Foodblogeri našli to najlepšie! Pripravili sme rebríček najlepších reštaurácií v Starom Meste. Možno je medzi nimi aj tvoj budúci gastroorgazmus.

 

10. miesto patrí Republika Východu

Republika Východu

Čo hovoria foodblogeri:

Zuzana Molčanová - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Štýlové prostredie doplnené.... O texty vo východniarskom nárečí je balzam na dušu pre vychodňaroch a zaujímavý objavný prvok pre cezpoľných 😉 Oceňujem jednoduché menu, žiadne litánie, pár kusov o to kvalitnejšieho jedla. Mali sme palacinky naslano, nasladko, šalát aj klasické jedlo - všetko výborné, veľmi chutné a z kvalitných surovín. Obsluha úplne top od začiatku do konca starostlivosť, slušná a profesionálna. Ďakujem, určite prídem zas 👍🏻.

samuel matlovic - Dosť dlho sme.... čakali na obsluhu, jedlo bolo priemerné, mäso bolo dobre pripravené po technickej stránke, ale chuťovo veľmi vádne. Za tieto ceny až podpriemerné na Košice. Interiér bol pekný aj obsluha v skutku milá ale žiadna pridaná hodnota podniku nebola, proste priemer za vyššie ceny🤷🏼‍♂️ P.S. stôl sa na nás skoro prekotil počas obedovania..

Michaela Pisarčíková - Išli sme sa.... Sem naobedovať na odporúčanie a neľutujeme, že sme sem zavítali☺️Obsluha milá, rýchla, limonády osviežujúce a jedlo vynikajúce🤩určite sem zavítame znova, keď budeme mať cestu na východ..

Erik Mesároš - Veľmi dobrá poloha.... Podniku, pestrý vyber aj jedál aj nápojov a veľmi simpaticky poňaté menu, kde sú názvy inšpirované východom. Objednali sme si mochito a pomarančovou limonádu a boli výborné. Veľké plus je aj nádherný výhľad na dóm..

Jozef Binder - Priemerna restauracia na.... Styl pivarne, ktora okrem nazvu nie je nicim vynimicna. Jedlo neurazi ale nic pre co by som sa vratil. Vzhladom na polohu a referencie som urcite cakal nieco viac ako menu v Saristine....

P G 73 - Perfektnaaa obsluha, vyborne.... Jedlo,ranajky aj vecera, paradne prostredie a poloha v uplnom centre s vyhladom na Dom sv. Alzbety. Pridzeme zaš!.

Martin Gbur - Dnes opäť naša.... Republika.. dneska mi odolal paľacinkom a dal som sebe šalácik zos hovädzinku.. šalácik bul fajny.. ale hovädzinka bula gumová ☹️ 🐮🥩🔪.. škoda no a kus nás prekvapkalo, že nemajú colu light ani zero .. iba klasickú kolu 🥤.

Miroslav Gasparovic - Úžasný začiatk dňa.... Pri výdatných raňajkách, ktoré som nestihol zdokumentovať - boli SUPER! A obsluha ako čerešnička na torte - Simonka bola úžasná. Dokonalá kombinácia..

Marek Cvengroš - Veľmi príjemný a.... Oddychovy podnik. Káva výborná a jedlo fantastické 😋 Príjemná, skvelá obsluha 👍 Môžem len a len odporučiť 👌🏻 Za mňa by mal každý vyskúšať tento výborný sendvič 😍 Pri ďalšej návšteve Košíc sa tu určite vrátime s priateľkou ☺️☺️.

Miriama Marková - Zastavili sme sa.... S manželom v sobotu na večeru. O 19:15 boli stoly na terase plne obsadené, dnu nie je klimatizácia, takže sme tam sedeli iba my. Po chvíľke sme sa však aklimatizovali, čo je však super, objednané sme mali do 5 minút a do 10 už jedli. Hamburgery s trhaným hovädzím mäsom boli fantastické!!! Domáca žemľa, celé šťavnaté, v pohode sa dali jesť príborom. Manžel si dal ešte koláčik, ktorý taktiež nesklamal. Večera vybavená za cca 30 minút, neskutočne sme si pochutili a čašníčka s dlhým copom po pás bola takou "čerešničkou na torte", lebo bola neskutočne milá a starostlivá. Opäť zas sme sa nesklamali a šli na istotu. Ďakujeme..

Dávame 8.7 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

9. miesto získava Meanto

Meanto

Čo hovoria foodblogeri:

Martin Danko - K tomuto je už len potrebné dodať: : Super obsluha, super.... Atmosféra. Osobitne vyzdvihujem nakladaný hermelín ktorý milujem a nikde v starom meste ho nevedia nechať odstáť poriadne tak ako tu. Všade je príliš čerstvý akoby ho pred vami namočil do oleja a servírovali. Ako fanatik nakladaneho hermelínu nemôžem v BA odporučiť iný, len tento podnik! Hurá.

Viktor Špendla - Veľmi chutné jedlo,.... Obľúbené miesto zahraničných aj domácich hostí. Príjemný personál, pekné prostredie..

michal Plut - Výborná a milá.... Obsluha a tie najlepšie bryndzové halušky s úžasne upečenou slaninkou. 👍🏻😁.

