Spokojnosť, čítala som na nich chvály tak som vyskúšala a môže byť aj viac krát a konečne dokonca ani žemle nemajú vysušené ako poväčšine dávajú na burgre.
Hranolky boli tiež super aj omáčks, konečne som si pochutila.
Objednáte si cez aplikáciu na začiatku kávy a limonádu. Vyklikate, vypíšete všetko, zaplatíte kartou a čakáte a čakáte zatiaľ si síce vyberáte jedlo ale keď ani po desiatich minútach nikto nič tak sa spýtate čašníčky že čo teda a tá behá hore dole že nič medzitým prestane aplikácia fungovať a tak nakoniec musíte osobne ku kase objednať. A tam tam isto zmätky.
A káva stále nikde, že či došiel mail, nedošiel bo mám plnú stránku. A že teda nanovo objednať, ok tak piaty krát nanovo objednať aj tak zle bo jednu kávu nedali ani nezapočítali no už som bola unavená ďalej to riešiť. A káva bola doslova prepražená, hnusná. Limonáda bola ok aj cena primerana. Aj za jedlo sa cena dala.
Aglio e Olio prišlo bez extra chilli, a teda nič moc.
Gamberetti e spinaci bolo dobré, no neviem či by som ešte raz riskovala že či bude druhý krát dobré.
Nedá sa spoliehať len na aplikáciu treba nap. dať možnosť cez tablety reštaurácie si niečo objednať.
Čo ma ale úplne vyrušovalo boli pobehujúce čašníčky ktoré brali zo stola všetko čo ste v tej chvíli doplili, dojedli ledva ste príbor položili na misku, ale napríklad bola ešte voda na tácke a čašníčka už brala všetko kamarát s plnými ústami jej musel povedať že vodu mi tu ale nechajte, čo mu vôbec nebolo príjemné, a mne tiež vadilo že sa motá niekto okolo stola keď jeme. Dojeme dopijeme a môžu to brať teda keď chcú mať čisté stoly ale nie počas jedenia zákazníkov aby nemuseli komunikovať z jedlom v ústach. Takže naozaj neviem či sa vrátime.
Prívlastky ktoré používam. Sme tu poniekoľký krát.
Toto by som rovno nazvala zážitková gastronómia.
Nové chute, nové kombinácie .
Neviem či ešte nejaká reštaurácia v Bratislave si zaslúži takýto názov.
Prostredie, obsluha, kucháry a hlavne jedlo.
Ako predjedlo sme vyskúšali vysmážané olivy plnené mletým mäskom čo som si v reáli nevedela ani predstaviť, bolo to zaujímavé akurát by som do mäsa pridala čierne korenie.
Pizza: slanina, polotvrdý syr, sušená paradajka, hruška, mňam, treba vyskúšať.
Druhá: Margherita z cesnakom a potom sme to dali dokopy a absolútne iný svet.
Kamarát ma ešte naučil poliať pizzu olivovým olejom treba vyskúšať.
Jednoznačne treba navštíviť túto reštauráciu aspoň raz.