Po zjedení sme boli hladní.
Grilované kačacie prsia s mrkvovým pyré, divokou brokolicou na masle, pečenou cviklou a omáčkou z portského vína 200g/350g cena bez obalu 13,60eur. Nelúbim cviklu, tak som poprosila, či mi vedia dať viacej mrkvového pyré k tým kačacím prsiam..viď foto.. navyše to pyré dosť presolili. Tú omáčku som v boxe akosi prehliadla..á mrkva zrejme išla poriadne hore.
Na druhej foto Salmone alla griglia 200g/200g, teda losos na grile s grilovanou paradajkou, linetkou a petržlenovým pyré. Cena 14,30eur
Losos nedosolený ale inak pekne došťavnata zagrilovaný s citom tak,aby sa nevysušil. Aproppo prečo grilovať aj limetku,to nechápem, keď má v sebe po tepelnej úprave 0 enzýmov na trávenie (Pozn.) Pyré kvantitou ako pre malé dieťa..
O vývar sme sa pobili, žiaľ zobrala som len jeden. Bol dobrý aj keď ho nebolo veľa. (A čo je hlavné, bod dnešný, čo nebýva vždy u iných zariadení naokolo)
Pozn.: jedlo je fotené pred konzumáciou. Vážne.
Tretia foto (tú pridávam, aby si človek vedel predstaviť cca gramáž jedla a cenu k tomu) je od konkurencie, kde som brala jedlo deň predtým. Cena hlavné plus príloha 9,85eur. Čedarovo-šunkové vyprážané kuracie prsia a varené zemiačiky na masle 150g/200g
Štvrtá foto z reštaurácie zo zvolenskej Europy, pridávam len kôli vizuálnemu porovnaniu množstva a estetiky, Steak z lososa a varené zemiaky s maslom 11,10eur 180g/150g, za obal neúčtujú nič.