Martin Chrastina - Veľmi milá a.... ústretová obsluha, prijemné prostredie a chutné jedlo. Vedia si poradiť aj s pozmenenými nárokmi od zákazníka. Verím, že sa čoskoro vrátim a dám si chutné zemiakové placky s cesnakovým dipom 😍.

Vladimír Pánik - Sú úžasný, mladá.... čašníčka čo nás teraz s priateľkou obsluhuje je milá, príjemná. Jedlo naozaj super, halušky či strapacky sú asi najlepšie v celej Bratislave Moc ďakujeme ❤️❤️❤️.

Silvia Jestrebská - Odporucam vyborne jedlo,.... Prijemna obsluha ako aj prostredie.

Tomi Tóth - No a už.... Som zavítal aj sem. Musím povedať, že najviac ma potešil ich nápad kombináciu troch jedál z domácej kuchyne. Áno, to Slovenské trió : Halušky, strapačky a pirohy na jednom tanieri je fakt veľmi dobrý a fajn nápad. Celkovo bolo u nich veľmi fajn a aj pivko chutilo..

Slávka Henčeková - Veľmi príjemná a.... Ochotná obsluha, chutné jedlo, sezónna ponuka, výborné pivo 🍻, príjemná, až rodinná atmosféra. K dispozícii je aj stolný futbal na hranie. Aktuálne majú v ponuke ukrajinskú vodku a výborný ukrajinský drink, ktorý rozhodne odporúčam. Vždy sa tam rada vraciam..

Martina Trtiková - Príjemný podnik v.... Centre mesta, ústretová obsluha, výborné jedlo a skvelá atmosféra 🤩 odporúčam a určite sa čoskoro vrátim 🥰.

Patrik Zubaj - Dal som si.... Kozí syr s grilovanou zeleninkou a musím povedať, že lepšie som si asi ani nemohol vybrať 🙏👌👌👌 a výborné pivko čapované 🍺 spokojnosť 10/10✌️.

Podnik hodnotíme na 8.7 z 10!

 

8. miesto získava Rosto Steak House

Rosto Steak House

Čo hovoria foodblogeri:

Zuzana Molčanová - Čo môžeme o tejto reštaurácii povedať? : Výborné miesto kam.... Sa radi vraciame. Pili sme remeselné pivo Medveď z humenského pivovaru - radi podporujeme lokálnych remeselných výrobcov. Jedlo bolo výborné. Môj steak bol urobený trošku viac ako som chcela ale ostatní to mali na výbornú. Obsluha bola vynikajúca, veľmi ľudská a profesionálna. Aj keď sme dlhšie čakali kým sa uvoľní stôl, stále sa o nás zaujímali a starali. Ďakujeme, prídeme znova!.

Ivana Kubová - Príjemné prostredie, milá.... Obsluha a vynikajúce jedlo. Chutilo nám naozaj všetko od predjedla až po dezert..

Veronika Krasnohorska - Intímna a pokojná.... Atmosféra, ideálna na kľudný piatkový večer, keď sa chce človek skryť pred ruchom mesta. Veľmi profesionálna obsluha, ktorá flexibilne upravila burger pre celiatika a napriek výmene žemľe za šalát bol aj estetický zážitok skvelý. Mäsko bolo prepečené “medium”, ale môžte si vybrať aj “well done”. Bohužial som 2krát zakusla v rámci mletého burgru do niečoho tvrdšieho (možno kúsok kosti),čo trošku pokazilo dokonalý zážitok, ale mimo toho boli chute krásne vyvážené. Hranolky boli skvelé a keby čašník nezabudol na pivko, tak by bol večer dokonalý… ale to sa stať môže, boli sme takí zabratí do večere, že aj mi sme naňho zabudli a spomenuli si tesne pred platením:).

Matúš Hrabčák - Jedlo bolo celkom.... Dobre. Slepacia polievka bola vyborna. No priestory boli trosku tesne a obsluha velmi nestihala....

Lukas Truska - Bolo zo najlepšie.... Jedlo aké som jedol..

Michal Pitak - Navštívil som toto.... Miesto prvý krát. Mali sme tu rezervovaný stôl. Príjemná obsluha, jedlo bolo naozaj veľmi chutné. Určite sa tu vrátim pri ďalšej návšteve Košíc.

Erik Mišenčík - Bol som s.... Priateľkou, vyskúšať v rosto, burger a rebierka. Chuť rebierok bola takmer nepopísateľná, bbq v ktorom je mäso obalené so slivkovým základom má nútilo jesť rebierka rýchlejšie a rýchlejšie. Jemne mäsko, ktoré sa samo odtrhavalo od kosti. 10/10 jedlo. Burger bol zaujímavý tým, že nepotreboval omácku, aby zachránila tá omačka chuť burgra. Všetky ingrediencie, ktoré obsahoval boli rovnomerne rozložené a tak si človek užil každú z nich. Obsluha bola veľmi milá. Na začiatku sme dostali k jedlu počas čakania masť a chleba, čo je veľké plus od rosto. Jediné čo sa nám stalo bolo mierne dlhšie čakanie možno 20 minút len na obsluhu no to jedlo to neskôr vykompenzovalo. Keď prídete v hodinách od 15-18 máte -30% na jedlo. Ako študent mi to bolo potešením nakoniec aj s čajom to stalo 24€ po samotnej zľave. Odporučam každému, teším sa nabudúce na rosto steak, ktorým sú hlavne známi. Ďakujeme ❤️..

