Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | 11:30 - | 22:00 |
utorok: | 11:30 - | 22:00 |
streda: | 11:30 - | 22:00 |
štvrtok: | 11:30 - | 22:00 |
piatok: | 11:30 - | 22:00 |
sobota: | 11:30 - | 22:00 |
nedeľa: | 11:30 - | 22:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Jarmila Kupcová
"Dlho sme sa..."
Strojili na dobrú husacinku. A tak sme sa s rodinou po zlom "kovidovom"období konečne vybrali na obed, na husacinu u Zápražných. Husacinka mákučká,pečienka fantastická,všetko ako za mojich detských čias keď babka chovala husi.K tomu fajnový chlebík ,lokše a kapusta a samozrejme výborné vínko.Prežili sme veľmi príjemné popoludnie. Ďakujeme a určite budeme odporúčať.
Pavol Cvíčela
"Na husacinu k..."
Zápračným do Slovenského Grobu chodíme každý rok. Treba si rezervovať miesto dlho dopredu, tak už v auguste objednávame, aby sme mali piatok. Podnik má niekoľko miestností. Pečie si vlastný vynikajúci chleba, ktorý spolu s pečienkou je to top, prečo sme chodíme. Samozrejme aj lokše, kapusta a hus, ale po pečienke už ani veľmi nevládzeme. A ako dezert buď štrúdľa, alebo vynikajúce makové lokše. K tomu skvelé vínko a pivo, milá a a rýchla obsluha. Parkuje sa na štrku vo dvore. V prípade plnej kapacity vo vnútri, už parkovisko nepostačuje.
Jaroslav Mihálik
"Veľmi príjemné miesto..."
So skvelou obsluhou. Vo dvore sa nachádza dostatočné množstvo parkovacích miest, takže sa človek nemusí obávať kde zaparkuje. Jedlo (klasika hus, pečienka, kapusta, štrúdľe atď. ) bolo na 1. Poslednú dobu si podľa vyjadrenia pána majiteľa začali piecť lokše sami a musím povedať že to stojí zato - veľmi veľmi chutné! "Domácí" vám v rámci ich možností vyjdú vždy v ústrety.Veľmi milý pán majiteľ ktorý vie ako pristupovať k hosťom a zvlášť k deťom 🙂👍🏻. V Grobe sa nachádza veľa podobných prevádzok, ale už teraz viem že pre nás bude táto do budúcna tá "naša" 😉 Za mňa určite odporúčam ! 👍🏻👍🏻👍🏻