Ristorante Italiano da Cono
Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | 11:00 - | 22:00 |
utorok: | 11:00 - | 22:00 |
streda: | 11:00 - | 22:00 |
štvrtok: | 11:00 - | 22:00 |
piatok: | 11:00 - | 22:00 |
sobota: | 11:00 - | 22:00 |
nedeľa: | 11:00 - | 22:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Jana Jakubec
"Chutné čerstvé cestoviny..."
A porcie dosť veľké, z predjedál som ochutnala mini bruschetti, tie boli naozaj dobré. Polievka paradajková chutila tiež dobre. V čase našej návštevy bol podnik úplne plný, a čašníci behali hore dole, po našom príchode si nás chvíľku ani nevšimli, potom nás usadili k jednému voľnému stolu. Na menu sme čakali dlhšie ako mi bolo milé, a nepotešil ani zabudnutý príbor - náš čašník sa však s úsmevom ospravedlnil. Predpokladám, že to bolo obedným návalom a časom sa tím čašníkov zosúladí.
Michal Holan
"Prijemne posedenie, vo..."
Vnútri na prízemí obchodného domu, dá sa sedieť aj na terase pred reštauráciou, avšak pre hustú premávku z neďalekej cesty je tu dosť hlučne. Jedlo hodnotím ako veľmi chutne pripravené ( polievka + pizza). Tiež musím pochváliť čašníčky, ktoré v pohode stihali plnú reštauráciu a ešte s úsmevom na tvári . Radi sa sem vrátime.
Monika Uherkovichová
"Prostredie vnútri je..."
Veľmi príjemné (na terase to trochu kazia okoloidúce autá). Obsluha pohotová a ochotná. Podnik ponúka zaujímavý výber talianskych jedál, osobne vieme pochváliť špagety, penne so syrovou omáčkou aj pizzu, ktorá je chrumkavá a šťavnatá zároveň. Sladká bodka na záver - tiramisu aj panna cotta potešili. Ceny sú vyššie, ale spojené s kvalitou.
Patrícia Weberová
"Príjemné prostredie v..."
štýle talianskych reštaurácií. Obsluha milá. Ochutnali sme viacero jedál, keďže nás bolo 9 ľudí. Pizza tenučká, chrumkavá, výborná. Cestoviny s hubami a kuracím mäsom veľmi chutné, taktiež so 4 druhmi syra. Morský vlk výborný. Rôzne cestoviny s Bolognskou omáčkou boli taktiež veľmi chutné. Ja som si dala panenku na omáčke s hubami a figami, k tomu dusená špargľa. Chuťovo naozaj výborné, ale panenka tenká, suchá - ani by ste nepoznali, aké mäso jete. Pokiaľ máte radi ružové mäsko, tu si panenku neobjednávajte. Dezerty sú len 4 druhy, ochutnali sme tiramisu a panna cottu. Ceny primerané. Za viacchodový obed, keďže poniektorí mali dve hlavné jedlá, s nápojmi - pivo, vínko, nealko, kávičky a dezerty sme platili 198€. Určite sme tu neboli posledný raz.
Marek Kelbel
"Výborná talianska reštaurácia,..."
Prevádzkuje a vlastní ju Talian. Bohatś ponuka talianskej kuchyne, ale cez obed majú aj dobré cestovinové menu a majú v ponuke aj kvalitné talianske potraviny. Príjemná obsluha, priaznivé ceny a v garáži budovy sa dá bezplatne parkovať.
Michal Masaryk
"boli sme posedeť..."
Po 1.sv. prijímaní,všetko nadherne pripravené,polievka rajčinová s panini=vynikajúca,skúšali sme taliansky guláš a tradičnú minestrone,všade prevláda rajčinové pyré domáce a chuťovo výborné,hlavné jedlo si vybral každý sám,mali sme jahňacie pečené koleno s talianskymi cestovinami a rajčinovou omáčkou,pečené jahňacie lýtko,pečené zemiaky,výpek,šalát s balzamikom=speciálne menu,všetko výborne dochutené,zo stolika bola možnosť pridat si syr,koreniny,pre deti lýzatká zdarma
Katarina
"oto je naša..."
Najobľúbenejšia reštaurácia v Bratislave :) Každému môžeme len odporučiť. Veľmi milá a usmievavá obsluha, úžasné víno a perfektné jedlo, ktoré je vždy čerstvé! Chodíme sem minimálne 3-4x do mesiaca, lebo sa vždy cítime ako na dovolenke (a to nebývame až tak blízko:) Za nás je to vždy prvá voľba. Morské plody a ryby im chodia čerstvé každý deň. Výborné mušle na paradajkovej omáčke, úžasný kalamár na grile a grilovaný tuniak! Cestoviny sú rovnako výborné, treba si vybrať zo "špecialít" vypísaných na stene ako len z jedálneho lístka. Zo všetkých Da Cono v Bratislave je prevádzka v Lightparku tá naj! Parkovať sa dá v podzemnej garáži prípadne pred reštauráciou ak máte šťastie, ale odporúčam prísť taxíkom a dopriať si k večeri výborné talianske víno :)
Marcel T
"Nie som žiaden..."