Erik Schmidt - Rosto je proste.... Najlepsie miesto v Kosiciach kde si dat Steak. Vzdy to tak bolo aj bude. Chodim tu uz 17 rokov a nikdy som nebol sklamany. Vzdy super jedlo aj obsluha. Ich domace studene omacky ktore si viete dat ku kademu jedlu su vynimocne a vyborne. Ich obedove menu je tak isto jedno z najlepsich v Kosiciach. Obsluha aj prostredie je prijemne a vzdy sa sem pravidelne rad vraciam. PS: Ich pivo z Humenskeho pivovaru Medved stoji za to..

Henrieta Tomašcová - Krasna restauracia so.... Svojim nadcasovym dizajnom, dekorovana vlastnym stylom a vzdy s dobrym staffom. V ponuke chutne menu a staly vyber kvalitneho a la carte. Pocas obeda nas obsluhovala velmi mila mlada casnicka s ukrajinskym prizvukom a mladi pani ihned po prichode zdravia a ukazu k dispozicii volne miesta, co je niekedy vzacny fenomen v nasich koncinach. Okrem klasiky steakov a mias si viete vybrat aj lahsie verzie pokrmov, od ryb, rizota az po dezert a vybornu kavu. Mojich 5 hviezdiciek pre atmosferu, kvalitu jedla a surovin, obsluhu v rukavickach pri podavani jedla na tanieri na stol (velmi si to osobne vazim) a ochotu komunikacie. Osobne uz viackrat opakovane navstiveny podnik a vzdy spokojnost, obsluha, rychlost, kvalita aj pri tzv. fullke. Na adrese Rosta su tiez apartmany na noclah pre pocestnych, prijemny koncept clenenia budovy a mini vnutornej terasky na sedenie. Odporucam ! 💖.

Patrik Gabina - Fajn obsluha jedlo.... Super! Krevety ako predjedlo boli skvelé ako hlavné jedlo steak z vysokej roštenky parádny takisto káva po jedle dobrá. Kúsok sklamaný z dezertu…mangové creme brulé nebolo podľa mojej chuti najlepšie…celkový dojem na 4,8 hviezdy 🤩.

Číselne jej patrí 8.8 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

7. miesto získava Villa Regia penzión

Villa Regia penzión

Čo hovoria foodblogeri:

Marek Matušov - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Príjemné prostredie, výhodou.... Je blízkosť k samotnému centru mesta. Čistota kúpeľne na vysokej úrovni, izba korektne pripravená a tichá. Personál veľmi milý, usmievavý a ústretový (hlavne pozdravujem Jarka ;-) Po dohode možnosť úschovy batožiny. Raňajky podľa výberu z menu. Pri parkovaní auta na neďalekom vonkajšom stráženom parkovisku je možné dostať zľavu na poplatok za parkovné..

Pavol Oreško - Úžasné jedlo so.... Zaujímavou skladbou. Napríklad panenka, pečené zemiaky, kôprová omáčka a vypražené vajce. V podstate dve jedlá spojené do jedného. Cesnačka taktiež výborná. Personál bez chyby, milý a ochotný. A interiér krásny, pre mňa osobne oku lahodiaci, ale to je vec vkusu a osobných preferencií..

Peter Pol - Reštaurácia veľmi dobrá,.... Personál viac-menej profesionálny, jedlo spoľahlivo na úrovni, skoro všetkým nám chutilo, aj keď je pravda, že omáčka syrovo-paradajkových kuracích pŕs bola výrazne, ale výrazne presolená. Syr a slané sušené paradajky dohromady so slaným až presoleným mäsom je jednoducho príliš veľa a kuchár by tú omáčku mal ochutnať....

Martin Ciriak - Výborné, skvelé 🙏.... Dali sme si menší battle Slavia (líčka) vs Villa Regia (panenka) = 0:1 Určite odporúčam, príjemné prostredie, skvelé jedlo.

Mišo Mikita - 14.10.2022 Skvelé jedlo, výborný.... Dezert a ukážková obsluha. Dámy a páni z obsluhy, klobúk dole ! Určite sa vrátime. Hlavne kvôli Vám. Ďakujeme, bolo SUPER !!!.

Peter Hudec - Ubytovanie štýlové, čisté.... Izby. Cítil som sa veľmi príjemne. Obsluha v reštaurácii bola milá, usmiata. A jedlo bolo skvelé. Ak budem mať možnosť, určite sa sem vrátim..

Katarína Botková - Výborná kapustnica Parádne vyprážané.... Kuracie stehno Veľké porcie Extra požiadavka splnená, petržlenová vňať Dobrá bazová limonáda Trochu vyššie ceny Príjemná atmosféra v reštike.

martin apko - Skvelá dostupnosť centra.... Mesta. Platené parkovanie v pešej dostupnosti. Mali sme len raňajky, boli chutné a obsahovali všetko na čo sme mali chuť. Personál bol milý. Otvorili nám aj o 02:30 ;) ..

