Najlepších burgrov v Bratislave. Príjemné prostredie, dobrá atmosféra a zaujímavý dizajn/marketing. Každý si vo výbere burgrov nájde to svoje a všetky stoja za vyskúšanie.
BLCK BURGER - asi najlepšia kombinácia ingrediencií, obsahuje všetko to, čo pravý burger obsahovať má.
SIMPLE BURGER - zjednodušená verzia BLCK BURGRU, menej zeleniny a teda celkovo ťažší burger.
SPICY BURGER - pre tých čo majú radi štipľavé
WASABI BURGER - veľmi príjemná zmena a vynikajúci nápad s kombináciou ingrediencií/chutí
GOLD BURGER - vizuál/marketing, v podstate upgrade BLCK BURGRU
V rámci donášky si burgre zachovávajú svoju kvalitu, avšak stáva sa, že žemľa skončí premočená. Aj napriek tomu si z JUMP STREETU aktívne objednávam a nepovažujem to za problém.
Jediné čo by som doteraz vytkol je GRILL WRAP, v ktorom neboli jednotlivé chute vôbec prepojené a celkový dojem bol veľmi priemerný.
Navštívil už viackrát práve na raňajky alebo branch. Interiér je dizajnovo a koncepčne naozaj výnimočný a človek sa tam cíti veľmi dobre.
Výber drinkov a jedál je naozaj široký a zameriava sa na svetovú kuchyňu (prevažné Ázia, USA a Mexiko). French toast je v tomto podniku už klasika a vždy sa naň rád vrátim. Veľmi pozitívne ma prekvapila aj Chorizo Quesadilla, ktorá bola chuťovo vyvážená s kvalitnou salámou a vynikajúcim rukolovým šalátom. Obsluha pri poslednej návšteve bola milá, ochotná a vedela odporučiť.
Za jediné negatívum považujem neprimerane vysoké ceny niektorých položiek v menu. Napriek tomu, sa v Brixton House vždy rád zastavím.
Relatívne priebežne a taktiež som rád využíval aj donášku. V prevádzke na Blumentálskej ulici som mal vždy naozaj veľmi dobré a čerstvé sushi. Futomaki boli vždy krásne naservírované na bridlicovej doske s rôznymi omáčkami, cviklovým prachom a samozrejme s nakladaným zázvorom.
Ďalšie jedlá, ktoré treba jednoznačne vyskúšať sú Bumbu Kacang a najmä Udon Teriyaki. Tieto rezance sú vo viacerých variáciách a kedysi boli aj s možnosťou kačacieho mäsa, ktoré by som opäť rád uvítal v menu.
Čo sa obsluhy týka, tak s tou nebol zatiaľ nikdy problém, pravdepodobne aj kvôli tomu, že Edokin navštevujem vždy mimo obedných hodín.
Teraz k tomu negatívnemu - donáška a nekonzistentnosť v kvalite jedla. Všetky moje negatívne skúsenosti sú spojené s donáškou, pri ktorej sa nedá spoľahnúť na kvalitu jedla. Kvalita jedla nikdy neutrpela dlhšou dobou čakania alebo chybou kuriéra, ale problém bol v chuti. Viackrát sa stalo, že polievka (pho/ramen) bola presolená alebo jedlo bolo absolútne nedochutené. Bohužiaľ sa to opakuje relatívne pravidelne, čo je na tom najhoršie.
Verím, že do budúcna bude Edokin schopný na týchto negatívach zapracovať a zlepšiť sa.
Pravidelne. Z viacerých pobočiek po celom Slovensku (Bratislava, Trenčín, Nitra) dostanete za rovnakú cenu aj rovnakú kvalitu.
Okrem toho, že šišky z La Donuterie sú vynikajúci dezert, častokrát môžu byť aj adekvátny darček k meninám alebo výročiu. Je teda možné vyžiadať ručne písané prianie a viacero možností balenia.
Výber šišiek je vždy široký, obsahuje stály výber, sezónne špeciály a dokonca aj slané verzie. Jednoznačne odporúčam vyskúšať všetky druhy, aj keď preferujem klasiku: caramel lotus, sweet raspberry, forest fruit, peanut butter a kokos.
Šišky boli vo všetkých prípadoch čerstvé a lahodné, preto môžem La Donuteriu len odporúčať.
Príjemná reštaurácia na okraji Nitry, ktorú sa jednoznačne oplatí navštíviť. Prostredie a interiér reštaurácie je moderné a naozaj vhodné pre steak house. Mnohých isto osloví aj vínna karta s lokálnymi vínami a kvalitný výber rumov.
Našu objednávku tvorilo denné menu, ale aj a la carte. Hríbová polievka bola jemná, krémová a veľmi dobre vychutená. Podobne na tom bola aj kôprová omáčka, ktorá bola rovnako jemná s nádychom kôpru, čo naozaj oceňujem. Mäso bolo mäkké a rozplývalo sa na jazyku.
Steaku týždňa s dubákovou omáčkou nie je čo vyčítať. Mäso bolo medium posypané hrubozrnnou soľou, prílohy v podobe restovaných fazuľových luskov a amerických zemiakov boli chuťovo vyvážené. Možno len omáčky mohlo byť viac.
Cheese burger s brusnicovo-mangovým chutney nebol práve najlepší. Mäso bolo veľmi dobre upravené (medium), ale kombinácia chutí moc nesedela, celkový dojem bol až príliš sladký. Taktiež polotovar v podobe steakových hranoliek nemôžem hodnotiť pozitívne.
Obsluha bola milá a ústretová, avšak nejaké výhrady by sa našli. Prvou je gastronomicky nevhodná odpoveď na otázku, či je v rizote aj smotana: „No samozrejme“. Bohužiaľ nikde na svete to nie je samozrejmé, pretože do rizota smotana nepatrí. Druhou výhradou v oboch prípadoch (pri steaku aj pri burgri) bolo neposkytnutie možnosti výberu prípravy mäsa zo strany obsluhy. Myslím si, že toto by sa v steak house nemalo stávať.
Každopádne RedHorn opäť veľmi rád navštívim a vyskúšam ďalšie steaky.