Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | 10:00 - | 20:00 |
utorok: | 10:00 - | 20:00 |
streda: | 10:00 - | 20:00 |
štvrtok: | 10:00 - | 20:00 |
piatok: | 10:00 - | 20:00 |
sobota: | 10:00 - | 20:00 |
nedeľa: | 10:00 - | 20:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
User Name
"Asi naj vyber..."
Z OC z toho co tam je. Obsluha moze byt, chyba im profesionalita a pristup ze su v praci. Jedlo .. priemerne. Dal som si lasagne, je mi z toho akurat tazko z coho mi vychadza menej kvalitne suroviny a maximalizacia zisku. Uz nepridem, ajked pred par rokmi som tu bol viac krat. Je to tu lepsi priemer, ak niekto chodi len na denne menucka asi pochvali. Citronada do pohara od piva ci co to bolo .. prisla mi fakt nechutna :/ Ludia, za par eur kupite nieco stylove a nebudete posobit ze slintate po zisku.
Andrius “Valoszy”
"Naposledy som písal..."
Recenziu o nekvalitnom mäse pre kuracie rezne. Dnes som teda skúsil alternatívu v podobe cestovín aby som neriskoval znova neúspech v jedle. Cestoviny chutili fajn. Porcia sa ale zmenšila. Síce v menu je stále napísaných 400g ale reálne nemám pocit, že by to toľko bolo. A navyše znova stúpli ceny. 8,50€ za cestoviny? Robíte si srandu? Začínam mať z toho pocit ako z LaKoliby kde cena neustále stúpala ale kvalita jedla klesala. Radím vám, neuberajte sa touto cestou. Takto smerujete k záhube.
Andrius “Valoszy”
"Chodím sem pomerne..."
často a skúšam rôzne jedlá. Viacero cestovín majú chuťovo, aj kvalitovo decentné. Kedysi som písal recenziu o nekvalitnom mäse pre kuracie rezne. Dnes po siedmych mesiacoch som ho teda skúsil opäť. Žiaľ, opakované sklamanie. Buď zlý kuchár, ktorý nevie spraviť rezeň, čo je pomerne hanba na reštauráciu na Slovensku alebo jednoducho nekvalitné mäso, ako to bolo aj pred siedmymi mesiacmi. Iné dôvody nevidím. Kurací rezeň vôbec neodporúčam, iné jedlá (a hlavne cestoviny) sú fajn. Za mňa by som im odporúčal vyradiť kurací rezeň z menu, viac krát ma s ním sklamali a to som naozaj veril v nápravu a dal im viacero šancí.
Peter Lovrant
"Po rokoch co..."
K Vam chodim, musim priznat ze kvalita jedla a privetivost obsluhy isla dole vodou... Kedysi usmievave casnicky sa vsetky vymenili a kvalita jedla isla takisto dole, takze prepokladam ze aj obsadenie kuchyne sa vymenilo... Chapem ze gastro biznis je tazky, ale zabojujte, rad sa zase vratim 😉
Pavol Zachar
"Stoly v reštaurácii..."
Sú nahádzané tesne vedľa seba, aby sa sem zmestilo čo najviac ľudí, čiže o nejakej atmosfére sa ani nedá baviť. Obsluha, ktorá poriadne nevie ani čo predáva ma tiež nepresvedčila. Ale jedlo majú vcelku dobré - vždy sa rád zastavím na ich šalát s lososom, škoda že časom k nemu podávajú stále menej a menej focaccia.