Claudia Danková - Veľká spokojnosť! Klobúk.... Dole. Nádherné prostredie, profesionálna obsluha, fantastické jedlo. Určite sme tam neboli poslednýkrát. Ďakujeme..

Ingrid Libáková - Fantastické jedlo! .... Super od predjedla až po dezert! Príjemná, ústretová, bezchybičková obsluha. Krásne, veľmi príjemné, nie hlučné miesto na rodinnú oslavu v malom rodinnom kruhu, aj pri plne obsadenej reštaurácii sa cítite veľmi dobre a útulne. Personál sa snaží maximálne splniť Vaše priania, cítite sa výnimočne. Obľúbené miesto, kde sa vraciate🙂.

Rozhodne si zaslúži 8.8 z 10!

 

6. miesto si zaslúži Pho Viet

Pho Viet

Čo hovoria foodblogeri:

Martin Kunc - A ako to hodnotíme? : Čo sa týka.... Vietnamských jedál alebo sushi, určite najlepšia voľba v meste. Príjemná obsluha, ktorá aj poradí pri výbere, jedlo pripravené expresne rýchlo za dobrú cenu. Dnes som si dal Tom Yum, akurát ostrá a výborne dochutená. Chrumkavé kura taktiež nesklamalo, veľká porcia so super omáčkou. Dlhodobo si tu chodím dávať aj ostrokyslú polievku a vždy si veľmi pochutnám..

Jana Čizmárová - Veľmi chutné jedlo,.... Vynikajúco vyzerajúce, porcie akurát, sushi čerstvo pripravené. Obsluha príjemná :-) vrelo odporúčam.

Matej Gaľ - Podnik priamo na.... Hlavnej ulici, príjemná obsluha, ostro kyslá polievka bola až veľmi ostrá, druhá polievka bola fajn len nemám fotku, mäsko a ryžové rezance bolo chutné trochu suché..

Patrícia Pribulová - Ako miilovníčka Pho.... Polievky odporúčam návštevu tejto reštaurácie, určite nebudete ľutovať. Nemám čo vytknúť, vývar bol chuťovo veľmi dobrý a výrazný. Určite sem ešte prídeme, ďakujeme😊.

Tomas Gurbal - Chutne jedlo za.... Primeranu cenu, mila obsluha. Urcite sa tu este vratime skusit nieco nove..

Simona Janičová - Jedlo bolo vynikajúce,.... Mali sme udony s kačkou a ryžové rezance so zeleninou, tofu a rybacou zalievkou. Nemuseli sme ani dlho čakať. Obsluha bola milá a my sme mali pekný večer s výborným jedlom..

Ondrej Mišík - Ostrokysla polievka bola.... Fajnová tenké ryžové rezance tiež splnili očakávanie. Rád vyskúšam pri ďalšej príležitosti.

Branislav Lipták - Úžasné tempura sushi.... A výborné kung pao, veľmi milá obsluha a krásne prostredie. Prideme určite zas..

pepa golfik - Kto má rád.... Kľudne miesta a dobré jedlo. Odporúčam. Zatiaľ stále perfektne pripravené jedlo. Palec hore..

Igor Benko - Príjemná, útulná reštaurácia.... S usmiatou a rýchlou obsluhou a dobrým jedlom. Ostrokyslá polievka bola veľmi dobrá, a teriyaki kura taktiež. Výborná lokalita na Hlavnej ulici, hned vedľa Ústavného súdu SR. Nie je prečo váhať :).

Podnik hodnotíme na 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

5. miesto - BLUE BEAR Restaurant & Bar

BLUE BEAR Restaurant & Bar

Čo hovoria foodblogeri:

Dusan Farsky - K tejto reštaurácii sa dá napísať jedine toto: Objednávka cez wolt.... K plnej spokojnosti. Hranolky veľmi chutné, chrumkavé, osolené tak akurát. Hamburger ako celok chuťovo výborný, cez avokádo trochu viac prerážal cesnak, žemla tiež z tých lepších. Bohužiaľ sklamalo to najdôležitejšie, a to mäso. Suché, bez chuti, tuhé..

Luboš 73 - Úplná spokojnosť ,.... Obsluha milá. Jedlo topka! A wc !??? Pani predomnou píše o niečom čo nemoˇe restauracia ovplyvniť! U mňa veľmi dobre všetko, dakujem a prídem rád znova.

Maria Simko - Prijemná reštaurácia s.... Modernými prvkami. Potešil nás jedálny lístok v tablete aj s fotkami. Priateľ si vybral pečené bravčové koleno a bol spokojný (brutálna vôňa aj chuť ) , ja hovädzie baby steaky takisto chutili výborne. Obaja sme si dali tekvicovú krémovú polievku na náš vkus bola malo ochutená ale záleží na každom chuti, my máme radšej výrazné chute a viac korenia. Dochutili sme. Pomer cena a to čo sme dostali = spokojnosť , budvar potešil :) Ako fajčiarka vidím mínus v nefajčiarskej časti. Obsluha chodila tak akurát, no príjemná s úsmevom. Ešte sa určite vrátime..

