Podrobnosti reštaurácie:
Otváracie hodiny:
pondelok: | 11:00 - | 22:00 |
utorok: | 11:00 - | 22:00 |
streda: | 11:00 - | 22:00 |
štvrtok: | 11:00 - | 22:00 |
piatok: | 11:00 - | 22:00 |
sobota: | 11:00 - | 22:00 |
nedeľa: | 11:00 - | 22:00 |
Hodnotenia:
Celkové hodnotenie
Martin Petrus
"Celkom fajn obed..."
, taká klasika Polievka slabšia ale rezeň bol dobrý Pivo bez chyby Obsluha príjemná a rýchla. Ešte sa určite zastavíme aj na normalne ala carte jedlo. Dávam 5*. Keďže robím v gastro a viem aké je to ťažké a zle recenzie dá každý. Dobre recenzie nikto :)
Roman M.
"V recenzii budem..."
Hodnotiť pivo Plzeň 12°. Bolo vidieť že sa špecializujú na Budvar (ten bol aspoň lepšie načapovaný, čo som videl) ale plznička bola priemerná, saponátová pena a suchý pohar to istilo. Podľa mňa úplne zbytočne majú v ponuka plzničku, ktorú len pokazia a nemyslím si že si ju tu ľudia dávajú moc....... Inak pekná veľká letná záhradka ideálna pre veľké partie na posedenie.
Marek Plachý
"Boli sme tu..."
V rámci teambuildingu bol som prekvapený aké je to veľké. Dal som si tatarak, ktorý mi najskôr doniesli bez korenín, no potom keď som ich na to upozornil bez problémov doplnili. Tatarák bol chutný aj s hriankami. Musím však namietnut proti nedobre umytý pohárom na pivo to je pre mňa naozaj veľké mínus. Keď už si dávam pivo očakávam dobre umyté poháre ako som zvyknutý z plzenskeho prazdroja aby mi tak rýchlo nepadla pena. Tu si treba dať väčší pozor. Nebol som sám kto nemal zo skupiny dobre umytý pohár. Oceňujem peknú atmosféru vonku.
Radovan Kazda
"Škoda, že podnik..."
Nejaví záujem na sebe pracovať. Lebo z hľadiska kvality jedál, piva, či obsluhy, mu nie je veľmi čo vyčítať. Zbehli sme sa veľký kolektív desiatok ľudí (preto výber tejto veľkej reštaurácie), obsluha stíhala, Plzeň bola fajn a jedlá si všetci pochvaľovali. Toalety čisté, voňavé, hudba komfortne tichšie. Prečo ho však dlhoročne navštevuje tak málo ľudí? Podľa mňa preto, lebo pôsobí chladne a nekomfortne, hoci je veľký. Na začiatok by pritom stačilo celkom low-costovo preriediť počet stoličiek pri stole, lebo sú extrémne natesno. A v druhom kroku ich všetky vyhodiť, vrátane stolov. Sú obrovské, ťažké, stolový stredovek. Vymeniť ich za jednoduché, ľahké stoličky a stoly. V treťom kroku vyhodiť tie nudné, fádne obrazy a celý interiér poriadne prekopať. Vo štvrtom obmieňať zopár remeselných pív (a nechať aj štandard). Podnik nemá žiaden nápad, má nudný názov, nudný interiér, zahraniční hostia ho nenájdu a pre Bratislavčanov je to posledný záložný zdroj, keď je všade inde plno.