitívnom zmysle. Netušila som, že Modra disponuje takýmto skvelým bistrom. V čase našej návštevy bolo plné a ľudia sa len tak hrnuli. Otestovali sme viacero jedál z menu, a chutilo neskutočne. Najedli sme sa veľmi dobre a všetko chutilo úžasne. A ten chlieb! Napriek tomu, že bolo plno tak obsluha stíhala a pritom sa usmievala. Atmosféra bola uvoľnená. Neviem sa dočkať ďalšej návštevy
V štýle vidieckeho domu plne vôni a chutí miestnych bylín a ústretového personálu. Na jedlo si v čase obeda počkáte trosku dlhšie ale stojí to za to. Neponúkajú klasické mäsové jedlá ale morské mäso áno. Páči sa mi, že sa snažia do kuchyne zakomponovať lokálne jedlá ako rôzne variácie z lokší, tiež potešila čerstvá žihľava a lupene kvetov. Ku jedlám podavaju nadýchaný vatový kvaskovy chlieb s chrumkavou kôrkou. Ceny sú trosku vyššie ale vôbec to neľutujeme, ďakujeme za nový gastronomický zážitok. 👍😉
Koncept, super jedlo, super obsluha, urcite odporucam vyskusat. Mam asi len jedinu vytku a to, ze steak z tuniaka bol viac suchy nez som cakal (po rozkrojeni som cakal, ze stred bude ruzovo cerveny, podobne ako tie dva kusky na vrchu na mojej foto, avsak bohuzial bol jednotne sedy a suchy).
Bol otestovať. Môžem povedať ze reštaurácia je príjemná. Par veci ale asi treba vychytat. Jedlo môžem ohodnotiť veľmi dobre. Škoda ze losos nemá kožu a dezert bol ok ale ta lučina tam nepasovala. Majiteľ potom aj sam priznal ze to len testujú za mňa ok treba skúšať nová veci. Určite treba spraviť nieco zo zvukom lebo jednak sme sa pri stole nepočuli a tie basy tam strašne rezonovali. Obsluha za mňa veľmi dobre vysvetlili mali záujem super. Prídeme odskúšať znova.
Chodievam pravidelne a je to velmi napadity koncept a kazda navsteva je zazitok, nie len gastronomicky :) Ceny su vyssie, porcie mensie, kvantita neprevysuje kvalitu. Jedla su pripravovane z kvalitnych surovin. Vzdy sa citim ako na dovolenke. Do restauracie privadzam novych ludi, rodinu, priatelov. O to viac ma sklamala posledna navsteva, kedy si dve casnicky neodsledovali usadzanie ludi. My, co sme maximalne respektovali tabulku a pokorne sme cakali na slubene usadenie sme boli predbehnute inymi zakaznikmi, ktori si sadli rovno na miesto a obsluha im nic nepovedala. Dostali sme potom horsie miesto na slnku, ktore nam nevyhovovalo, kedze nam bolo teplo a nevideli sme na seba. Ked sme poziadali o presadenie do tiena (sice na miesto pre 4), boli sme odmietnute. Ked sme poziadali o zastrenie zavesu, dostali sme odpoved, ze sa neda (o hodinu, ked sme sli okolo, boli zavesy zazracne zastrete). Tato neochota nam vyjst v ustrety ani tak, ani tak, ma dohnala k tomu, aby som konfrontovala obsluhu s tym, ze preco sme neboli usadene v poradi v akom sme prisli? Reakcia obsluhy bola podla mojich skusenosti, ci uz na strane klienta alebo obsluhy, neuspokojiva. Neslo az tak o to, to vyriesit, pochopila som limity priestoru aj urcite pravidla usadzania, kedze priestor je naozaj maly (o to vacsia skoda je ze pri chtici nahnat si zisk, su v priestore sedenia ktore nie su komfortne a nemali by ani byt tam, kde su - napr. rovno pri dverach, kde ludia chodia okolo a vrazaju vam do stolicky dverami, pripadne pri kabatoch), ale islo o princip a o to, ako to bolo slabo odkomunikovane. Bez ospravedlnenia a opravnena