Frantisek Mikla - V piatok 10.9..... Výborný pracovný obed v príjemnom prostredí. Jedlo “pre nerozhodných”- (obľúbený vyprážaný syr) síce už o 13:00 nemali, ale všetko zachránil výborný burger, ktorý si vybrala väčšina spoločnosti. Obsluha bola milá a celkom rýchla. Nakoniec sme niečo dlhšie čakali na burgre, hubové rizoto bolo hotové skôr, aj keď práve tu sme očakávali problém… Rizoto obsahovalo na prekvapenie viac mäsa ako húb, asi aj huby sa ku koncu týždňa minuli. Ako bodka za obedom- skvelá káva s makovo-višňovou štrúdľou všetko vylepšila..

Dávame 8.9 z 10!

 

4. miesto si zaslúži Med Malina

Med Malina

Čo hovoria foodblogeri:

Marek Kostúr - V skratke sa dá tento zážitok opísať ako Chuťovo úžasné obedové.... Menu. V ponuka aj bezmäsité jedlom. Obsluha veľmi príjemná. Cena jedla prijateľná na lokalitu..

Dušan Weinwurm - Príjemné posedenie, rýchla.... Obsluha, slušné porcie aj ceny, dobré jedlo a pitie, vyskúšajte. Odporúčam..

Slávka Henčeková - Pýtala som sa.... Priateľov, akú reštauráciu mi odporúčajú v Košiciach a dostala som tip práve na Med Malinu. Na prvý pohľad som si nebola istá, menu vyzeralo obyčajne. Jedlo ale bolo neobyčajne dobré. Varia klasickú kuchyňu vo výbornej kvalite. Ceny sú trochu vyššie, ale rozhodne stojí za to miesto navštíviť. Obsluha príjemná a rýchla, priestor veľmi pekný a útulný. Dala som si menu za 8 eur - špenátovú polievku a hovädzí guláš so zemiakovými plackami (na fotke). Lepší guláš som nikdy nejedla! Jednoznačne odporúčam..

samuel matlovic - Veľmi príjemná obsluha,.... Chutné jedlo, odporúčam určite! Čašníčka ma upzornila aby som sa neopalil o panvičku 👍 veľmi cením..

Eva - Vyborna kuchyna, dali.... Sme si Polsky borsc a Bigos, oba na jednicku👍velmi mily personal, odporucam..

PS SK - Príjemné miesto, s.... Výborným jedlom. Kurací vývar bol bol tak akurát, chuťovo vyvážený. Bravčová panenka bola jemná a výborne sa dopĺňala s hríbovou omáčkou. Predjedlo potešilo. Obsluha bola rýchla a profesionálna..

jozef - Do tejto restauracie.... Sa vraciame snad 10 rokov. Nasim oblubenym jedlom je polsky borsc. Idealne si vopred rezervovat, aby ste neostali bez miesta. Ale aj ked sme nemali rezervaciu, ochotne nam spojili stoly a usadili nas. Obsluha usmievava a ochotna. Uz roky si drzia slusny standard a vysledkom je spokojny zakaznik. Urcite sme tu neboli poslednykrat..

Dávid Šuhajda - Vynikajúce jedlá či.... Už v dennom menu alebo a la carte. Taktiež limonády majú výborné a obsluha je vynikajúca..

Ján Šugarek - Odporúčam každému nadšencovi.... Poľskej kuchyne - Žurek v tejto reštaurácii je vynikajúci. Široka ponuka jedál a nápojov. Priestory sú ladené do ľudového štýlu a nie sú gýčové. Vhodné na rodinný obed alebo vynikajúce miesto na romantickú večeru. Obsluha je rýchla a profesionálna..

Miroslava Strháková - Išli sme tam.... Na odporúčanie kamarátov a nesklamali, milá obsluha, výborná limonáda a úžasný obed. Šalát s kačacími prsiami mal veľmi zaujímavé chute. Velice odporúčam aj pre náročné jazýčky. Ceny sú primerané, dobré vzhľadom na lokalitu..

Hodnotíme 8.9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

3. miesto - Pán Ryba /Fish & Seafood Restaurant & Fish Market/

Pán Ryba /Fish & Seafood Restaurant & Fish Market/

Čo hovoria foodblogeri:

Silvia Ettorche - K tomuto je už len potrebné dodať: : Pocas horucich letnych.... Dni padne tato klimatizovana restauracia so sirokym vyberom jedal perfektne vhod! Skvela obsluha, poradi s vyberom, pride aspyta sa, ci je vsetko v poriadku ale nie tak nasilu ale s riadnym zaujmom, ochotou. Jedlo chutilo tiez vyborne..pozri foto...

Peter Seno - Skvelý zážitok ! Dnešný.... Obed v kruhu rodiny stál za to. Pri rezervácii stola sme boli rovno upozornení na dlhšie čakanie vzhľadom na počet hostí, avšak opak bol pravdou a na dobré sa počkať aj tak oplatí. Tradičné Halászlé podávané s bagetkou nesklamalo, aj keď je pravda, ze už som jedol aj lepšie. Ak nemáte odvahu a chuť experimentovať, odporúčam Lososový burger alebo osvedčenú klasiku Fish&chips a budete zaručene spokojní čo do chuti aj kvantity. My sme skúsili aj Chrumkavé kalamáre, Grilovanú tresku, Linguine s krevetami a Grilovaný losos a boli sme spokojní, Vhodná kombinácia príloh a chutí nás potesila, niet čo vyčítať. A chrumkavé bolo naozaj chrumkavé 😀👍. Obsluha celkom OK, príjemný a vkusný interiér dotvoril celkový dobrý dojem z tohto podniku. Treba prísť, vyskúšať a vytvoriť si vlastný názor, ale myslim, že dôvod na sklamanie mať nebudete..

