Ku dnešnému dňu najlepšie sushi v Bratislave. Tom Yum tiež výborná. Milo ma prekvapila cuketa na julienne namiesto sklenených rezancov. Krevety v polievke výborné a dostatok.
Zaujímavou skladbou. Napríklad panenka, pečené zemiaky, kôprová omáčka a vypražené vajce. V podstate dve jedlá spojené do jedného. Cesnačka taktiež výborná. Personál bez chyby, milý a ochotný. A interiér krásny, pre mňa osobne oku lahodiaci, ale to je vec vkusu a osobných preferencií.
Príjemný personál a výborné jedlo. Jedálny lístok stručnejši (tak ako to aj má byť) a sezónne obmieňaný. Či už predjedlo alebo hlavné jedlo dokonalé a bez akýchkoľvek výhrad. Dokonca aj rukola je použitá tam kde sa hodí. Raz som nazval rukolu rakovinou slovenskej gastronómie a aj si za tým stojím. Tu však evidente vedia kde ju použiť a nepchajú ju za každú cenu všade.... Bruschetta s pečenou repou, pestom a mozzarellou skvelá (dokonca mi ani nevadila rukola, ako som už spomenul). Losos s chrumkavou kožou a šťavnatým mäsom. Za zmienku stojí šošovicové ragú, ktoré bolo naozaj výborné a nič podobné som doteraz nemal. A ako fanúšik indickej kuchyne musím povedať, že som nečakal, že narazím na chutnejšie pripravenú šošovicu ako v nejakom dhale...
Apropo hudba vo vnútri (samozrejme talianska).... Hrala primerane, ničím nerušila a správne dotvárala atmosféru.
Z festu, nie z prevádzky.... A áno väčšina ľudí tvrdí, že v prevádzke to nie je tak dobre ako v stánku mimo a musím súhlasiť..... Nieže by bola zlá ale je iná. Minimálne v príprave v stánku robia vo fritéze a v prevádzke opekajú na panvici.
Aktualizácia
Gyoza už je robená vo fritéze 👍
Ochutnal som aj miso polievku, ktorá je tiež výborná. Len musím podotknúť, že určite nie je z vývaru dashi ako by mala byť, ale to nevadí.
No a kto má rád "vriace" polievky nech nefrle, že tu ju nedostal. Miso je v podstate živá kultúra a var by ju zabil.... (doplnené foto polievky aj jedla z prevádzky)