Na placi je iba jeden skuseny casnik, zvysok staffu strateny, chaoticky, nezauceny riesia nezhody a problemy na placi priamo pred zakaznikmi. Nepriniesli nam polovicu z cca desiatich objednanych jedal, na co casnicka zareagovala “pytala som sa Vas, ci mate vsetko”. Ocenujem snahu casnika dat veci do poriadku, brali sme to sportovo, tapas ako kompenzaciu neuctovali, ospravedlnili sa, bolo vidiet, ze toto je skor problem riadenia podniku ako takeho, kde chyba zauceny staff. Urcite by som radsej obmedzil celkovy pocet stolov v podniku, ak sa to neda stihat.
Jedlo:
Portobello vynikajuce, niet co vytknut.
Pinchos hovadzi taktiez, avsak za tu cenu mi prekazala vskutku mala porcia.
Krevety z grilu neboli uz uplne cerstve, za tu cenu neakceptovatelne, vraj ich priniesli v ten den z Talianska, ale podla zapachu mali urcite uz niekolko dni.
Grilovana prazma OK.
Rybacia kroketa, velmi chutne, ale az prilis vela cesnaku, prerazalo chut ryby + z toho plynuci neprijeny gastralny backfiring po cely zvysok vecera
Najviac zo vsetkeho ma sklamal studeny tapas podavany na uplne najlacnejsich polotovarovych dopekanych bagetach za par centov – pri tych cenach a celom koncepte naozaj nie je priestor na lepsie pecivo? Toto sa tyka aj peciva podavaneho na stol k olivam...
Nachos s trhanymi lickami – pomerne fajn, ale ziadny showstopper.
Vyber a chut vin skvela, niet co vytknut.
Nechcel som davat tri hviezdicky, ale neda sa inak – je tu obrovsky priestor na zlepsenie a radi prideme na reparat.