Marek Ratvaj - Jedinečná rybacia reštaurácia.... V Košiciach. Mali sme lososový burger, ktorý bol vynikajúci a parádne prezentovaný a smazene kalamáre, ktoré boli takisto výborné, mäkké a zároveň chrumkave zvonku. Dezert bol už len skvelou bodkou s peknou prezentáciou. V čase našej návštevy sa zaúčal čašník a trvalo to preto o čosi dlhsie. Cena adekvátna tomu čo sme dostali a naše očakávania boli prekonané..

Ema S - Pre mňa osobne.... Jedna z najlepších reštaurácií v KE. Vždy skvelá skúsenosť! Milá a profesionálna obsluha, čerstvé suroviny a originálne kombinácie. Ceny sú primerané kvalite. 11 bodov z 10.

Zuzana Molčanová - Absolútne fantastický podnik. Obsluha.... Veľmi milá, ľudská a na vysokej úrovni. Skrátka vedia, čo robia. Veľmi príjemná atmosféra v podniku, návodu atmosféru stredomorskej kuchyne. Jedlo skvelé, mali sme fish and chips a úplne mega rizoto s pražmou. Výborné všetko tak ako má to presne v takom podniku byť. Určite prídeme aj nabudúce..

Anton J - Na začiatok musím.... Upozorniť, že nejedávam ryby na Slovensku. Pravdu povediac ma reštaurácia Pán Ryba zaujala svojími recenziami. Môj syn je milovníkom chobotníc na akýkoľvek spôsob a dávnejšie degustovaná grilovaná chobotnica v reštaurácii Hotela Alcron v Prahe s jej vtedajším Michelin Guide ocenením jeho šéfkuchára Romana Paulusa zatiaľ nepredčila žiadna. Reku ideme skúsiť, čo nám ponúknu u Pána Rybu. Na jedálnom lístku, ktorý svojim rozsahom bohato postačoval pre rôznych stravníkov sme našli jedno či dve jedlá obsahujúce chobotnicu. No v tejto reštaurácii si môžete vybrať aj konkrétny druh morských plodov, či rýb, ktorý je ponúkaný na váhu a pripravia vám ho podľa vášho želania. A tu som si spomenul na hotel Alcron, kde nám pripravili grilovanú chobotnicu so zeleninou a pečenými zemiakmi na objednávku mimo alá carte. Tak sme to skúsili a vyskladali si u Pána Rybu podobnú zostavu. Musím ešte pochváliť mimoriadne pozornú a úslužnú obsluhu, príjemné a do detailov tématické, útulné prostredie s kuchynským zázemím za sklom, kde priamo vidíte šéfkuchára ako vám pripravuje pokrm. Dali sme si klasika polievku Halászlé, ktorá nebola na Maďarský spôsob, ale vlastný ich vlastný recept. Nikdy som takú chutnú polievku nejedol, veľké kusy rybacieho mäsa bez kostí, odporúčam! Tak som si dal Paellu s morskými plodmi. Priniesli mi ju krásne zdobenú hrachovými vetvičkami, šéfkuchár vie, že aj oči jedia. Paella bola vynikajúca, dokonale dochutená. Ryža síce bola na môj vkus až príliš al dente ale to je vec názoru, to že ju mám rád viac mäkšiu, neznamená, že to bola chyba. Celkovo Paellu odporúčam a dávam 5 hviezd. Teraz k synovej grilovanej chobotnici. Na 100% šéfkuchár Pána Rybu nerozoznáte od Romana Paulusa! Toto jedlo bola óda na radosť, nebíčko v papuľke The Michelin Guide approved food! Skutočne konzistencia a tuhosť ramien bola geniálna, s jemnými pripálenými koncami, chute vyvážené a zladené, o grilovanej zelenine a zemiakoch ako obloha ani nehovorím. Proste tíško vám v Košiciach závidím takýto kus dobrej gastronómie. Čítal som tu niektoré recenzie, že vysoká cena. My na Slovensku vážne nevieme doceniť cenu vstupných chladených stredomorských surovín. Na záver sme platili asi 70,-€ čo si myslím v porovnaní v podobnom duchu sortimentu podnikov je bežná cena. Skúste pozrieť do reštaurácií na Naschmarkte, alebo zájdite do Mariboru, alebo iného vnútrozemského mesta ponúkajúceho stredomorskú kuchyňu a nebude sa vám zdať cena týchto špecialít privysoká ;) Ďakujem za zážitok Pán Ryba.

