Reštaurácia Divný Janko
Jedlá:
Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | 11:00 - | 20:00 |
utorok: | 11:00 - | 20:00 |
streda: | 11:00 - | 21:00 |
štvrtok: | 11:00 - | 21:00 |
piatok: | 11:00 - | 21:00 |
sobota: | 11:00 - | 21:00 |
nedeľa: | 11:00 - | 21:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Michal Pánik
"Pri potulkách Bratislavskými..."
Uličkami sme narazili na túto nenápadnú reštauráciu a keďže bol práve čas večere, rozhodli sme sa ju vyskúšať. Vo vnútri nás prekvapil veľkorysý priestor s množstvom stolov a terasou v zadnej časti, no keď sme sa usadili miesto pôsobilo útulným a príjemným dojmom. Obsluha milá, ústretová, ktorá nás hneď na začiatku upozornila, že príprava jedla, ktoré sme si vybrali z naozaj bohatej ponuky, môže trvať troška dlhšie čo sme uvítali, pretože nie všade je zvykom zákazníka informovať vopred, že si na jedlo bude musieť počkať a keďže sme mali dostatok času nebol to žiadny problém. Čo sa samotného jedla týka výber smeroval k hamburgerom s vyprážaným kuracím mäsom, klasickou oblohou a naozaj štedrou dávkou coleslaw šalátu a hranoliek. Chuťovo bolo všetko výborné a za cenu, ktorá je podľa môjho názoru na dnešné pomery viac, ako prijateľná. Za mňa palec hore, určite sa pri prvej možnej príležitosti zastavíme znovu.
Fero
"Doviedla nas sem..."
Nostalgia zo studentskych cias, kedy sme s oblubou chodili na jedla za 99sk aj s prilohou :)) samozrejme, ceny su inde, tradicne jedla rozsirili o nove. A z mojho pohladu, ak mate chut na naozajstnu klasiku AKA guilty pleasure typu “Gordon blue”, tak urcite neolutujete. Vsetko bolo velmi chutne. A poctive. Dojem z restauracie vsak kazilo, ze bola vlastne uplne prazdna. To je ale zial aj dan za sucasnu dobu. Obsluhla ok, mila, sem tam posobila rozpacito, ale to mozno preto, ze sme uz v sebe mali par drinkov :))
Sebastian Lamper
"Do tejto reštaurácie..."
Chodíme spolu s priateľkou už rok. Až na pár nedorozumení bolo vždy všetko perfektné. Dnes sme zavítali znova a objednali si naše obľúbené jedlo kurací steak so syrovou omáčkou - to je aj dôvod, prečo nás to stále sem lákalo, keď sme si vyberali reštauráciu. Avšak dnes nás mierne sklamalo to, že sme sa dozvedeli o zmene receptu na syrové omáčku a teda namiesto omáčky sme dostali skôr “polievku” - bolo to veľmi riadke a úplne tomu chýbal ten šmrnc. Bojím sa, že už teda voľba reštaurácie nebude tak častá kvôli tejto zmene. Avšak všetko ostatné je super od nápojov po polievky. Veľmi nás to mrzí a snáď si majitelia rozmyslia túto nie pozitívnu zmenu.
Andrej Vacula
"Úplná spokojnosť, rýchla..."
Obsluha, výborné jedlo,do 15 minút na stole. Super personál 👍 Pivo Budvar akurát nemali ale IPA Nachmelená opice bola tiež dobrá aj keď tieto pivá moc nemusím. Keď tu niekomu chýba KOFOLA ak akurát dôjde,tak je to smutné pretože má veľa ďalších alternatív nealko nápojov. Prajem "Divnému Jankovi" veľa spokojných zákazníkov a veľa úspechov. 👍👍👍
Slavo Šárik
"Zvykol som sem..."
Chodiť občas, vždy boli super. Avšak po včerajšej návšteve som odchádzal sklamaný. Obsluha bola veľmi biedna, s prázdnym pivovým pohárom som opakovane čakal veľmi dlho, obsluha nechcela z diaľky ani očný kontakt nadviazať a ani nechodila ku stolu. Jedlo bolo ok, avšak porcie polovičné oproti minulosti. Takmer polovicu z lístku nemali. Nemali čaj, nemali kečup, nemali kofolu, nemali ani koláče. Aspoň že moje pivo mali.
