Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Margareta Ceresnova
"vyskusali sme chlebik..."
Kamenny mlyn a syrovu pizzu, oba produkty boli vyborne. Chlieb mal chrumkavu korku a makky, hebky stred. Chcela som kupit aj croissanty, ale o 17 uz boli vsetky vypredane. Mila slecna pri pokladni mi odporucila prist rano o 9, kedy bude cely sortiment. Tak urcite pridem na nakup :-) Doplnam moju recenziu, ze chleba aj na druhy den, stale vyborny, zostalo kusok aj na treti den, sama som prekvapena, uz bol trosku zuvackovy, ale stale makky a nevyschol. Double Orieskove croissanty uzasne ! 🤤
Matej Brestovanský
Martin S
"Chutovo vyborne croissanty,..."
Ale uz nechodime, resp zriedkavo, musite totiz najprv odrezat spalene casti, co pri parizskej cene 4.80eur je privela. Na klasicku, hipstersku odpoved, ze su predsa "double baked" odpovedam standardne: "neznamena, ze musia byt single burned". Proste ked to vyriesia, radi prideme.
Nikoleta Kovácsová
"Edit na odpoveď:..."
Nátierka bola nedochutená, nevyrazná. Kúsky zohnednutého stonkového zeleru (?) sa mi tam vôbec nehodili a chlebík bol trošku obschnutý, asi už stál dlhšie vo vitríne. Mala som aj druhú nátierku, neviem či vajíčkovú, už si nepamätám presne, ale tiež neohúrila. Kváskové chlebíky poznám, viem, že sa líšia od štandardných, ale jedla som už lepší ako ten váš. Ale to je môj subjektívny názor, máte tu kopu recenzií, kde práve vychvaľujú váš chlieb... Sto ľudí, sto chutí...A čo sa cien týka, sú proste vysoké. 3 či 4 eurá za kúsok pečiva je na bežného človeka priveľa, to musíte uznať aj vy. 20+ eur za panettone, ktoré v Taliansku kúpite za zlomok ceny (a tiež dobré)... To je v poriadku, že si za tými cenami stojíte, ja si zas stojím za tým, že ste drahí, ale občas k vám aj tak zájdem, lebo väčšina výrobkov mi u vás úprimne chutí. Sladké pečivá aj rímske pizze mi tu veľmi chutia. Naopak raňajkový chlieb s tuniakovou nátierkou ma veľmi sklamal a všeobecne ich chlieb mi nesadol. No a tie ceny sú naozaj prehnané. Ale určite sa oplati občas sa buchnúť po vrecku.
Martin P
"Croissant dobry, pekny..."
Priestor v ktorom mozete vidiet pracu pekarov, stylove hlinene taniere a salky na kavu. Bohuzial, cely sortiment je extremne drahy. Vsetko sladke pecivo z croissantoveho cesta vyzera lakavo, avsak prehnane ceny odradzaju od toho, aby som prisiel ochutnat vsetky druhy. Pomerne ironicky je hned z okna vidiet tabula s "alternativou" - ranajkove menu v delii za 1.19. Pre mna nie je croissant z mrazaku alternativa, ale skutocne je nutna 4x vyssia cena?! Nehovoriac o tom, ze ak by som sa chcel normalne naranajkovat, potrebujem toho peciva min. 2 kusy. Argument, ze pribuzne prevadzky (le miam, fleur, atd.) maju podobne ceny - no maju - a taktiez ich povazujem za predrazene. Na druhej strane sa u vas premelie dost zakaznikov, takze je pochopitelne, ze nemate potrebu nieco menit. Otazkou je pre mna vsak, ci skutocne nie je mozne v Bratislave zaplnit dieru na trhu, kde by bolo kvalitne nedopekane ranajkove pecivo v normalnej cenovej hladine - mozno na ukor fancy prezentacie a marketingu.
Margareta Ceresnova
"vyskusali sme chlebik..."