Henrieta Tomašcová - Po dlhsom case.... Opat navsteva a vecera. Najprv som si hovorila, ze prostredie pripominajuce zahranicny street food a easy local bary, mozno nie uplne najhonosnejsie... Ale ! toto miesto ma svojsku atmosferu, na Kosice mozno este nedozretu, je to navrat ku retrokachlickam, jedalnam na mestskych trhoch, ktore su v zahranici bezne a velmi oblubene a turistami milovane, ktory mozno nadcasovo predstihuje dobu a pochopi to iba clovek zcestovany. A - famozne ryby!, bylinky, prevedenie samotnych ingrediencii, z ktorych sa chod a vas tanier sklada. Bohaty vyber jedal a specialit. Fantasticky a krasny dezert aj s estetickym zazitkom. Ristretto presne mini na 1 hlt, ako ma byt a skvele slovenske suche vina. Ako prvotriedny bonus - obsluha a cistota stola. Krasne jednoduche pritom stylove prestieranie, pozornost obsluhy a neustaly feedback, ci chuti a ci je vsetko v poriadku. Jedlo bolo vynikajuce, chutne, lahke a pritom syte, velmi delikatna kombinacia chuti a stretnutie potravin na tanieri. Moje jedine mensie minus je odvetravanie priestorov, nakolko potom odchadzam s aromou na obleceni. Ale jedlo fantasticke, ktore mi ticho nahovara, ze sa tu urcite musim opakovane vratit..

Vladimír Danko - Štýlovo zariadená, príjemná.... Reštaurácia. Seefood tanier bol dobrý, osobne mi ale chýbala nejaká omáčka. Treska s wasabi kašou a chrumkavou tekvicou bola vynikajúca ..

Martin Skvely - Toto je reštika,.... Ako sa patri. Morske plody a ryby vždy super pripravene na vysokej urovni. Na fotke su kalamare a zemiaky s petržlenom/cesnakom a boli vyborne. Kalamare jemne chutne, ako by ste boli pri mori. Mam odtial odskušany aj lososovy burger, ktory bol skvely. Losos sa rozpadal na jazyku. Takisto aj krevety tu vedia pripraviť tak, ako sa ma :) Za mna zaruka dobreho a lahkeho jedla a odporučam navštivit ;).

Ivan Kačala - Vždy, keď som.... V Košiciach idem sem na večeru. Jedlu je tu absolutne vynikajúce všetko, čo som mal možnosť vyskúšať. Po poslednej návšteve by som špeciálne vyzdvihol lososový tatarák. Veľmi mi vyhovuje uvoľnená atmosféra a jedlo je tu lepšie ako v mnohých “fancy” reštauráciach. Top podnik 👍.

Číselne jej patrí 9 z 10!

 

2. miesto získava La Hacienda

La Hacienda

Čo hovoria foodblogeri:

Natalia Krafcikova - Ako inak vystihnúť tento gastroorgazmus? Podnik v ktorom.... Najdete neskutocne chutne jedlo, drinky a pohotovu obsluhu ktora vie skvele poradit aby bol kazdy pri stole spokojny. Je to podnik do ktoreho musis prist zas a znova lebo sa tam citis ako doma. Navsteva v La haciende je zakazdym skvely gastronomicky zazitok som rada ze mame takuto skvelu restiku v KE ❤️.

Marek Ratvaj - V priestoroch s.... Príjemnou atmosférou Vás privíta milý personál ochotný poradiť s výberom. Jedlo samotné je veľmi chutné, prezentácia lahodí oku čím dáva opodstatnenie mierne vyšším cenám..

Paulína Siváčková - Bola som prvý.... Krát v Mexickej reštaurácií a som rada, že to bolo práve u Vás. Kladne hodnotím veľký výber jedál, dobré drinky aj ochotu čašníkov. Vo fajčiarskej časti navyše velmi dobré otvetrávanie. Možno by som uvítala väčšie porcie..

Tomas Gurbal - Sice nie som.... Expert na mexicku kuchynu, ale jedlo bolo naozaj vynikajuce. Obsluha bola velmi mila a napomocna. Urcite by som tuto restauraciu komukolvek odporucil, ja sa tam urcite este neraz vratim..

Martina B. - Dnes sme boli.... S priatelmi v tejto vynikajucej restauracii, a boli sme velmi milo prekvapeni. Mila obsluha, poradili nam, necakali sme dlho, aj napriek tomu, ze restika bola plna..... odporucame, super vyber, cenovo ok.

Martin Orecny - Super miesto kde.... Sa o vaš žalúdok pekne postarajú. Široký výber Mexických jedál +Chutné dezerty a tiež dobrý výber alko a nealko miešaných drinkov.Prostredie príjemné.Personal starostlivý na úrovni a veľká výhoda je aj parkovanie pri Reštaurácii. Boli sme šiesti a všetci sme boli spokojní takže správny výber a odporúčame každému. Ďakujeme krásne La Hacienda ❤️🍴🍮🥤.

Richard Neznik - Veľmi sa nám.... Páčilo a určite prídeme znova. Jedlo bolo perfektné a veľmi chutné, atmosféra takisto príjemná. Veľmi radi tu prídeme zas a znova, pretože kvalita jedla je vždy na špičkovej úrovni. Takisto obsluha je perfektná. Radosť chodiť do reštaurácií ako je La Hacienda. Vďaka za ďalší príjemný večer strávený u Vás..