Margareta Ceresnova
Jakub Scepka
"U Divneho Janka..."
Sme pred rokmi zvykli vecerat takmer kazdy vecer. V roku 2008 sa cenou drzali pri 100 korunach za hlavny chod. Bola to restauracia, v ktorej po dazdi bolo citit mokru pivnicu, obsluhovali/varili zname tvare. Porcie boli velke, chutne, a predovsetkym slane :) Postupom casu to dotiahli na priemernu restauraciu, s priemernymi cenami, priemernymi porciami, priemernou chutou i priemernou obsluhou. Z menu vypadli niektore (pre DJ typicke) jedla. Restauracia stratila svoje caro i jedinecnost. Zavitame sem obcas, uz iba z nostalgie. Neviem ci aj posledne roky, ale daaavno tam mavali, takmer kazdy vecer taku plnku, ze ludia stali az vonku na ulici, kym sa uvolni stol. Jediny pre koho sa v tom case naslo vzdy miesto, boli policajti. Za poslednych 5 rokov som tam taku situaciu nezazil (ale ani tam uz nechodim tak casto). Terasa pekna, suteren pekny, horne priestory tiez (aj ked tam som bol naposledy este niekedy pred covidom), len teda, dusa/identita je prec. Drzim palce, nech fungujete aj nadalej.
Marián Vokulic
"Kuchyňa starých materi..."
Je neporovnateľná s domácimi jedlom. Obsluha na vrchole gastronomických možností=Micheline stars menovite slecne Zuzane chcem naozaj podakovat je to profesionalka Čo sa týka interiéru ani doma sa necítim doma tak ako tam . Je očividné že tento gastronomicky skvost má pod záštitou jedine profesionál. Ďakujeme že sme mohli byt súčasťou tohto gastronomického zážitku. Bodaj by aj u nás v Snine bola takáto reštaurácia.
Michaela Juhaňáková
"Pekne prostredie, reštaurácia..."
Aj s malou terasou. Obsluhoval nás mladý čašník, ktorý bol príjemný, len na malé kysnuté hneď prišiel, objednane jedlo a nápoje boli rýchlo doručené. Jedlo nielen dobre vyzeralo, ale aj chutilo. Za štyri porcie jedla, pivko a liter domácej limonády sme tam nechali cca 55eur. Co si myslím je celkom fajn suma v dnešnom predraženom svete. Každému môžem len odporučiť.
Andrej Juhaňák
"Jedlo bolo výborné...."
Pri našom príchode bola reštaurácia skoro plná, ale čašník prišiel rýchlo, bol milý. Jedlo nám priniesli do 20 minút a cena bola tiež dobrá. Teda oproti centru to bolo výborné. Atmosféra bola fajn, a dalo sa platiť kartou, čo ja oceňujem. Nachmelená opica bolo pivo, mne až tak nechutila, ale to nieje žiadny problém, poznám ľudí, ktorým chutí. Ja reštauráciu odporúčam.
Zuzana Grgacova
"Mám nesmierne rada..."
Tento podnik aj koncept. Čo trocha kazí atmosféru je servis. Chcelo by to častejšie návštevy pri stoloch, keď sú poháre prázdne napr. jedlo bolo cca pred rokom špičkové, teraz by som jednu hviezdu ubrala, lebo som mala možnosť to porovnať, ale stále výborné.
Patrik Kukučka
"Veľmi milá reštaurácia..."
S domácim jedlom, porcie dostatočne veľké, avšak kuchyňa varí len do 20.00, čo je jednu hodinu pred zatvorením reštaurácie. Čakali sme, že za nami čašník príde a povie, že si môžeme objednať ešte posledné objednávky, no to sa nestalo, a tak sme zostali zaskočení, keď sme si dezert už nemohli objednať, pričom vedľajší stôl o 5 minút čašníka “presvedčil” na doobjednávku.
Lucia Luknarova
"Veľmi ma potešilo..."
že toto je stále normálna poriadna reštaurácia v centre Bratislavy s dobrým jedlom za rozumné ceny. V tej záplave streetfoodov a burgerov a kebabov..pred 30 rokmi to bolo skvelé miesto a stále je skvelé. A Janko Matuška (Štúrovci) v tejto budove napísal text slovenskej hymny.