Kamenny mlyn a syrovu pizzu, oba produkty boli vyborne. Chlieb mal chrumkavu korku a makky, hebky stred. Chcela som kupit aj croissanty, ale o 17 uz boli vsetky vypredane. Mila slecna pri pokladni mi odporucila prist rano o 9, kedy bude cely sortiment. Tak urcite pridem na nakup :-) Doplnam moju recenziu, ze chleba aj na druhy den, stale vyborny, zostalo kusok aj na treti den, sama som prekvapena, uz bol trosku zuvackovy, ale stale makky a nevyschol. Double Orieskove croissanty uzasne ! 🤤 Po polroku od mojej poslednej recenzie strhavam dve hviezdicku. Velky zaujem ide dost na ukor kvality. Ciabatta so sunkou a mozarellou vyzerala vyborne, ake bola ze uplne sucha a tvrda. Cakala som zazitok, ale nic sa nekonalo. Flat white rovnako mierne sklamanie.
Soňa Straková
"Toto je to..."
Miesto, kde sa chytám za hlavu, keď vidím tie vitríny plné POCTIVÉHO ČERSTVÉHO SLADKÉHO A SLANÉHO PEČIVA, TOĽKO BOCHNÍKOV, TOĽKO RÔZNYCH CHLEBÍKOV. Všetko spolu ROZVONIAVA a mne sa točí hlava, lebo si neviem vybrať a ak ZJEM VŠETKO, tak konečná suma pri týchto cenách bude poriadne vysoká. Dnes to bola moja druhá návšteva a rozhodne nie posledná. Už viem s kým všetkým sem musím prísť. Ak by tu mohli školiť proklientský servis, tak by to bolo veľmi fajn, pre celú kultúru národa, mesta alebo aspoň miestnej komunity. Tých pár minút, kedy si tu ľudia vypýtajú bochník chleba alebo sladké pečivo, je nefalšovane prívetivých. Vrelo a jednoducho-trpezlivo ukážu, vysvetlia, zabalia, predajú a to je POCIT NA NEZAPLATENIE. NIKOMU NEZAVADZIAM - a že sa tu vystrieda poriadne veľa zákazníkov. NIK NIE JE NERVÓZNY A NAŠTVANÝ - odniesla som si z pultu zatiaľ zabalené pečivo na stôl "... veď mi to nadiktujete..." a v pohode som zaplatila. Pizza bola chrumkavá. Fantázia!!! Baklava uzol bol neopísateľne hriešne vynikajúci!!! Do BAKLAVY som sa zaľúbila na Cypre v malom mestečku Pano Platres. Tento koláčik mi pripomenul chuť toho leta.
Soňa Straková
"Update 👍 Štandard stále..."
Vysoký, nálada stále výborná. Sobotná návšteva kvôli špeciálu sa oplatila. Postála som si v rýchlo sa hýbajúcom rade. Kým mrholilo, sedela som a jedla som vonku, ako mnohí iní zákazníci. Zážitok skvostný, to asi tie stromy naokolo. Atmosféra. Ľudia. Vône. Ďakujem vám. Prudko silno odporúčam. Toto je to miesto, kde sa chytám za hlavu, keď vidím tie vitríny plné POCTIVÉHO ČERSTVÉHO SLADKÉHO A SLANÉHO PEČIVA, TOĽKO BOCHNÍKOV, TOĽKO RÔZNYCH CHLEBÍKOV. Všetko spolu ROZVONIAVA a mne sa točí hlava, lebo si neviem vybrať a ak ZJEM VŠETKO, tak konečná suma pri týchto cenách bude poriadne vysoká. Dnes to bola moja druhá návšteva a rozhodne nie posledná. Už viem s kým všetkým sem musím prísť. Ak by tu mohli školiť proklientský servis, tak by to bolo veľmi fajn, pre celú kultúru národa, mesta alebo aspoň miestnej komunity. Tých pár minút, kedy si tu ľudia vypýtajú bochník chleba alebo sladké pečivo, je nefalšovane prívetivých. Vrelo a jednoducho-trpezlivo ukážu, vysvetlia, zabalia, predajú a to je POCIT NA NEZAPLATENIE. NIKOMU NEZAVADZIAM - a že sa tu vystrieda poriadne veľa zákazníkov. NIK NIE JE NERVÓZNY A NAŠTVANÝ - odniesla som si z pultu zatiaľ zabalené pečivo na stôl "... veď mi to nadiktujete..." a v pohode som zaplatila. Pizza bola chrumkavá. Fantázia!!! Baklava uzol bol neopísateľne hriešne vynikajúci!!! Do BAKLAVY som sa zaľúbila na Cypre v malom mestečku Pano Platres. Tento koláčik mi pripomenul chuť toho leta.