Majka Tomášová - Fantastická kuchyňa! Veľmi.... Pekné a autentické priestory. Cítili sme sa veľmi príjemne 😊 Odporúčam si určite urobiť rezerváciu dopredu 😉.

Filip Ivan - Vynikajúce chutné jedlo.... Pastva pre oči aj žalúdok vynikajúco vychutené jedlo tie kombinácie sa medzi sebou nebiju ale dokonale k sebe pasujú , k tomu milá ochotná obsluha pomôže s výberom jedla aj nápojov. Super prostredie kľudne ako v inom svete..

Samuel Tkáč - Reštauráciu sme navštívili.... Asi 100x. Ani raz sa nam nestalo aby miesto, obsluha alebo jedlo nebolo 10/10. Absolútne profesionálny staff, pomerne rýchle donesenie jedla. Ak budete rozmýšľať v Košiciach nad nejakým mexickým jedlom, určite odporúčam fajitu v La Haciende!.

Hodnotíme 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

1. miesto - Mogu-Mogu café & food

Mogu-Mogu café & food

Čo hovoria foodblogeri:

Marek Ratvaj - K tomuto je už len potrebné dodať: : Nájsť v Košiciach.... Miesto kde si môžete dať ramen je náročné. Toto bistro sme navštívili prvýkrát aj keď sme po ňom pokukovali už dlhsie. Ramen bol naservírovany rýchlo, bol veľmi chutný a porcia dostatočne veľká. Navyše mate možnosť dať si navyše bôčik. Za svoje peniaze som dostal výborne jedlo v peknom prostredí. Jednoducho a rýchlo. Bonusom je maly trh s rastlinkami, ktorý nájdete vo vnútri. Jednoznačne odporúčam!.

Tomas Gurbal - Prijemna mala japonska.... Restauracia s autentickym jedlom. Sice bol mensi problem s nefunkcnym kurenim, ale ked nam dorazilo jedlo rychlo sme na mensiu zimu zabudli. Urcite by som odporucil ramen ,vyskúšali sme aj menu s miso polievkou(japonske tofu v polievke je uplne iny level), ktore bolo tiez vyborne. Obsluha bola velmi mila, urcite sa tu este vratime..

Lubomir Sulko - Prvýkrát po 20-tich.... Rokoch v Košiciach a nečakal som, že tu ochutnám zrovna ramen, ale teda Tantanmen bol výborný. Reštaurácia je trochu zastrčená ale oplatí sa Vám ju hľadať. Určite si dajte matchu, čaj a k tomu mochi..

Barbora Suchoňová - Perfektný Shoyu ramen.... S výraznou chuťou , priznám sa že od kuracieho som neočakávala veľa, ale tento ramen ma vyviedol z omylu. Jeden z najlepších aké som jedla. Rovnako aj matcha tiramisu bolo vynikajúce. Interiér je plný rastlín, takže rastlinkárom ako ja zaplesá srdce ❤️ Ďakujeme milej obsluhe aj šéfkuchárovi , pri najbližšej návšteve Košíc sa určite znovu zastavíme :).

Martin Skvely - Miesto v lokalite.... Blizko hlavnej ( v dvore na Masiarskej ulici) Miso spicy ramen fakt vyborny, pikantny tak akurat a ako doplnok na dochutenie vyborna kimchi kapusta. Pochvalit tiez musim sviezu osviezujucu matcha-pomarancovu limonadu bez stipky cukru, fakt super. Obsluha prijemna a ceny primerane podniku, takže odporúčam ;).

Nikola - Harusame Tantan-fu -vegan.... Ryžové rezance v jemne pikantnom zeleninovom vývare s kukuricou a riasou. Veľká porcia, super dochutene, čerstvé, sýte (7,50€). Pripravuje to japonec. Ako dezert ryžové koláčiky mochi. Mne viac chutili arašidové ako zelený čaj. Nepresladene, zaujímavá konzistencia (2ks-2€)..

Jakub Štefanco - Jeden z najlepších.... Ramenov aký som jedol. Obsluha veľmi milá a tiež šéfkuchár. Veľmi pekné zariadenie s množstvom rastlín. Atmosféru dotváraju japonské pesničky a tiež výzdoba. Určite sa tu ešte zastavíme pri návšteve košíc..

Michal Koleno - Absolútne najlepší ramen.... V Košiciach aký sa dá nájsť/ Best ramen in Košice.

Vladislav Rosokha - Vynikajuce miesto aby.... Vychutnať najlepšiu časť japonskej kuchyne. Jedine miesto v Košiciach, kde viete si dať ramen(!) a nie nejakú vietnamskú polievku. Mišo ramen bol ideálne soleny a koreneny, mäso cítilo sa, že bolo dlho vyvarene lebo sa hneď rozpadavalo v ústach. Určite zastavím sa ešte veľa krát..

Jan Machata - Skvelý ramen, koláčiky,.... Pivko... Milá obsluha aj atmosféra s j-pop muzikou..

Číselne jej patrí 9 z 10!


Chceš viac inšpirácie?


 

Pevne veríme, že sme ťa niečim inšpirovali a že v blízkej dobe ochutnáš jedlá z vyššieuvedených reštaurácií.