Masterchef, ale varím cez 20 rokov. Jedlo mdlej chuti, ďalšie zasa presolené, cestoviny Arrabbiata čo majú byť pikantné, neboli pikantné vôbec. Že domáca slepačia... jasné, z bujonovej kocky so slovenskou ryžou. Obsluha sa vedela jedine usmievať. Celkovo som sklamaný, reštaurácia vychvalená, ale myslím, že ľuďmi čo nevedia variť.
Daniela Bieleková
"Navštívili sme reštauráciu..."
27.10.2023. V reštaurácii bolo len zopár ďalších ľudí inak prázdno, pani čašníčka so svetlými vlasmi k nám prišla až po 5 minútach, len doniesla lístky, po 1 minúte prišla znova s otázkou čo si dáme. Keďže sme si za jednu minútu nestihli vybrať tak odišla a prišla až za 10minut. Veľmi nám nerozumela a trebalo jej všetko opakovať. Dali sme si Lunette Danatra a Panzerotti Funghi Porcini. Boli to veľmi malé porcie za vysokú sumu €. Zjedli sme to doslova za 5 minut a z reštaurácie sme odchádzali hladní. Veľmi smutná návšteva. Dávnejšie keď sme tu boli sme mali dubakové tagliatelle ktoré boli výborné a pizzu ktorá bola priemerná so strašne mäkkým cestom a všetko z pizze padalo..
Andrea Rašlíková
"Určite dám ešte..."
šancu vylepšiť môj názor, ale sklamanie musím priznať bolo dosť veľké. Obsluha pre mňa veľmi slabá. Nápoje nám priniesli tesne pred jedlom , čo bolo môj prvý zlý dojem , naliať vino pri obsadenosti štyroch stolov bolo zarážajúce ale povedala som si ok vydržím 😊 Zvolila som cestoviny ale nebolo to nič waauu , boli pre mňa dosť bez chuti. Na stole bolo korenie a soľ tak som to chcela vyradiť, bohužiaľ som si nevšimla že za chrbtom som mala v miske parmezán, oleje a rôzne ingrediencie, ktoré by boli super, keby som o tom vedela. Tie som si všimla keď sme odchádzali tak nabudúce budem vedieť.
Katarína Potocká
"My sme boli..."
V tejto reštaurácii po prvý raz, a milo nás prekvapila. Objednali sme si dve pizze a panenku s gorgonzolou. Jedna pizza bola Hawaii a druhá obyčajná so šunkou, a na tej Hawaii sa nám zdalo že tam boli ako keby tam boli živé rajčiny a na tej druhej bol pretlak tak neviem, a ešte celkom tie ingrediencie z tej pizze padali, asi keby si ich objednáme domov na donášku tab by to nedopadlo dobre. Panenka bola vynikajúca. Obsluha bola fajn len sme čašníčke museli niektoré jedlá opakovať, ale bol tam celkom hluk čiže.. Atmosféra bola ok, len mi prišlo že tam bolo dosť veľa stolov natlačených na sebe + tapety boli od kečupu alebo čoho. Prišli sme tam MHD-čkou a bol vpohode prístup. Doniesli nám to celkom rýchlo, potešili sme sa. 4/5
•Meganl0ver•_ Playz
"Boli sme tu..."
V sobotu večer, na to že bolo plné bolo veľmi málo personálu. Čakali sme na obsluhu asi 10 minút, všetko ostatné bolo super. Odporúčam jahňacie koleno a penne di cono (polo) jedlo je klasické, a chutné. Porcie sú primerané na cenu, a jedlo bolo čerstvé. Veľa na výber.
Samoautorita
"Za posledný pol..."
Rok sa velmi polepšili. Zobrala ma sem prvý krát priateľka a prvý krát som bol sklamaný. Druhy krát tiež a skoro som zanevrel. Hovorím si do tretice všetko dobré a presne tak aj bolo ... a odvtedy si ich neviem vynachváliť. Sám podnikám a viem že niekedy sú obdobia a okolnosti pri ktorých niektoré veci neovplivniš a som rád že sa vrátili do starých koľají.... každopádne ďakujem za výborné čerstvé jedlá.👌👌👌👌👌
barbi kolenčíková
"je pravda, že..."
Ceny majú vyššie, ale ultimátne to stojí za kvalitu jedla, ktoré dostanete. ešte dávnejšie som si objednala lososové penne a boli tak plné chuti, že o nich doteraz snívam. raz som aj bola v reštaurácii, a tiež veľmi odporúčam gnocchi s mäsovo-hubovou omáčkou. reštaurácia sama o sebe je čistá, voňavá a veľmi príjemná :)