Jedlá:
Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | 11:00 - | 22:00 |
utorok: | 11:00 - | 22:00 |
streda: | 11:00 - | 22:00 |
štvrtok: | 11:00 - | 22:00 |
piatok: | 11:00 - | 22:00 |
sobota: | 11:00 - | 22:00 |
nedeľa: | 11:00 - | 22:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Robert Urbancok
"Cakali sme viac...."
Priestory pekne, vino fajnove, jedlo chutne, gnochi ok, mozno tasticky plnene kacacim prilis suche. Rozladilo nas ale, ze casnik nukal karafu vody ako by mala byt zadarmo, aspon nam sa to tak javilo, na ucte bola ale za 55 Kc. Liter vody z vodovodu bez citronu, pomarancu, ci maty. Citili sme sa " zavedeni". Nerobi to dobre meno restauracii. Boli sme na Tanzberg zvedavi, vyskusali sme, ale uz neprideme.
Ľubomír H
"Velmi pekna a..."
Stylova restauracia. Prijemna a usmiata obsluha. Jedlo ma velmi milo prekvapilo. Z predjedla som ochutnal tatarak a pastetu - za 100 bodov :-) . Polievka velmi dobre dochutena. Pirohy s kacacim masom ... tak 90bodov :-) Kazdy kto pride do Mikulova, by to tu mal navstivit
Monika Mistrikova
"Boli sme tu..."
Hned dva dni po sebe, tak nam chutilo. Odporucame na 10/10 tatarak, pastetu, tasticky s kacacim masom, salat s pancettou, tasticky s povidlami. Telaci steak s pecenymi zemiakmi tiez vyborny, len prisiel nie uplne teply. Zemiakovo fenyklova polievka bola ok, to uz by sme si neobjednali. Celkovo odporucame, s inymi restauraciami v okoli sa to neda ani porovnat.
Alexandra Stránska
"pekne zariadená reštaurácia,..."
Ale horšie odvetrávanie, dosť bolo v reštaurácii cítiť pachy z kuchyne. jedlo dobre ochutené, ale tajin trochu suchý. možno zbytočne veľa jarnej cibuľky na ozdobu na každom jedle. "taštičky s povidly" výborné. paštéta ako predjedlo vynikajúca. obsluha v pohode. veľkým sklamaním bola naúčtovaná obyčajná voda z vodovodu v karafe. chápeme, že aj voda niečo stojí, ale pri 3-chodovom menu s vínom by sme ju čakali buď ako bonus od reštaurácie zadarmo, alebo za symbolickú cenu. 55 Kč mi ako symbolická cena nepríde.
Simon K.
"3.5 hviezdičiek, no..."
Zaokrúhľujem na 4. Reštaurácia p. Ihnačáka? Ako milovníci gastra sme to museli skúsiť. Bol som s priateľkou a čakali sme vyšší gastro level s viac, ako obyčajným zážitkom. Mali sme vývar, morčací steak s lilkovo-šveskovým chutney, rizoto a na záver povidlové taštičky. Nič z toho však nevyčnievalo tak moc, aby som si to jedlo zapamätal. Steaku nechýbalo nič — chutney/parmazán k nemu, pečené zemiaky — bolo to dobré, ale podobne dobré steaky som so zemiakmi som jedol už hocikde, aj bez tak známej šéfkuchárskej nálepky. Vývar nenadchol, neurazil. Ale taštičky boli výborné, tam asi nemáme čo vypichnúť (možno to, že je k nim plátok kiwi, čo je weird, ale to je len také osobné počudovanie). Horšie to bolo s rizotom. Po každom súste sme mali vodu v ústach, rizoto ani zďaleka nebolo krémové, skôr to bola vodová ochutená ryža, až sa nám zdalo, že toto sa istotne nemohlo podariť a takto to byť nemá. Ale potom, prečo sa také jedlo a v takej reštaurácii vydá? Podľa iných rizoto-recenzií to tak ale asi je defaultne. Z neho sme boli dosť sklamaní. Overall, za nás trošku sklamanie, boli sme v reštikách, kde nie je šéfkuchár podobného veľkého mena, a zážitok sme mali brutálny. Tu sme dostali taký nejaký “not great, not terrible” experience, a to sme nečakali. Obsluha bola však príjemná, prostredie fajn.
Monika Marčoková
"Štýlová reštaurácia. Počas..."
Večera hrala príjemná hudba. Polievku nám doniesli do niekolkych minút horúcu. Taštičky plnené kacacim mäsom s kapustou a slivkovým lekvárom boli famózne. Manzel si objednal solet s kacacim maskom a kyslými uhorkami. Židovské sýte jedlo. Obsluha veľmi príjemná, usmievavá, niekoľkokrát sa nas opýtala, či je všetko v poriadku. Plne doporučujem.
Brian Mládek
"Vynikajúca reštaurácia s..."
Veľmi príjemným prostredím. Personál bol veľmi milý. Vedeli odporučiť aj poradiť. Jedlo bolo vynikajúce a ceny úplne v pohode. Potešila aj prítomnosť p. Ihnačáka, ktorý sa zjavil v priestoroch reštaurácie. Škoda síce, že iba kvôli jednému slovenskému hercovi, ale predsa. Určite sa ešte vrátime a budeme posielať odporučenia.
Lucy Krizan
"Cestovanim po celom..."
Cesku nas nas oblubeny kraj a nase oblubene miesto pana Ihnacaka potesil opat a zas a hlavne neustale dokazuje, ze zauzivana cesko-slovenska unavujuca klasika, neumoznujuca sa najest trochu zdravo a lahko( “grilovany hermelin , vyprazany syr, ceasar salad - bez akejkolvek snahy ho spravit trochu inak- vyzivovo hodnotnejsi atd…”), moze tiez vyzerat krasne na tanieri a potesit tak, ze sa urcite budeme s radostout vracat vzdy, ked navstivime Mikulov. Od miesta, personalu, po farebnu delikatesu na tanieri nevidim dovod na stazovanie a po precitani niektorych negativnych recenzii len smutne uznavam, ze my ludia si nevazime to co mame a co nam je ponukane, pretoze vzdy chceme nieco viac nez vlastne mame. Verim, ze aj negativne recenzie vedia priniest do businessu vela pozitiv, avsak velmi zalezi na sposobe ich podania. Este raz, dakujeme tomuto miestu za opatovny kulinarsky zazitok a sprijemnenie naseho cestovania z Londyna cez rodne Cesko-Slovensko. Mile radi budeme toto miesto odporucat vsetkym nasim znamym v UK a aj doma! When there is a passion in the heart in what you do, you feel it…
Marek Braun
"Zmena adresy a..."
Priestorov restauracii zjavne prospel. Decentny a stylovy interier doplneny vnutrobkokovou terasou posobia velmi dobre a jedlo bolo podla ocakavania chutne a zaujimave. Rizoto s rajcinami rybami a krevetami bola netradicna ale osviezujuca kombinacia. Capovana kofola, Plzen a mila obsluba je bonus. Privitali by sme viac vegetarianskych jedal.