Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | Zatvorené | |
utorok: | 15:00 - | 22:00 |
streda: | 15:00 - | 22:00 |
štvrtok: | 15:00 - | 22:00 |
piatok: | 15:00 - | 22:00 |
sobota: | 17:00 - | 22:00 |
nedeľa: | 17:00 - | 22:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
peter borovsky
"Praha či Košice?..."
U troch ruží pozná každý pozná správny fajnšmeker toho správneho piva a vynikajúceho mäsa. Spojenie Pilsner Urquell a vždy čerstvého mäsa je tá najlepšia kombinácia pri návšteve tohto miesta. Tatarák, steak, tlačenka, klobásy...niečo k pivu na tomto mieste si určite každý vyberie. Z času na čas je možnosť pri návšteve nakúpiť aj mäso na domácu spotrebu.
Martin Skvely
"Super stejk ako..."
Aj pivko len po novom už je to tam celkom drahe (aj po 50% zlave v nedelu) dva steaky s prilohou a pivom vyjdu okolo 80 eur, chutovo super, omačky je mizerne malo za tu cenu (4e) no a obsluha priemerna a podnik skor pre domacich štamgastov, takže pripravte si peňaženku ;)
Tomi Tóth
"Podnik je fakt..."
Kvalitný. Ale určite musím ubrať jednu hviezdu, kvôli tomu že sa nedá platiť kartou. Bola to škoda, lebo podľa jedálnička by som si vedel toho vybrať. Lenže nakoľko som bol prvý raz v Košiciach, tak sa mi už nechcelo ísť ešte hľadať aj bankomat. Pivo chutné a už len na výzor jedla od vedľajšieho stola ľutujem , že som nemal možnosť vyskúšať...
Martin Martin
"Štamgasti to tu..."
Poznajú a nepotrebujú navigáciu. Turisti to bez navigácie nenájdu. Aj keď stojíte rovno pred dverami, musíte sa ísť pozrieť dnu, aby ste uverili, že toto je ten podnik, ktorý hľadáte. Pilsner Urquell tu čapujú DOKONALO! Majú o tom certifikát! Varia výborne, steaky, ale aj jedlá k pivu z bravčového. Pýchou je ich hovädzí jazyk alebo tatarák, ešte väčšou pýchou vlastné habaneros. Aj keď to nie je žiadny hogo fogo podnik, môže sa stať, že si to tu obľúbite aj vy. Dôvodov môže byť viac... 😉