Kubo Galovič
zdroj: Google maps- Domov >
- Foodbloger >
- Kubo Galovič
jedál od používateľa Kubo Galovič v kategórii Všetky jedlá.
Aktívny filter:
-
Pizze
Pizza Bufala
Basilicò
- 11.50€
-
Úplný TOP1 hodnotení10.0
-
Dezerty
Panna Cotta
Gatto Matto Ristorante
- 4.90€
-
Úplný TOP1 hodnotení10.0
-
Ázijská
Bun Bo Nam Bo
Phong Nam Bistro
- 8.00€
-
Úplný TOP2 hodnotení10.0
-
Ázijská
Kačací ramen
IASAI Food Bar
- 15.90€
-
Úplný TOP1 hodnotení10.0
-
Ázijská
Ryžové rezance s kuracím mäsom a arašidovou omáčkou.
SOHO Aupark
- 10.90€
-
Úplný TOP1 hodnotení10.0
-
Ázijská
Hovädzie so zelenými fazuľkami a chilli
SOHO
- 10.90€
-
Úplný TOP1 hodnotení10.0
-
Mäsité
Steak zo sviečkovice
Steak House
- 20.00€
-
Úplný TOP1 hodnotení10.0
-
Rizotá
Hubové rizoto s panenkou
Steak House Preshow
- 9.40€
-
Úplný TOP1 hodnotení10.0
-
Ázijská
Thai-curry
ENAK bistro&coffee
- 13.50€
-
Úplný TOP1 hodnotení10.0
-
Dezerty
Nugátová torta bezlepková
Fertucha
- 3.00€
-
Úplný TOP1 hodnotení10.0
-
Cestoviny
Linguine alla carbonara
Kubu
- 10.90€
-
Úplný TOP1 hodnotení10.0
-
Cheesecake
Pistaciovy cheesecake
Synagoga café
- 3.80€
-
Úplný TOP1 hodnotení10.0
-
Pizze
Pizza sapori di Andrea
U Taliana
- 18.00€
-
Úplný TOP2 hodnotení10.0
-
Krémové polievky
Mrkvový krém
Micho Gusto café y tapas
- 2.60€
-
Úplný TOP1 hodnotení10.0
-
Cestoviny
Cestoviny s bazalkovym pestom a burratou
Kogo - caffé ristorante
- 16.50€
-
Úplný TOP1 hodnotení10.0
Čo všetko si jedol:
Tvoje dosiahnuté vrcholy:
Štatistiky:
Počet zobrazení tvojich jedál: | 0 |
Počet ľudí, ktorých si inšpiroval: | 0 |
Najnavštevovanejšie jedlo:
Posledné pridané:
Ocenenia:
Body
0Level
1Ďalší level
o 100 bodov0 100
Vyšší level = väčšia váha hodnotení.
Ako získať body?
- Za napísanie hodnotenia, ktoré zverejníme získaš 10 bodov
- Za pridanie nového jedla získaš 30 bodov
- Za označenie jedla ako obľúbené / ochutnané získaš 1 bod
- Keď niekto napíše recenziu na tvoje jedlo získaš 50 bodov
Pomerne rozpacita skusenost....
Na placi je iba jeden skuseny casnik, zvysok staffu strateny, chaoticky, nezauceny riesia nezhody a problemy na placi priamo pred zakaznikmi. Nepriniesli nam polovicu z cca desiatich objednanych jedal, na co casnicka zareagovala “pytala som sa Vas, ci mate vsetko”. Ocenujem snahu casnika dat veci do poriadku, brali sme to sportovo, tapas ako kompenzaciu neuctovali, ospravedlnili sa, bolo vidiet, ze toto je skor problem riadenia podniku ako takeho, kde chyba zauceny staff. Urcite by som radsej obmedzil celkovy pocet stolov v podniku, ak sa to neda stihat. Jedlo: Portobello vynikajuce, niet co vytknut. Pinchos hovadzi taktiez, avsak za tu cenu mi prekazala vskutku mala porcia. Krevety z grilu neboli uz uplne cerstve, za tu cenu neakceptovatelne, vraj ich priniesli v ten den z Talianska, ale podla zapachu mali urcite uz niekolko dni. Grilovana prazma OK. Rybacia kroketa, velmi chutne, ale az prilis vela cesnaku, prerazalo chut ryby + z toho plynuci neprijeny gastralny backfiring po cely zvysok vecera Najviac zo vsetkeho ma sklamal studeny tapas podavany na uplne najlacnejsich polotovarovych dopekanych bagetach za par centov – pri tych cenach a celom koncepte naozaj nie je priestor na lepsie pecivo? Toto sa tyka aj peciva podavaneho na stol k olivam... Nachos s trhanymi lickami – pomerne fajn, ale ziadny showstopper. Vyber a chut vin skvela, niet co vytknut. Nechcel som davat tri hviezdicky, ale neda sa inak – je tu obrovsky priestor na zlepsenie a radi prideme na reparat.