kritika bola prijata stylom, ze co sa opovazujem vobec ozvat, ze "ci cakam, ze tych, co nas predbehli teraz maju presadit". Tak sa s klientom nekomunimuje 😊 Nic take som necakala. V zarodku som cakala, ze zakaznikov, ktori nas predbehli obsluha vrati do radu s tym, ze maju pockat a respektovat napis na tabulke o usadeni. Ze ked my respektujeme pravidla, maju ich respektovat aj ini zakaznici a obsluha. Po tomto celom sme sa s obsluhou aspon dopracovali k tomu, ze ked sa nieco uvolni, presadia nas, co sa o chvilu aj stalo, k nasej spokojnosti. Jedlo bolo skvele, obsluha vo vsetkom okrem uvodu profesionalna a mila, az na zabudnutu karafu, ktora po pripomenuti z nasej strany prisla. Kedze restauracia sa tvari (teraz uz mam len ten pocit) luxusne a exkluzivne, nie len cenami, ocakavam rovnaky pristup k zakaznikom a teda moju buducu navstevu prehodnocujem. Aj napriek tejto malicko neprijemnej skusenosti s jednou osobou, navstevu Wild kitchen odporucam zazit a navstivit aspon raz, jedlo je kvalitne a chutne. Koncept je svetovy, zial mu skodi slovenska mentalita.
Ktore oslavuje zivot. Tak jednoduche a tak vynimocne zaroven. Ak milujete dobre a kreativne jedlo a chcete odist s prijemnym zazitkom tak sem urcite chodte. Vynikajuce musle, losos, humus a cestoviny a to je len zlomok… vina su lokalne a velmi “pitne” a obsluha 5*, vyzna sa detailne v ponuke a splni Vam zelania na pockanie. Priestor je maly ale ste sucastou naturalneho raw kulinarskeho zazitku a citite sa “ako doma”. Nemam rada “snobske” restauracie, ktore sa na nieco hraju a predaju Vam prazdny tanier za 100 eur. Tu sa na nic nehraju. Tu su proste TOP.
Prisli v nedelu. V restauracii sa nedalo rezervovat miesto. Ked sme prisli bola plna a vonku cakali ludia. Kedze sme boli len dvaja, tak sme sa dostali dnu skor ako vacsia skupinka. Sedeli sme na dvojke, rovno pri kuchyni. To by ani nevadilo kedze je to cele open space a mala som tak prijemny pohlad na sikovneho kuchara, no za chrbtom som mala kabaty, ktore mi zasahovali do priestoru, co nebolo velmi prijemne. Priestor je pekny, ale ma svoje limity (stiesnenost, dusno), co je skoda. Avsak jedlo bolo prevazne prijemnym zazitkom. Moje hlavne jedlo bolo najchutnejsie
Navstivil uplnou nahodou, aj ked som uz o nom davnejsie cital (co som si uvedomil, az ked som odtial odchadzal). Jednoznacne miesa karty v ponuke modranskych restauracii zameranych na tradicne jedla a vynika kvalitou aj chutou podavanych jedal. Losos, ktoreho som si objednal bol stavnaty s jemnou krustou (tak ako to mam najradsej!) a cviklove pyre s dokonale ochutenou zeleninou k nemu fantasticky ladili. Obsluha bola velmi mila, jediny a pre niekoho mozno zanedbatelny bodik dole je za fakt, ze kuchyna nie je oddelena od priestoru kde sa je, takze clovek vnima vsetky pachy a dym. Ale napokon nic ine sa od nazvu Wild Kitchen ani neda ocakavat :). Urcite sa sem este budem vracat.
Vnútri je tak do 10 stolov. Dá sa sedieť aj vonku. Treba počkať na usadenie. Vynikajúce jedlo, výborné chute, zaujímavé kombinácie ingrediencií. Jedlo je krásne naaranžované na tanieri. Aj ostatné jedlá, ktoré sme videli na iných stoloch, vyzerali nádherne. 2x polievka, 2x steak z tuniaka, 2x káva a 1x dezert nás vyšlo na 78€. Bezproblémové parkovanie priamo pred reštauráciou.