Emília Vargová
"Boli sme tam..."
Raňajkovať, odišli sme sýti a spokojní!! 🤗👌 Všetko chutilo výborne, určite sa ešte vrátime, lebo ako sme si to všimli, ponuka sa nestále mení a všetko si chceme ochutnať. Teraz sme si dali cuketovú a salámozú pizzu, mandľový a ríbezlovy koláč. Tešíme sa na ďalšiu návštevu!
Vanesa Hamranová
"Za mňa najlepšia..."
Pekáreň v BA. Kvalita obsluhy, kávy, pekárenských výrobkov a aj časy ich vykladania (veľké plus za pravidelnosť!) sú konzistentné. Personál vždy usmievavý, ochotný (aj keď z podniku vypádavajú ľudia *_*). Chlieb vydržal čerstvý a chutný 5+ dní. Pizza má skvelé, kvalitné cesto, na margherite by som možno uvítala viac pretlaku, ale to je detail. :) Sladké pečivo bezkonkurenčné, káva tiež super, ak by sa hľadalo niečo na zlepšenie, tak by som prijala aj filter, ktorý mi v ponuke chýba. Keby som veľmi chcela hľadať nejaké negatíva, tak asi, že ja osobne by som prijala viac krémových/smotanových plniek namiesto ovocných (ako býva v danishoch, v cruffine - zabaglione a citrónovom), hlavne v klasických croissantoch. Ale to je naozaj iba osobná preferencia, ktorú som si uvedomila len pretože sa sem vraciam tak často :D A prosiim, viac danishov, od vás sú najlepšie
Lenka Vavrova
"Úžasná pekáreň. Fotky..."
A recenzie nás navnadili a realita predčila naše očakávanie. Už pri vchode vás ovanie zmes vôní - pečiva, chleba, čokolády, škorice, kávy... človek nevie, kam sa má pozrieť skôr. Bohatý výber sladkého - samozrejme croissanty 🥐, škoricové slimáky, čokoládové či vanilkové pečivo. Pre mňa highlight kardamónový koláčik. Chlieb sme ochutnali kukuričný a obyčajný biely- kôrka chrumkavá, zvnútra jemný ako pavučina. Foccacia s olivami má bubliny krajšie ako v talianskom Miláne! Dvaja fešáci v obsluhe boli neskutočne milí, našli si čas, aby nás oboznámili so sortimentom a odporučili z ponuky to najlepšie. Zároveň si má človek možnosť pozrieť, ako sa to vyrába, čo považujem za pridanú hodnotu. Dávam 5 hviezdičiek, niet čo vytknúť. Snáď len trochu problém s parkovaním...
Marek Hrebík
"Konečne som sa..."
Sem dostal a teda musim povedať že nejako som čakal viac - . Ako Rímska pizza bola fajn - jedol som aj lepšiu ale čo mi vadilo najviac že to bolo studené. Croissant bol taký že fajn - chrumkavý, vzdušný, krehký - rovnaký ako keď sú čerstvo upečené v Lidli z polotovaru - možno ma ukameňujute ale ja v tom nevidím rozdiel. Škoricové hniezdo bolo tiež dobré. Celkovo to bolo fajn že to bolo čerstvé ale zase nebolo to nič že by som odpadol. Čo mi asi vadilo najviac boli extremne špinavý stôl - ako nakoniec som si ho utrel a nikomu z prevádzky to neprišlo blbé že zákaznik si tam sám utiera stôl od omrviniek a mastnoty. Ale nevadí - určite ešte dám šancu.
Daniela Kšinská
"Do Kruhu chodievam..."
Prakticky od jeho otvorenia a kvalitou a určite zaraďuje k najlepším pekárňam. Vynikajúce sladké pečivo, chlieb a rímska pizza. Ceny sú vyššie, ale za kvalitu to stojí. Jediným mínusom je káva, perfektné čerstvé pečivo by si zaslúžilo niečo lepšie ako horkú prepraženú komoditnú taliansku kávu, obzvlášť, keď na Slovensku už máme toľko skvelých prežiarní:)